- 27 Aralık 2017
- 157
- 116
- 33
- 30
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
İdrar testi yaptinmi canim sen direk kanmi verdin
direk kan verdim idrar testi bende hamile olsamda çıkmıycak gibi oluyor artık o kadar çok yapınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar testi yaptinmi canim sen direk kanmi verdin
direk kan verdim idrar testi bende hamile olsamda çıkmıycak gibi oluyor artık o kadar çok yapınca
Aslinda en iyisi canim direk kan daha gunune varmiydi
Yok canim nerde ne sıkıntı ne tıkırdıilk hamileligimdede bi belirti yoktu ogrenince şok olmustum6 gün var ama karnım çok ağrıyor işte sağ kasığım geçen ayda rahim filmi çekildim doktorum şansın çok yüksek dedi o yuzden kan verdım bat 2 ocak canım senın 3 gün var sabret belirtin var mı
Yok canim nerde ne sıkıntı ne tıkırdıilk hamileligimdede bi belirti yoktu ogrenince şok olmustum
Evet 4yasinda kizim var cok sukur ona kardes dusunuyoruz en iyisi o sekikde Rabbim verecegi zamani bizden daha iyi bilirbu ikinci bebeğin olucak allahın izniylee öylemi inşallah rabbim isyen herkese içindede seninle bana nasip etsin pozitif olalımda ben bir gün olacağına hep inandım mesela sende inan ama kaptırma çok işte o yuzden kan verdim ama hissizim anlıyorsun beni değil mi ne umudu kesiyorum nede çok umutla yaklaşıyorum
Evet 4yasinda kizim var cok sukur ona kardes dusunuyoruz en iyisi o sekikde Rabbim verecegi zamani bizden daha iyi bilir
Evet 4yasinda kizim var cok sukur ona kardes dusunuyoruz en iyisi o sekikde Rabbim verecegi zamani bizden daha iyi bilir
Amin canim insallahhrabbim kızını sana bağışlasın sağlıkla büyüsün inş
Amin canimmhepimiz hamile olalim acaba bigun once yapsam cikarmiki testte
1gun oncesi yapicam cnm yada adetin sabahi eger olmazsam.silikte olsa cikar benceGeç döllenme olmadıysa illaki bi çizgi cıkar büyük ihtimal cnm
Gun asiri yap cnm zaten erkegin spermi 72 kadininki 24 48 saatleri arasinda canli kalio die biliorum doktorla birgun arayla diolarHanimlar hamile kalabilmek icin bazi drlar her gun iliski oneriyor bazilari ise sperm kalitesi icin 1 gun ara verilmesini. Reglim yaklasiyor ve ovu zamaninda nasil yapmam gerektigine karar veremedim siz ne onerirsiniz
Aynen cnm1gun oncesi yapicam cnm yada adetin sabahi eger olmazsam.silikte olsa cikar bence
Gun asiri yap cnm zaten erkegin spermi 72 kadininki 24 48 saatleri arasinda canli kalio die biliorum doktorla birgun arayla diolar
Dusun dusun nereye kadar dimiyoksada en azindan adet gunum gecmezAynen cnm
Geçmiyo günler donuyo sanki zaman nasıl ağırlaşıyo kuzum be sabır yaa sabır herşey sonunda güzel olcak insallahDusun dusun nereye kadar dimiyoksada en azindan adet gunum gecmez