- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
İnşaAllah ben şeyi merak ediyorum hamile olanlar akıntı oluyor diyor o akıntı bende yok yani değişik tabi herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Benim regl olmama yakın canım inanılmaz çikolata ister şimdi tam tersi hep eksi istiyor canım bol limonlu :)Insallah hayirli haber alırsın canım çok merak ettim şimdi sonucunu alınca yazarsan çok sevinirim benim de sol tarafta ağrı bu arada özellikle uzaninca oluyor
İnşaAllah ben şeyi merak ediyorum hamile olanlar akıntı oluyor diyor o akıntı bende yok yani değişik tabi herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Benim regl olmama yakın canım inanılmaz çikolata ister şimdi tam tersi hep eksi istiyor canım bol limonlu :)
Ben de akıntı oldu ama işte neden oldu belki de idrar yolu enfeksiyonu benim sütten ağzım yandığı için artık doktor yüzde yüz hamilesin dese bile bir durup şüphe edicem herhalde
Benimd son 3canim aynen bend bakip duruorumSon 3 sayıyorum bende ah bu işler ne kadar kafa yorucu ya. Günde 10 kere kullandığım programı açıyorum kaç gün kaldı diye sanki ben açınca gün azalacakBenim ilk hamileliğimin düşükle sonuçlanması çok canımı yakmıştı aynı zamanda hamile kalan arkadaşım şimdi 7 buçuk aylık hamile. Kıskanmak değilde öyle imreniyorum ki. Bebeğimi kaybetmesem son 2 ayım kalmış olacaktı. Her aklıma geldiğinde gözlerim doluyor. Düşük yaparken çektiğim acıda değilim de eşimin çaresiz bakışları, korkusu, benim yitirdiğim hayallerimi düşünübce bir evladım olsun daha çok istiyorum. Allah ım bana nasip ederse de onun üzerine titreyeceğim. Sanırım bir dakika yanından ayrılamam evladım olsa diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah ım isteyen herkese annelik yapabilecek herkese daha doğrusu nasip etsin.
Amin cnm Rabbim inşallah en kısa zamanda dualarını kabul eder de hamile kalirsin allah rahmet eylesin çok zor bi durum tabiki imrenmen çok doğal ben hergun aglardim duramazdim o arkadaşımın yaninda üzülme stres yapma yumurtlama takibi yap muhakkak bide hayıt tohumu var hamile kalmaya yumurtaların olgunlaşmasına adet düzenlemesine iyi geliyor ben bitkisel ilacını kullanmıştır hayit tohumunun adet düzenlemesi için o ay tek bi gün kazayla hamile kalmisim ki benim ilk hamileliğim iki yıl bekleyişten sonra oldu ilacın adi agnucastondu istersen araştır biSon 3 sayıyorum bende ah bu işler ne kadar kafa yorucu ya. Günde 10 kere kullandığım programı açıyorum kaç gün kaldı diye sanki ben açınca gün azalacakBenim ilk hamileliğimin düşükle sonuçlanması çok canımı yakmıştı aynı zamanda hamile kalan arkadaşım şimdi 7 buçuk aylık hamile. Kıskanmak değilde öyle imreniyorum ki. Bebeğimi kaybetmesem son 2 ayım kalmış olacaktı. Her aklıma geldiğinde gözlerim doluyor. Düşük yaparken çektiğim acıda değilim de eşimin çaresiz bakışları, korkusu, benim yitirdiğim hayallerimi düşünübce bir evladım olsun daha çok istiyorum. Allah ım bana nasip ederse de onun üzerine titreyeceğim. Sanırım bir dakika yanından ayrılamam evladım olsa diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah ım isteyen herkese annelik yapabilecek herkese daha doğrusu nasip etsin.
İnsallau vardir canimslm arkadaşlar benimde bata 6 gün var bugun kan testi verdim hamile olduğumu sanmıyorum ama değerlerime baktırcaktım ne zamandır da negatif görmeyi özlemiştimbir yaptırım dedim işte durumlar bölee
Peceteye sildim mi benimde yaldızlı gibi paril paril aynenYa benim böyle şeffaf ışıkta parlayan bir akıntım var ama iç çamaşırıma geçmiyor. Peçeteye silince görüyorum :) bir de gün içinde böyle ip gibi uzayan hafif akıntı geliyor 2 3 defa bunlar peçeteye geliyor ama iç çamaşırıma değil.
İlahi cnm ya inşallah hamilesindir bekliyoruz haberlerinislm arkadaşlar benimde bata 6 gün var bugun kan testi verdim hamile olduğumu sanmıyorum ama değerlerime baktırcaktım ne zamandır da negatif görmeyi özlemiştimbir yaptırım dedim işte durumlar bölee
Kim ister ki kız inşallah Rabbim hayirlisini versin kuzum inşallah negatifi gormezsinBende kan testi versemmi diorum bi adetten bigun once idrar testimi yapsam diorum negatifi gormek istemiorum ama
Amin canimmhepimiz hamile olalim acaba bigun once yapsam cikarmiki testteKim ister ki kız inşallah Rabbim hayirlisini versin kuzum inşallah negatifi gormezsin
Bende kan testi versemmi diorum bi adetten bigun once idrar testimi yapsam diorum negatifi gormek istemiorum ama
İlahi cnm ya inşallah hamilesindir bekliyoruz haberlerini
Varda canim ist beklesemmi diorum 3gun varkan testi verme imkanın varsa ver canım ben duygusuz bir şekilde yarını beklicem sonuç için
Varda canim ist beklesemmi diorum 3gun var
Valla bende eger olmazda catlatma ignesimi yapsamki diorum amacanım o zaman bekle biliyorum beklemek çook zor ama bekle bence ben ockta aşılama olcam işte sadece o iğneleri olmasam die bir ihtimal test yaptım yoksa 2 yıldır hiç yapmıyordum 5 yıldır negatif görmekten usandım
İdrar testi yaptinmi canim sen direk kanmi verdincanım o zaman bekle biliyorum beklemek çook zor ama bekle bence ben ockta aşılama olcam işte sadece o iğneleri olmasam die bir ihtimal test yaptım yoksa 2 yıldır hiç yapmıyordum 5 yıldır negatif görmekten usandım
Valla bende eger olmazda catlatma ignesimi yapsamki diorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?