• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Merhabalar size birşey sorucam ben bu agın 6 sında adet oldum ve adetten sonra kanamam durmadı çok değil ama sürekli kanamam oldu kanamayla birlikte belde ve kasıklarda sancı başlayınca kan testi yaptırdım beta hcg 47 çıktı doktor şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra kendim evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı böyle birşey yaşayıpta hamile olan var mı ? Bana yardımcı olur musunuz
Canım tekrar baktirirsan anlaşılır ne olduğu benim ikiz gebeligim vardı mesela bir tanesi senin dediğin gibi kanama ile gitmişti ama diğeri duruyordu

Canım tekrar baktirirsan anlaşılır ne olduğu benim ikiz gebeligim vardı mesela bir tanesi senin dediğin gibi kanama ile gitmişti ama diğeri duruyordu
Bayram girdi araya Yarın test yaptırıcam tekrar doktor ilaç filan verdi onu kullandım kanamam kesildi ama korkuyorum gitmiştir diye

@Ada Lovelace
Selnurr Selnurr

Kızzlarrrr yetişinn. Bugün bat günüm ve bende hala gelen giden yok. Dün başlayan bugün de ara ara devam eden kasık ve sırt ağrım var. Özellikle de kasık ağrısı çok şiddetli olmasada hissedilir şekilde yani. Bu akşam üstü gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama 3 saatlik idrarla değil yani. İdrar testinde çıkmadan kan testi yapmayı düşünmüyorum. Bi akıl verin bana

Kan testi yaptır istersen canım bugün kanda belli olur hadi inşallah gelmiştir bebiş bu ay merakla bekliyorum güzel haberlerini tatlım:))

Eki Görüntüle 2158049 Kızlar bata 4 gün var, test sonucum bu ne diyorsunuz?

Hamilesin canım:)Hayırlı olsun:)

Merhabalar size birşey sorucam ben bu agın 6 sında adet oldum ve adetten sonra kanamam durmadı çok değil ama sürekli kanamam oldu kanamayla birlikte belde ve kasıklarda sancı başlayınca kan testi yaptırdım beta hcg 47 çıktı doktor şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra kendim evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı böyle birşey yaşayıpta hamile olan var mı ? Bana yardımcı olur musunuz

En güveniliri kan testini tekrarlamak canım

Dün adet olmam lazımdı olmadım. Yumurtlama 3 haziran. Kasık ağrımda bazen sağda bazen solda

Naptın canım son durum ne?

Bu arada günaydın kızlar benimde reglde 4. günüm yeni Bat 13 Temmuz yeni ay yeni umutlar hayırlısı olsun hepimiz için:)

Bu arada günaydın kızlar benimde reglde 4. günüm yeni Bat 13 Temmuz yeni ay yeni umutlar hayırlısı olsun hepimiz için:)
İdrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum sonra çok üzülücem negatif çıkarsa. Eşimde yaptırtmıyo bana biraz daha bekle diyo. Aslında günüm hiç gecikmez niye böyle oldu anlamadım

İdrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum sonra çok üzülücem negatif çıkarsa. Eşimde yaptırtmıyo bana biraz daha bekle diyo. Aslında günüm hiç gecikmez niye böyle oldu anlamadım
Canım idrar testinde çıkması için ovulasyondan 14-21 gün sonrasıdır ama bünyeye göre değişiyor kimisinde b hcg cabuk yükseliyor onlarda daha erken belli oluyor kimisinde daha geç yükseliyor

Testi tekrarlarsın o zaman canım bir süre sonra inşallah çıkar:)

İki farklı test yaptım az önce ikisinde de negatif
Yumurtlama günün kesin 3ü mü ayın canım 2 seçenek var ya geç yumurtladın geç döllenme oldu çıkmıyor ya stresten yada mevsimsel olarak olmuyor yani hayalet de olsa çıksaydı iyiydi tatlım bekle bakalım

Yumurtlama günün kesin 3ü mü ayın canım 2 seçenek var ya geç yumurtladın geç döllenme oldu çıkmıyor ya stresten yada mevsimsel olarak olmuyor yani hayalet de olsa çıksaydı iyiydi tatlım bekle bakalım
Evet canım takvime göre 3 gösteriyo. Geçen ay yaptığım stresin yarısını bile yapmadım bu ay o zaman tam gününde olmuştum şimdi ise gecikme oldu. İnşallah stresten değildir

Yakın bi arkadaşımın da adet günü testleri neredeyse negatif çıkmış o yine de kan testi ysptırmış 40 falan çıkmış gün geçtikçe yükselmiş inşallah senin de öyle olur canım
Kan testi mi yaptırsam bilemedim ki. İdrar testinde pozitif görmeden yaptırmak istemiyorum aslında. Hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum şaştım kaldım

Back