• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Anladım. Benimki baya fazla o zaman adetim geldi heralde :) neyse hayırlısı olsun. Keşke gününde başlasaydı şimdi bitmek üzere olurdu en azından. Bitince soğan kürüne başlayalım bence :)
Soğan kürünü kullanırken hamile kalanlar olmuştu değil mi canım öyle okumuştum burda

Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.

Soğan kürü Adet düzensizliğinde iltihapta vs çok iyiymiş benim adetlerde sıkıntı yok aslında o yüzden bal çörekotu tarçın kürü yapsyım diyorum canım önümüzdeki ay yumurtaların güzel gelişmesini sağlıyor incir kürüde iyi ikisinide yapmıştım daha önce faydasını gördüm:)

Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesinin 13.günü testim böyle çıktı sizce iğnenin etkisi mi yoksa hamilemiyim? Predictor’un 1 dakikada sonuç çıkan turuncu paketlisinden yaptım hemen çıktı çizgi böyle. Tatildeyim şuan kan veremiyorum arkadaşlarımız var söylemek istemedim hemen. Doktorumu aradım hayırlı olsun hamilesin ama kan verince kesinleşir yinede adet gününü bekleyelim kan veremiyorsan dedi. Sizce hamilemiyim 1 buçuk sene oldu artık inanmıyorum pozitif sonuç çıksa da

Eklentiler

• 5FA74B4D-1B5D-4CE5-848F-7BA4425C6593.jpeg
    5FA74B4D-1B5D-4CE5-848F-7BA4425C6593.jpeg
    16,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 9FB5F1B5-64FA-4610-ACE3-7AA553629BA8.jpeg
    9FB5F1B5-64FA-4610-ACE3-7AA553629BA8.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 48
Soğan kürü Adet düzensizliğinde iltihapta vs çok iyiymiş benim adetlerde sıkıntı yok aslında o yüzden bal çörekotu tarçın kürü yapsyım diyorum canım önümüzdeki ay yumurtaların güzel gelişmesini sağlıyor incir kürüde iyi ikisinide yapmıştım daha önce faydasını gördüm:)

Bal ve incir kürü nasil canim

Bende 3 gün gecikmeyle bugün regl oldum :( Hayatımda ilk defa gecikme yaşadığım için umutlanmıştım açıkcası. Hayırlısı böyleymiş demekki

Kizlar kan testi yaptirdim bugun negatif cikti 5 gunlukte gecikmem vardi ama artik stresten gecikti herhalde

Bende 3 gün gecikmeyle bugün regl oldum :KK43: Hayatımda ilk defa gecikme yaşadığım için umutlanmıştım açıkcası. Hayırlısı böyleymiş demekki

Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum canım eşimde sıkıntı var benim stresten kaynaklı galiba hala gelmedi

kızlar üçünüz içinde hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle gelir bebişleriniz vücut en ufacık stresi bile algılıyor farkında olmuyoruz zor ama kendimizi serbest bırakmak en güzeli yapabilsek

Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesinin 13.günü testim böyle çıktı sizce iğnenin etkisi mi yoksa hamilemiyim? Predictor’un 1 dakikada sonuç çıkan turuncu paketlisinden yaptım hemen çıktı çizgi böyle. Tatildeyim şuan kan veremiyorum arkadaşlarımız var söylemek istemedim hemen. Doktorumu aradım hayırlı olsun hamilesin ama kan verince kesinleşir yinede adet gününü bekleyelim kan veremiyorsan dedi. Sizce hamilemiyim 1 buçuk sene oldu artık inanmıyorum pozitif sonuç çıksa da

Pozitif canım teste göre hamilesin tebrik ederim:)

Bal ve incir kürü nasil canim
  • 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
  • 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
  • adetin 2.günü başlayıp 10.gün bırakılıyor yumurta sayısını arttırmaya ve çatlamasına çok yardımcı canım
incir kürüde 1 litre kaynamış suya 15 incir atıp 5 dk kaynatıp ılıtıp yemeklerden önce 1 bardak içiliyor buda aynı etkiye sahip

• adetin 2.günü başlayıp 10.gün bırakılıyor yumurta sayısını arttırmaya ve çatlamasına çok yardımcı canım
incir kürüde 1 litre kaynamış suya 15 incir atıp 5 dk kaynatıp ılıtıp yemeklerden önce 1 bardak içiliyor buda aynı etkiye sahip[/QUOTE]

Supersin bugun baslaiyorum o xaman

Benim iğne olduğu için bat'a tam ne kadar var bilemiyorum da..
Ama bugün iğenenin 12. günü testimde hayalet bi pembe çizgi vardı..
Dün 11. günde negatifti testim.
Bugünkü testim bu
2018-06-20-12-09-01-225.jpg

Benim iğne olduğu için bat'a tam ne kadar var bilemiyorum da..
Ama bugün iğenenin 12. günü testimde hayalet bi pembe çizgi vardı..
Dün 11. günde negatifti testim.
Bugünkü testim bu
Eki Görüntüle 2158955
Ben de gördüm o hayalet çizgiyi:) inşallah Rabbim gönlüne göre versin :)

incir kürüde 1 litre kaynamış suya 15 incir atıp 5 dk kaynatıp ılıtıp yemeklerden önce 1 bardak içiliyor buda aynı etkiye sahip

Supersin bugun baslaiyorum o xaman[/QUOTE]

Şifa olsun bebiş olsun canım:)

Kizlar bosey detim bu ay cok koyu rebkli oldu kahverengimsi normalde 6 gun surerdu ama 7 gun oldu ayrıca bacaklarimda ve kasiklarimda agri hossediyrm hamilelik belirtisi olabilir mi

B Busrasworld Selnurr Selnurr

Kızlarrr merhaba özledim sizi :) Rize'deydim bayadır telefonumu düşürdüğüm için dünyadan bağlantım koptu resmen giremedim hic bir yere.. aklımda vardınız bu ay sizden çok umutluydum.. malesef regl olmuşsunuz.. umarım bu ay güzel haber alırız artık..

Beni sorarsanız bu ay ben yalan oldum yine :)) Eşimden ayrı tatile gittiğim için yumurtlama gününü kaçırmış durumdayım :)
Bugün birliktelik oldu ama takvime göre 3 gün önceydi yumurtlama günüm.. 7 temmuz batım :)

B Busrasworld Selnurr Selnurr

Kızlarrr merhaba özledim sizi :) Rize'deydim bayadır telefonumu düşürdüğüm için dünyadan bağlantım koptu resmen giremedim hic bir yere.. aklımda vardınız bu ay sizden çok umutluydum.. malesef regl olmuşsunuz.. umarım bu ay güzel haber alırız artık..

Beni sorarsanız bu ay ben yalan oldum yine :)) Eşimden ayrı tatile gittiğim için yumurtlama gününü kaçırmış durumdayım :)
Bugün birliktelik oldu ama takvime göre 3 gün önceydi yumurtlama günüm.. 7 temmuz batım :)

Bende sizi özledim canım misafirim var ondan bende gelemedim fazla yumurtlama günüm bugün yarın inşallah değerlendirebilirim:)) Ben de göremeyince merak etmiştim demek telefonunu düşürmüşsün çok geçmiş olsun tarilin tadını çıkar dönünce inşallah güzel gelişmeler olur rahat kafayla:)

Back