- 1 Haziran 2018
- 525
- 782
- 23
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.361
Bilmiyorum ki ya çok kararsızım ama soğan kürüne başlayabilirim belki bu ayhadiyaAma bu ay çok denemedin dimi öyle hatırlıyorum
Ya belki yumurtlama tarihi dediğimiz tarih yanlıştır. Çünkü seninde düzen biraz değişti geç oldun bu ay erken oldun.. Bu ay sende regl biter bitmez bi doktora gözüksen en azından ne zaman yumurtladığını öğrenir o zamanlar denersin böyle sürekli denemek hem psikolojik yoruyor hemde isteksizlik oluşturuyor
Amin cnm ya cok sevindim nasıl gidiyo hamilelikKizlar merhaba gecen hafta bata 6 gun var beklemedeyim diye yazmistim. Adete 3 gun kala gun icindeki idrarla test yaptim aninda 2 nci cizgi cikti. Belirtilerde akintinin cok olmasi karnimda agri (dolaba falan degdiginde. ) goguslerde damarlar belirginlesmis. Bide sabahlari bas donmesi. Rabbim cok bekletmeden hepinize verir insl. Buda 2 gun kala yaptigim test. Eki Görüntüle 2170322
Arada girip bakıyodum yazdın mı diye naptın merak ediyodum hep.Nasılsınız kızlar uzun bi aradan sonra tekrar devam çalışmalara rabbim inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip eder isteyen herkese
Cnm allah kucağına almayı nasip etsin cok sevindim ya ben ardarda olan kimyasallardan sonra cok yıprandım ara verdik bakalım bu ay tekrar denemek istedik hayırlısı olur inşallah hakkımızdaArada girip bakıyodum yazdın mı diye naptın merak ediyodum hep.
Sen gittin millet dağıldı hep:)))
Bende 1 ay önce cinsiyetini ögrendim erkek :))
İnşallah cnm ya o kimyasallar ardarda bitirdi beni psikolojim bozuldu inşallah bi dahaki ay rabbim yüzüne güler meleğini sana yollarKızlar bende calismalara devam ediyorum bu ay kimyasal gecirdim bklm onumuzdeki aylar ins
Bugün kontrole gidicem bklm randevum var korun falan demesse tabi ard arda kimyasal neden oldu peki canim sebebi var mi bi daha kimyasal olma şansı yuksek mi ki kimyasaldan sonraİnşallah cnm ya o kimyasallar ardarda bitirdi beni psikolojim bozuldu inşallah bi dahaki ay rabbim yüzüne güler meleğini sana yollar
doktora gitmedim ben cnm nedeni ne bilmiyorum ama 2 3 ay üst üste ikinci çizgikeri görüp adet gununden sonra negatifi gördüm belirtilerimde vardı koyulaşmasını beklerken çizginin negatifi görüyoduk cok yıprandık biraz ara verdik toparlanmak için günleri bile saymadım hiç bu ay beklemedeyim tekrar niyetlendim rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder bu guzel duygularıBugün kontrole gidicem bklm randevum var korun falan demesse tabi ard arda kimyasal neden oldu peki canim sebebi var mi bi daha kimyasal olma şansı yuksek mi ki kimyasaldan sonra
Ins canım Rabbim herkesin gonlundekini versin ins hayırlısı herseyindoktora gitmedim ben cnm nedeni ne bilmiyorum ama 2 3 ay üst üste ikinci çizgikeri görüp adet gununden sonra negatifi gördüm belirtilerimde vardı koyulaşmasını beklerken çizginin negatifi görüyoduk cok yıprandık biraz ara verdik toparlanmak için günleri bile saymadım hiç bu ay beklemedeyim tekrar niyetlendim rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder bu guzel duyguları
Anladgm kadaryla su an bat tarihinr daha cok var ama şüphen de var sanrm bata kadar biraz zor sabredersin test yap su anlik merakini gider benceBu ay daha bismillah yumurtlama gununu beklerken kafam allak bullak oldu kızlar ya yumurtlama benim cok geç oluyo 2 3 aydır hep 27 28. Gunlerde oluyo ve 14gun sonra adet oluyodum düzensizliğim var bu ara bu ay adetim bitti temizlendim o gece işimiz oldu sonrasında baktım lekelenmem olmuş ertesi günde olmuştu açık pembe üzülmüştüm üzerinden 8gun geçti bi kaç gundur bi tuhafım aklıma hiç hamilelik getirmedim cunku adet bitimi hamile kalanı hiç duymamıştım ben cok geç yumurtladığım içinde ohoo