• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

6 gün var ama karnım çok ağrıyor işte sağ kasığım geçen ayda rahim filmi çekildim doktorum şansın çok yüksek dedi o yuzden kan verdım bat 2 ocak canım senın 3 gün var sabret belirtin var mı
Yok canim nerde ne sıkıntı ne tıkırdı☺️ilk hamileligimdede bi belirti yoktu ogrenince şok olmustum

Yok canim nerde ne sıkıntı ne tıkırdı☺️ilk hamileligimdede bi belirti yoktu ogrenince şok olmustum

bu ikinci bebeğin olucak allahın izniylee öylemi inşallah rabbim isyen herkese içindede seninle bana nasip etsin pozitif olalımda ben bir gün olacağına hep inandım mesela sende inan ama kaptırma çok işte o yuzden kan verdim ama hissizim anlıyorsun beni değil mi ne umudu kesiyorum nede çok umutla yaklaşıyorum

beni haberdar et lütfen durumunda yarında buralarda olursan benı teselli etmeni isterim malum sonuç yamıltmazssa:dondurma:

eşime kan vercem test yaptırcam dedi sabah bana kahkahalarla güldü 5 yıldır kan kalmadı dedi bak birde böylee baskı altındayım iştee sağlık olsun

bu ikinci bebeğin olucak allahın izniylee öylemi inşallah rabbim isyen herkese içindede seninle bana nasip etsin pozitif olalımda ben bir gün olacağına hep inandım mesela sende inan ama kaptırma çok işte o yuzden kan verdim ama hissizim anlıyorsun beni değil mi ne umudu kesiyorum nede çok umutla yaklaşıyorum
Evet 4yasinda kizim var cok sukur ona kardes dusunuyoruz en iyisi o sekikde Rabbim verecegi zamani bizden daha iyi bilir

Evet 4yasinda kizim var cok sukur ona kardes dusunuyoruz en iyisi o sekikde Rabbim verecegi zamani bizden daha iyi bilir

aynen canım kısmet diyorum bende zaten rabbimin izni olmadan yaprak kıpırdamıyor sabır versin ne diyim yarın sonucu alır bıraz ağlarım sonra yola devam

Hanimlar hamile kalabilmek icin bazi drlar her gun iliski oneriyor bazilari ise sperm kalitesi icin 1 gun ara verilmesini. Reglim yaklasiyor ve ovu zamaninda nasil yapmam gerektigine karar veremedim siz ne onerirsiniz

Hanimlar hamile kalabilmek icin bazi drlar her gun iliski oneriyor bazilari ise sperm kalitesi icin 1 gun ara verilmesini. Reglim yaklasiyor ve ovu zamaninda nasil yapmam gerektigine karar veremedim siz ne onerirsiniz
Gun asiri yap cnm zaten erkegin spermi 72 kadininki 24 48 saatleri arasinda canli kalio die biliorum doktorla birgun arayla diolar

Gun asiri yap cnm zaten erkegin spermi 72 kadininki 24 48 saatleri arasinda canli kalio die biliorum doktorla birgun arayla diolar

Banada boylesi daha mantikli geldi sagol cnm bazilari her gun yapip hamile kalabilmis o kafami karistirmisti Allahin takdiri iste:)

Back