• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Neden test yapmıyorsun canım
Test yapmamak için direndim diyebilirim. Kendimi kaptırmamaya çalıştım açıkcası. Evde testim bile yok belki dayanamam da erkenden yaparım diye :)) eğer yarın regl olmazsam yaparım büyük ihtimal. Ama pek umutlu değilim nedense. Hayırlı bayramlar bu arada

Test yapmamak için direndim diyebilirim. Kendimi kaptırmamaya çalıştım açıkcası. Evde testim bile yok belki dayanamam da erkenden yaparım diye :)) eğer yarın regl olmazsam yaparım büyük ihtimal. Ama pek umutlu değilim nedense. Hayırlı bayramlar bu arada
Hayırlı bayramlar canım bende kendime söz vermiştim adet gününe kadar bekleyeceğim diye 5 gün kala kasiklarimda çok ağrım oldu sanırım adet olucam ama stresten engelliyorum negatifi göreyim de gelsin kırmızılar diyerek yaptım ve 4 gün kala pozitifi gördüm:)

Hayırlı bayramlar canım bende kendime söz vermiştim adet gününe kadar bekleyeceğim diye 5 gün kala kasiklarimda çok ağrım oldu sanırım adet olucam ama stresten engelliyorum negatifi göreyim de gelsin kırmızılar diyerek yaptım ve 4 gün kala pozitifi gördüm:)
Merhaba başka belirtiniz var mıydı acaba :)

Bende hiç belirti yok ama belkide o yüzden bu kadar bekleyebildim :))

Bende hiç belirti yok ama belkide o yüzden bu kadar bekleyebildim :))
Hmm anladım canım evet o yüzden olabilir :) hiç belirti olmadan da hamile kalan çok fazla kişi var. Bende aksine baya belirti yaşadım kendime şaşırdım yani nasıl bu kadar erken bu kadar belirti oldu diye

Forumu bayadır takip ediyodum ama yeni üye oldum.
Bu ay kafam çok karışık, hoş her ay inşallah hamileyimdir diye ümitlenip herşeyi oraya yoruyorum. Bu ay göğüslerimde farklı bi hassasiyet var. Bazen dokununca bazen bi yere değince içime bişeyler işliyo sanki bi tuhaf his oluşuyo. Bugün azıcık dokunmamla ucundan sıvı geldi. Kalkarken otururken karnıma kramp girer gibi oluyo, gaz sancısıdır diyip ümitlenmemeye çalışıyorum.adetime 4 gün var. Durum nedir sizce?

Forumu bayadır takip ediyodum ama yeni üye oldum.
Bu ay kafam çok karışık, hoş her ay inşallah hamileyimdir diye ümitlenip herşeyi oraya yoruyorum. Bu ay göğüslerimde farklı bi hassasiyet var. Bazen dokununca bazen bi yere değince içime bişeyler işliyo sanki bi tuhaf his oluşuyo. Bugün azıcık dokunmamla ucundan sıvı geldi. Kalkarken otururken karnıma kramp girer gibi oluyo, gaz sancısıdır diyip ümitlenmemeye çalışıyorum.adetime 4 gün var. Durum nedir sizce?
Canım sıvı gelmesi ciddi bir sorun olabilir bence sen bi dr görün

Bir de yazmayı unuttum bazen sarı bazen beyaz akıntım var yumurtlama gününden beri devam ediyor. Sıvı dırduk yere gelmiyor ama bunun için dra gitmem gerek ewt.

Hmm anladım canım evet o yüzden olabilir :) hiç belirti olmadan da hamile kalan çok fazla kişi var. Bende aksine baya belirti yaşadım kendime şaşırdım yani nasıl bu kadar erken bu kadar belirti oldu diye
Artık hayırlısı diyorum olmazsa da vardır bi hayır :) bakalım yarını bekliyorum

Bata son 8 günEn Büyük TÜRKİYE heyecanlıyım hem de çok korkuyorum:) Bikaç gün sonra yapsam test belki çıkar birşeyler dimi...

Bata son 8 günEn Büyük TÜRKİYE heyecanlıyım hem de çok korkuyorum:) Bikaç gün sonra yapsam test belki çıkar birşeyler dimi...
Bence yapma derim. İdrar testlerinde bu kadar erken çıkma ihtimali düşük ve negatif çıkınca çok üzülüyo insan. Pozitif çıksa bile inanki reglin geçmeden inanamazsın gibi geliyo bana ister istemez reglini bekleyeceksin ama tabi yine de sen bilirsin :)

@Ada Lovelace
Selnurr Selnurr

Kızzlarrrr yetişinn. Bugün bat günüm ve bende hala gelen giden yok. Dün başlayan bugün de ara ara devam eden kasık ve sırt ağrım var. Özellikle de kasık ağrısı çok şiddetli olmasada hissedilir şekilde yani. Bu akşam üstü gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama 3 saatlik idrarla değil yani. İdrar testinde çıkmadan kan testi yapmayı düşünmüyorum. Bi akıl verin bana

8F1AFA46-D765-41E0-BB0D-6A34E98CBD6E.jpeg
Kızlar bata 4 gün var, test sonucum bu ne diyorsunuz?

@Ada Lovelace
Selnurr Selnurr

Kızzlarrrr yetişinn. Bugün bat günüm ve bende hala gelen giden yok. Dün başlayan bugün de ara ara devam eden kasık ve sırt ağrım var. Özellikle de kasık ağrısı çok şiddetli olmasada hissedilir şekilde yani. Bu akşam üstü gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama 3 saatlik idrarla değil yani. İdrar testinde çıkmadan kan testi yapmayı düşünmüyorum. Bi akıl verin bana
Canım 5 gün sonra bidaha yaparsın yumurtlama gününü biliyor musun?? Kaşık ağrısı çift taraflı mı tek taraflı mı

Merhabalar size birşey sorucam ben bu agın 6 sında adet oldum ve adetten sonra kanamam durmadı çok değil ama sürekli kanamam oldu kanamayla birlikte belde ve kasıklarda sancı başlayınca kan testi yaptırdım beta hcg 47 çıktı doktor şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra kendim evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı böyle birşey yaşayıpta hamile olan var mı ? Bana yardımcı olur musunuz

Back