- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
noldu cnm değerin kaç çıktı bekliyoruz valla
Aynen ben de merakla bekliyorum:)
Peki senin belli oldu mu arkadaşım bir test daha yapacaktin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noldu cnm değerin kaç çıktı bekliyoruz valla
Yarın yapcam cnm ya bugÜn daha gene belirsiz olur diye yapmadım eşim de numune ürün gibi gidip tek tek alıp geliyo şaşkın şey ondan yarın yapayım dedimAynen ben de merakla bekliyorum:)
Peki senin belli oldu mu arkadaşım bir test daha yapacaktin
O değere nasılda koyu çıkmış kuzum maşallah hadı rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin benim kanda 35.4dü ama hayal gibiydi çizgi zor görünüyordu ikinci hamileliğim deHatunlar kan tahlili sonucum beta-HCG 21.30 çıktı çok şükür Rabbim e 3 haftalık dedi ❤❤
Valla baya hassas testti galiba oysa 5 tl verdim hakkımız da hayırlısı inşaAllah ❤❤O değere nasılda koyu çıkmış kuzum maşallah hadı rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin benim kanda 35.4dü ama hayal gibiydi çizgi zor görünüyordu ikinci hamileliğim de
Amin cnm yok kuzum yok bizde aynı 5tl alıyoruz ama bende var sorun benim hep öyle hiç göremedim koyu koyu şöyle pat diye ağız tadıylaValla baya hassas testti galiba oysa 5 tl verdim hakkımız da hayırlısı inşaAllah ❤❤
Ben kizimda regl 4 gün geçtikten sonra yaptım dediğin o kıpkırmızı 2 çizgi o zaman çıkmıştıAmin cnm yok kuzum yok bizde aynı 5tl alıyoruz ama bende var sorun benim hep öyle hiç göremedim koyu koyu şöyle pat diye ağız tadıyla
Hatunlar kan tahlili sonucum beta-HCG 21.30 çıktı çok şükür Rabbim e 3 haftalık dedi ❤❤
Yarın yapcam cnm ya bugÜn daha gene belirsiz olur diye yapmadım eşim de numune ürün gibi gidip tek tek alıp geliyo şaşkın şey ondan yarın yapayım dedim
inşallah cnm ya inşallah hepimiz alırız o güzel haberiInsallah hayirli haber alırız senden de :)
Hayirli olsun kuzumm darisi bizeHatunlar kan tahlili sonucum beta-HCG 21.30 çıktı çok şükür Rabbim e 3 haftalık dedi ❤❤
benim gıcık adam test almamış 3 4 gün geçsin iyice kötü çıksın emin olalım diyo
Koyu çıksın olcak o kız ah bu klavyeler ya
belirtileri var mı hoşgeldin aramıza cnm bi iki gün kala yaparsın yada kan verirsin ha gayret az kalmışŞuan gidip test yapasım var kendimi zor tutuyorum
Ya ben belirtilere çok inanan bi insan degilim çünkü bekarkıgımda beri adet öncesi bi mide bulantısı kasık agrısı olur. Şuan sag kasıgım da agrı degilde bişi var gibi vuxut ısım yuksekbelirtileri var mı hoşgeldin aramıza cnm bi iki gün kala yaparsın yada kan verirsin ha gayret az kalmış