Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Insallah hayirli haber alırsın canım çok merak ettim şimdi sonucunu alınca yazarsan çok sevinirim benim de sol tarafta ağrı bu arada özellikle uzaninca oluyor
İnşaAllah ben şeyi merak ediyorum hamile olanlar akıntı oluyor diyor o akıntı bende yok yani değişik tabi herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Benim regl olmama yakın canım inanılmaz çikolata ister şimdi tam tersi hep eksi istiyor canım bol limonlu :)

Ben de akıntı oldu ama işte neden oldu belki de idrar yolu enfeksiyonu benim sütten ağzım yandığı için artık doktor yüzde yüz hamilesin dese bile bir durup şüphe edicem herhalde

slm arkadaşlar benimde bata 6 gün var bugun kan testi verdim hamile olduğumu sanmıyorum ama değerlerime baktırcaktım ne zamandır da negatif görmeyi özlemiştim bir yaptırım dedim işte durumlar bölee

Ya benim böyle şeffaf ışıkta parlayan bir akıntım var ama iç çamaşırıma geçmiyor. Peçeteye silince görüyorum :) bir de gün içinde böyle ip gibi uzayan hafif akıntı geliyor 2 3 defa bunlar peçeteye geliyor ama iç çamaşırıma değil.
Ben de akıntı oldu ama işte neden oldu belki de idrar yolu enfeksiyonu benim sütten ağzım yandığı için artık doktor yüzde yüz hamilesin dese bile bir durup şüphe edicem herhalde

Benimd son 3canim aynen bend bakip duruoruminsallahh hamile kalirsin canimm Rabbim kucagina almayida nasip etsin

Amin cnm Rabbim inşallah en kısa zamanda dualarını kabul eder de hamile kalirsin allah rahmet eylesin çok zor bi durum tabiki imrenmen çok doğal ben hergun aglardim duramazdim o arkadaşımın yaninda üzülme stres yapma yumurtlama takibi yap muhakkak bide hayıt tohumu var hamile kalmaya yumurtaların olgunlaşmasına adet düzenlemesine iyi geliyor ben bitkisel ilacını kullanmıştır hayit tohumunun adet düzenlemesi için o ay tek bi gün kazayla hamile kalmisim ki benim ilk hamileliğim iki yıl bekleyişten sonra oldu ilacın adi agnucastondu istersen araştır bi

Peceteye sildim mi benimde yaldızlı gibi paril paril aynen bazen şeffaf sulu bazense hafif beyazımsı oluyor

Bende kan testi versemmi diorum bi adetten bigun once idrar testimi yapsam diorum negatifi gormek istemiorum ama

slm arkadaşlar benimde bata 6 gün var bugun kan testi verdim hamile olduğumu sanmıyorum ama değerlerime baktırcaktım ne zamandır da negatif görmeyi özlemiştim bir yaptırım dedim işte durumlar bölee
İlahi cnm ya inşallah hamilesindir bekliyoruz haberlerini

İlahi cnm ya inşallah hamilesindir bekliyoruz haberlerini

bu ay olmadıysa ocakta aşılamam var sırf o iğneleri olmaktan korktuğum için ki iğneler evde bekliyor kuzu kuzu bende bir kan vereyim dedim çok ağrım oldu sağ kasıkta ve akıntım sapsarı ilk defa yada pskolojik (iğne korkusu)

Valla bende eger olmazda catlatma ignesimi yapsamki diorum ama

İdrar testi yaptinmi canim sen direk kanmi verdin

Valla bende eger olmazda catlatma ignesimi yapsamki diorum ama

ben 5 yıldır istiyorum canım 3 yıldır 4 farklı hastane ve doktor gezdim en sonunda daha yeni iğneye başvurduk bir doktoruna danış belki ihtiyacın yoktur o iğneleri aldım eve geldim salona koydum çatlatma iğnesi buzdolabının arkasına koydum görmek istemiyorum belki seninki kendiliğnden çatlıyordur hepsi hormon sonuçta alma vucuduna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…