- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.461
Canım yarın sabah bende yapacağım.benim de yarın ovulasyon un 12. Günü olacak. Aslında 11 de olabilir tam bilmiyorum ama. Ay hadi İnşallah ikimizde de cift çizgi olsunkızlar bnm son 1gun kaldı yarın kargom gelir pozitifi görürsem belirtilerimi yazıcam inşallah ilişkiden sonra ki 11.gun yumurtlamadan sonraki 12.gundeyim bazı belirtiler var en cok beni heycanlandıran belirti aşırı uyku halim ve kabızlığım cunku ben normalde kabız olan biri değilim bakalım yarın gelirse kargom belli olcak az cok varsa 12.gun olcak ikinci cizgi silikte olsa cıkar diye düşünüyorum
Sen ne alemdesin canım yaptın mı testkızlar bnm son 1gun kaldı yarın kargom gelir pozitifi görürsem belirtilerimi yazıcam inşallah ilişkiden sonra ki 11.gun yumurtlamadan sonraki 12.gundeyim bazı belirtiler var en cok beni heycanlandıran belirti aşırı uyku halim ve kabızlığım cunku ben normalde kabız olan biri değilim bakalım yarın gelirse kargom belli olcak az cok varsa 12.gun olcak ikinci cizgi silikte olsa cıkar diye düşünüyorum
Öyle düşünme cnm ya hayırlısı allahtan dur bakalım bi adetin geçerse bide o zaman yaparssın hiç belli olmazyok ben kesinlikle hamile değilim. Çünkü belirti falan da yok ki bende.
Ben hala daha kargo bekliyorum araya hafta sonu girince kaldı oyle kim bilir kaçta getirecekler idrar örneğimi ayırdım bekliyorumSen ne alemdesin canım yaptın mı test
Cnm inşallah hamilesindir yarın bi test yap istersenArkadaşlar son bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum ve hic boyle olmazdi. Dun de peceteye silerken pembe leke geldi. Ve kesildi . Şuan da ağrılarımda bitti. Yarin da adet günüm sizce hamile olabilir miyim.
bu kasık ağrısı ara ara yine geliyor yaa kesin adet olcm bıçak saplar gibi :’(Cnm inşallah hamilesindir yarın bi test yap istersen
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine cok benzer cnm sen sadece sakin ol rabbimden hayırlısını iste eğer hamile değilsen bile stresten adetin gecikir ve bu demek oluyo ki bi dahaki yumurtlama gununde gecikir bebişine kavuşma gununde gecikir o yuzden stres yapma hersey dua nasip zaman üzerine kurulu içini ferah tutbu kasık ağrısı ara ara yine geliyor yaa kesin adet olcm bıçak saplar gibi :’(
benim yarin ama akşama da olabilirimBatı bugün olan varmı
İstersen bi kan ver cnm yada perşembe gunu yaparsın test gelmezse kırmızılaryarın test yapmayacağım ben. çarşamba yaparmıyım bilmiyorum valla. zaten adet tarihim çarşamba perşembe ikisinden biri diye düşünüyorum yumurtlama tarihine göre
Benimde yarın bat günümBatı bugün olan varmı
Yok ya geçen ay kan verdim. Bu ay testte kesinlik kazanmadan kan vernemİstersen bi kan ver cnm yada perşembe gunu yaparsın test gelmezse kırmızılar
Geldi mi test?Benimde yarın bat günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?