- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Hergun yapsan sperm kalitesi duser birgun arayla daha mantikliBanada boylesi daha mantikli geldi sagol cnm bazilari her gun yapip hamile kalabilmis o kafami karistirmisti Allahin takdiri iste:)
İnsallahh canim en cok kizim sevinir valla acayip istioGeçmiyo günler donuyo sanki zaman nasıl ağırlaşıyo kuzum be sabır yaa sabır herşey sonunda güzel olcak insallah
Ayyy hadi gozun aydın coook sevindim cnm yaaEki Görüntüle 2085317
Kızlar test yaptım silik çizgi çıktı :)
Allah razı olsun canim görünüyor dimi yarın kan tahlili sonucum kesin bilgiyi verir :)Ayyy hadi gozun aydın coook sevindim cnm yaa
Allah razı olsun canim görünüyor dimi yarın kan tahlili sonucum kesin bilgiyi verir :)
Eki Görüntüle 2085344
Canım bak burada daha net
nim benim 4 5 gün varken bunu gördüm nasip herşey Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucaklamayı bebeklerimizi ❤❤Gözünüz aydın Allah bize de bunu nasip eder inşallah bir ümit son 3 günü sayıyorum bende
Diger sayfada okudun ilk canimm ayy darisi basimiza yaa bende 2.cocuk olcak ama bakalimm sende epey belirti vardi zaten canim bende yok amaEki Görüntüle 2085317
Kızlar test yaptım silik çizgi çıktı :)
Bende yrn yapicam test bakalim hayirlisi aa 4gun varken ciktimi benim son 2gun canimnim benim 4 5 gün varken bunu gördüm nasip herşey Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucaklamayı bebeklerimizi ❤❤
Yapabilirsin canım test herkes de belirti olmaz ama onlara bakma derim en önemlisi kan tahlili yaptır en kesin sonuç olur inşaAllah gebesindir ❤❤Bende yrn yapicam test bakalim hayirlisi aa 4gun varken ciktimi benim son 2gun canim
İnsallah canin sen sonucunu nezaman alacaksinYapabilirsin canım test herkes de belirti olmaz ama onlara bakma derim en önemlisi kan tahlili yaptır en kesin sonuç olur inşaAllah gebesindir ❤❤
Öğlen 1 den sonra inşaAllahİnsallah canin sen sonucunu nezaman alacaksin
Haber ver canimÖğlen 1 den sonra inşaAllah
noldu cnm değerin kaç çıktı bekliyoruz vallaÖğlen 1 den sonra inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?