• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Aynen ben de merakla bekliyorum:)
Peki senin belli oldu mu arkadaşım bir test daha yapacaktin:KK33:
Yarın yapcam cnm ya bugÜn daha gene belirsiz olur diye yapmadım eşim de numune ürün gibi gidip tek tek alıp geliyo şaşkın şey ondan yarın yapayım dedim :KK48:

Hatunlar kan tahlili sonucum beta-HCG 21.30 çıktı çok şükür Rabbim e 3 haftalık dedi ❤❤
O değere nasılda koyu çıkmış kuzum maşallah hadı rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin benim kanda 35.4dü ama hayal gibiydi çizgi zor görünüyordu ikinci hamileliğim de

benim gıcık adam test almamış 3 4 gün geçsin iyice kötü çıksın emin olalım diyo :63:

Ben burda çatlıyorum adam gayet sakin bekle daha bekle diyo iki tane çocuk var ya gayet rahat :KK24:

belirtileri var mı hoşgeldin aramıza cnm bi iki gün kala yaparsın yada kan verirsin ha gayret az kalmış
Ya ben belirtilere çok inanan bi insan degilim çünkü bekarkıgımda beri adet öncesi bi mide bulantısı kasık agrısı olur. Şuan sag kasıgım da agrı degilde bişi var gibi vuxut ısım yuksek

Back