- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Adet gününden sonra başlıyo belirtiler zaten cnm genellikleYa ben belirtilere çok inanan bi insan degilim çünkü bekarkıgımda beri adet öncesi bi mide bulantısı kasık agrısı olur. Şuan sag kasıgım da agrı degilde bişi var gibi vuxut ısım yuksek
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin cnmBende yrn yapicam test bakalim
İnsallah canimHadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm
Ya ben belirtilere çok inanan bi insan degilim çünkü bekarkıgımda beri adet öncesi bi mide bulantısı kasık agrısı olur. Şuan sag kasıgım da agrı degilde bişi var gibi vuxut ısım yuksek
Hamile degiliz ki nası bi grupFacede hamilelik grubumuz var kızlar gelmek ister misiniz link paylaşıcam isterseniz
Face kullanmiorumHamile degiliz ki nası bi grup
Olur at sen linkNormal bi Face grubu ya hamileliğe doğru adım adım annelik adı benim kendi grubum
hadi hayırlı olsun cnm inşallah sağ salim kucağına alırsınHatunlar 2 gün önce 21.30 çıkan değerim bugün 57.78 çıktı çok şükür 2-3 hafta arası dedi :)
hadi hayırlı olsun cnm inşallah sağ salim kucağına alırsın
Sagol canim inşaAllah sizin güzel haberlerinizi alıp daha da çok sevineceğim ❤hadi hayırlı olsun cnm inşallah sağ salim kucağına alırsın
İnşallah bekliyorum ben hala rahat rahatSagol canim inşaAllah sizin güzel haberlerinizi alıp daha da çok sevineceğim ❤
Ben regl olmama 6 gün kala öğrendim canım test önce silik çıktı 2 sat sonra kıpkırmızı oldu o silik çizgi 2 gün önce kan verdim beta-HCG 21.30 çıktı bugün 57.78 çıktıSelam kızlar benim regl pazartesi bugün test yaptım çok silik cıktı heycanliyim
Hayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar benim regl pazartesi bugün test yaptım çok silik cıktı heycanliyim
Ben regl olmama 6 gün kala öğrendim canım test önce silik çıktı 2 sat sonra kıpkırmızı oldu o silik çizgi 2 gün önce kan verdim beta-HCG 21.30 çıktı bugün 57.78 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?