daha cok var diyodum adetimin 10.gunu belim kasıklarım ağrımaya başladı kremsi akıntım gelmeye başladı şaşırdım yumurtlama geliyo herhalde dedim bugun adetimin 14.gunu kremsi akıntım bel ağrılarım devam ediyo arada kasıklarım ağrıyo ilişkinin üzerinden 8 gun geçti bugun acabamı dedim takvime bakınca gördüm kasığımın sağ ve solunda karıncalanma oluyo belirtiler için daha cok erken diye biliyorum ama ikinci hamileliğimdede cok erken belirtiler yaşamıştım o kadar kimyasal geçirince de konduraöıyorumda adetimede cooook var allahım şaşkınım noluyo anlamadım kızlar nasıl geçer bugunler yahu
Amin cnm inşallahIns canım Rabbim herkesin gonlundekini versin ins hayırlısı herseyin
Şuan yapsam cıkmaz ki varsada cıkmaz ilişkiden en erken 12 15 gün sonra idrarda hafiften belli olmaya başlıyo diyolar bnm ikimci hamileliğimde kanda 35.4du değerim idrar testinde hayal gibi görünmez bi çizgi vardı eşim emin olamadı acile gitmiştik oylelikle öğrenmiştik yaparsamda bi hafta sobra falan yaparım anca eşime kalsa adetin 10 gun geçsin öyle yap diyo emin oluruz kesin sonuç cıkar diyo heycanımı buralarda atmaya calısıyom bende ama işte biraz böyle belirtiler olumca acaba mı dedim beklicem bakalım yumurtlama olcak mı takipteyimAnladgm kadaryla su an bat tarihinr daha cok var ama şüphen de var sanrm bata kadar biraz zor sabredersin test yap su anlik merakini gider bence
Ayyy vala brklemek cidden cok zorŞuan yapsam cıkmaz ki varsada cıkmaz ilişkiden en erken 12 15 gün sonra idrarda hafiften belli olmaya başlıyo diyolar bnm ikimci hamileliğimde kanda 35.4du değerim idrar testinde hayal gibi görünmez bi çizgi vardı eşim emin olamadı acile gitmiştik oylelikle öğrenmiştik yaparsamda bi hafta sobra falan yaparım anca eşime kalsa adetin 10 gun geçsin öyle yap diyo emin oluruz kesin sonuç cıkar diyo heycanımı buralarda atmaya calısıyom bende ama işte biraz böyle belirtiler olumca acaba mı dedim beklicem bakalım yumurtlama olcak mı takipteyim
Çok zor ya bide eşler anlasa onlara göre hava hoş bu kadar beklemiyodum boyle şeyler olmasını 3 gün sonra kadın doğuma gitcem iltihaptan şüpheleniyodum bu ay pek bi iltihap belirtisi yok ama yanma kötü kokulu akıntı falan yok yani gidince acaba doktora kanda baktırsammı ki bilemedim sadece arada kaşıntı oluyodu adetime yakın ve adetliyken şuan oda yok sürekli olan bişey değil zaten anlamadım bendeAyyy vala brklemek cidden cok zor
Erkekler oyle malesef biz çok heyecanliyz vala ben olsam yaptiririm merak basa belaÇok zor ya bide eşler anlasa onlara göre hava hoş bu kadar beklemiyodum boyle şeyler olmasını 3 gün sonra kadın doğuma gitcem iltihaptan şüpheleniyodum bu ay pek bi iltihap belirtisi yok ama yanma kötü kokulu akıntı falan yok yani gidince acaba doktora kanda baktırsammı ki bilemedim sadece arada kaşıntı oluyodu adetime yakın ve adetliyken şuan oda yok sürekli olan bişey değil zaten anlamadım bende
Öyle ya işte benimde aslında cesaretim kalmadı artık allaha bıraktım şükür diyorum nasipse olur iki kızım var evlat nedemek tattım biligorum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın inşallah can bu istiyo durduramıyorum neden se bu ara gene içimi bi heycandır sardıErkekler oyle malesef biz çok heyecanliyz vala ben olsam yaptiririm merak basa bela
Vala ilkte de aynı sonrakinde de bence benim de 4 yasinda bi kızım var Çok istiyoruz bi kardeşinin olmasını Ins hayırlısıysa olsun ne diyelim nasipÖyle ya işte benimde aslında cesaretim kalmadı artık allaha bıraktım şükür diyorum nasipse olur iki kızım var evlat nedemek tattım biligorum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın inşallah can bu istiyo durduramıyorum neden se bu ara gene içimi bi heycandır sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?