- 1 Haziran 2018
- 525
- 782
- 23
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.341
Sogan kuruni mutlaka deneyin cok faydasini goren oldu bende ilk kullandigim ay hamile kalmistim.(not yumurtlamaya 3 gun kala birakmistim) Bide gununden erken yada gec adet olursan o ay kist olusmustur diye okumustum.Bu ay soğan kurunu yapicam insallah.. ne kadar zorlasakta hergun iliski olmuyorki hep bisey cikiyorBu ay cok dikkat edicem.. her regl oldugumda gozler dolu dolu cikiyorum wc den. Esim uzulmeye basladi dun diyor bu kadar etkileniyorsun istersen ara verelim bi kafan dagilsin. Dedim yok devam :)
Ya ben artik erken olmaya basladim acaba erken mi yumurtluyorum.
Duzenli olan ben kac aydir gununde olmuyorum.
24 gunde , 26 gunde , 25 gunde bir olmusum 3 aydir
erken olmak demek erken yumurtlama mi demek acaba
ri
rica ederim ne demek
Sogan kuruni mutlaka deneyin cok faydasini goren oldu bende ilk kullandigim ay hamile kalmistim.(not yumurtlamaya 3 gun kala birakmistim) Bide gununden erken yada gec adet olursan o ay kist olusmustur diye okumustum.
Buyuk ihtimal erken yumurtluyosun.
Akintini takip et 2 gunde birde olsa iliskiye gir.
Yumurta takibiyle falan ugrasma stres oluyo insan.
Ben senin dediğin gibi üst üste yapamadım dün misafirler geldi sürpriz kaynadı..
Benin regl pazartesi akşam bitti ( ayın 9 u)
Salı sabahı (ayın 10 u) ilişki oldu.
Dün yani çarşamba ( ayın 11i ) değerlendiremedim..
Bu akşam değerlendiririz inşallah..
Eğer dün yumurtlama olduysa bir gün önceki sabahki ilişki işe yarar mı?
Bir de ben cuma günü diş çektirmek zorundayım yarın.. bunun olumsuz etkisi olur mu
yumurtlamadan bi onceki gun ilişki en yuksek şansla tutmasi lazim diye yaziyolar canim, her yerde hamilelik oncesi diş sorunlarinizi halledin once diyolar ama bence sorun olmaz cunku daha yerleşmemiş bile oluyo
Dişime film istedi doktor .. film çeken kız hamilelik ihtimalin var mı dedi yok dedim daha belli değildir diye.. şimdi vicdan azabından ölüyorum ya ihtimalim varsa..
Bir şey olur mu yaTedavim 1 - 2 hafta sürebilir korunarak mecbur ilişki yaşayacağım. Ama bundan önce korunmadan ilişki oldu.. ya tutmuşsa. Diş miş umrumda değil eğer radyasyon yüzünden bişe olursa vicdan azabından ölürüm valla. Bin pişmanım keşke çekilmeseydim
Merhaba. İş yoğunluğundsn dolayı bakamadım buralara pek neler olmuş neler :) sana bu ay da mı aksilik çıktı kız bi kurşun mu döktürsen :)))Dün bitti regl artık kısmet diyorum :)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki insan koyveriyor bi zamandan sonra ilişkide sıkıcı olmaya başladı. Görev gibi geliyor artık..
Bat tarihin ne zaman şimdi
aynen tarihlerimiz değisti hep benim erken olmalarım senin geç olmaların uçurum oluştu :)
Merhaba. İş yoğunluğundsn dolayı bakamadım buralara pek neler olmuş neler :) sana bu ay da mı aksilik çıktı kız bi kurşun mu döktürsen :)))
canim sakin ol bence daha yerleşmemiş bile olacak olsada bebegin bence birşey olmaz, ginede tecrubeli birilerinden sor onemli olan stress yapma stres film cektirmekten daha kotu
Çok geçmiş olsun cidden. Ben senin gibi düşünmedim açıkcası. Belkide bütün sağlık sorunlarını halledip öyle hamile kalacaksındır. Düşünsene hamileyken bu sorunlarla uğraştığını. İyi tarafından bakalım bence.Valla Allah istemiyor çocuğumun olmasını.. korunmayı bıraktıktan sonra başıma gelmeyen kalmadı.
Salak gibi gittim rotgen çektirdim. Tedaviye falanda başlamıyorum. Regl olursam öyle müdahale ettireceğim dişime.. ben artık hić bir zaman anne olamayacağım gibi hissediyorum.
Bugün sülaleye biraz karışayım dedim herkes çocuk yapmıyormusun diye soruyor.. çenelerinin ortasına kürekle vurasım geliyor artık. Eğer regl olursam dişimi mişimi ne varsa halledip direk doktora gideceğim eşimle konuştuk.
Sen ne yaptın ne durumdasın hadi moralimi düzeltecek haberler ver bana
Çok geçmiş olsun cidden. Ben senin gibi düşünmedim açıkcası. Belkide bütün sağlık sorunlarını halledip öyle hamile kalacaksındır. Düşünsene hamileyken bu sorunlarla uğraştığını. İyi tarafından bakalım bence.
Ya benim bat normalde 19 temmuzdu. Ama dün çamaşırıma kahverengi leke bulaştı birkaç defa. Sanki böyle regl olacakmış gibi hissediyorum. Bu sabahta peçeteye bulaştı. Bugün olursam 3 gün erken olmuş olacağım. Hayırlısı bakalım
Lütfen iyi düşünelim Allahın izniyle bizimde bebişimiz olacak. Bu arada bat hangi gündü senin unuttum.
Bebek yapmıyor musunuz ?? Düşünmüyor musunuz??
Yapıcaz tatlım , hemde bu gece diyip göz kırpın. Soran yerin dibine girsin. Tavsiye ederim:)))
Bende aynen senin gibiydim. Bu tarz olayların dillenmesini sevmiyorum, hAyırlısı diyordum..İnşallah hayırlısı diyorum anlamıyorlar .. sanki düşünmüyoruz demişim gibi inatla soruyorlar. Bir de dün yengem annemin yanında ısrarla yap bitane yaş gidiyor .. bin türlü hastalık var sonra olmaz söyle böyle..
Annemin yanında da utandım bişe demeye ben aylardır neler yaşıyorum bunlar ne diyor ya valla bi kendileri akıllı biz gerizekalıyız
Bende aynen senin gibiydim. Bu tarz olayların dillenmesini sevmiyorum, hAyırlısı diyordum..
Ama artık çirkeflife vurdum. Eşimin yaşca büyük kuzeni bir abla SEN DOĞURMUYONNN MUUU diyince kalabalık bir ortamda. BU GECE SEVİŞİYORUZ ABLA muhtemelen 9 ay sonra filan doğurcam dedim çünkü önce biliyorsun ki sex yapmak gerekli var mı tavsiye dedim??? Rengi attı. Burada okumuştum herkese yapıyorum artık.
Dene farkı gör. İnsanlar acımasız. Terbiyesiz. Hepsi ilk denemede hamile kalmış. Hatta zihninden hamile geçirdiğini düşünüp hamile kalmış. :)) böyle yapa yapa bitircez bu ahlaksızları.Hey Allahım ne cinsler ya! Doğru söylüyorsun bizim rengimiz atacağına onların atsın.. bende aynısını diyeceğim bundan sonra :)
Güzel haber yok ne yazıkki regl oldum malesef :) bu ay da nasip değilmiş. Umutlar gelecek aya kaldıSağolasın inşallah dediğin gibi olur tükendim baya..
Ya sen hiç erken olmadın şimdiye kadar umutlandırmak istemiyorum ama yerleşme kanamasıda adet gününden bir kaç gün önce oluyor.
Hiç kahverengi lekeyle başlamışmıydı şimdiye kadar
Ayy inşallah hamilesindir valla kendim kalmış kadar mutlu olacagım.. mutlaka haber ver :)
Dene farkı gör. İnsanlar acımasız. Terbiyesiz. Hepsi ilk denemede hamile kalmış. Hatta zihninden hamile geçirdiğini düşünüp hamile kalmış. :)) böyle yapa yapa bitircez bu ahlaksızları.
Bi arkadaşımın ikizleri var görür görmez tüp bebek mi??? Kadın sakin sakin bu tarz şeyler ne kadar ayıp benim çocuklarım 5 yaşında unuttum çektiğim acıları ama sakın yeni doğum yapmış bir anneye demeyin tüp bebek sürecinde yaşadıklarını hatırlayıp üzülebilir demişti. Teyze bu laftan sonra iç kanama geçirdi sanırım :)))))
Güzel haber yok ne yazıkki regl oldum malesef :) bu ay da nasip değilmiş. Umutlar gelecek aya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?