• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Günaydın kızlar adete yakın akıntınız oluyor mu benim bu ay biraz fazla akıntım oluyor sanki 2 gün kaldı:) Hamileliğe yormaya korkuyorum belirtileri adet olurum diye:))
Günaydınnn. Bende de geçen ay reglime yakın inanılmaz akıntım olmuştu bende hamilelikten şüphelenmiştim ama regl oldum. Yani adete yakın olabiliyor sanırım. Ama inşallah seninkisi gebeliktendir :)

Benimde öyle oldu canım dün adet günümdü ama hala gelen giden yok

Evde yapılan testlerde çıkar aslında canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun benim misafirim var fırsatım olsa yapmak istiyorum aslında:) Ama dün gelmediyse inşallah hamilesindir:)

Günaydınnn. Bende de geçen ay reglime yakın inanılmaz akıntım olmuştu bende hamilelikten şüphelenmiştim ama regl oldum. Yani adete yakın olabiliyor sanırım. Ama inşallah seninkisi gebeliktendir :)

Seninde pazar değil mi canım:) Tüm belirtileri birbirine benziyor ne garip bir durum:) Şöyle şu olursa kesin hamilesindir denilen birşey yok ki rahatlayalım:))

Evde yapılan testlerde çıkar aslında canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun benim misafirim var fırsatım olsa yapmak istiyorum aslında:) Ama dün gelmediyse inşallah hamilesindir:)

Seninde pazar değil mi canım:) Tüm belirtileri birbirine benziyor ne garip bir durum:) Şöyle şu olursa kesin hamilesindir denilen birşey yok ki rahatlayalım:))
Canım yaptımda iki gün önce silik gibi çizgi cıktı emin olamadım bakalım inşallah pozitiftir

Merhaba kızlar, hamile arkadaşlar yumurtlamadan kaç gün sonra göğüs hassasiyetiniz başladı? Benim yum.dan 5 gün geçti hala bir şey yok.

Hayırlısı olsun canım hepimiz için sen dediğin gibi elinden geleni yap gerisi Allahtan vakti saati gelmişse zaten gelir bebiş vücudunu strese sokmamaya çalış en zoru kafayı serbest bırakmak zaten o kısmı halledersek gerisi kolay tatlım:)

Bencede kimseye söyleme bu ay çok denemedik beklemiyorum falan dersin soranlara.
Geçmiyor diyoruz ama bak zaman da çok hızlı geçiyor aslında. Farketmeden de stres yapıyoruz bence o da etkili oluyordur

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederimm.. zaman gerçekten çabuk geçti regl bitmek üzere son saatlerdeyim.
Bayadır yazamadım bu hafta diş ağrısı yaşadım tekrar ilaçlara başladım :)) Her şeyde bir hayır varmış belkide hamile kaldaydım diş ağrısı çekecektim..
Haftaya da çektirip kurtulucam :))
Bu arada ikinizin de pazar günüymüş batlar.. çok heyecanlıyım hadi güzel haberler verin bize inşallah ❤ Şuan heyecanla pazarı bekliyorum :)

Kizlar sizin yorumunuza ihtiyacim var.

Bata 1 gün kaldi ve ben bu Sabah yine test yaptim. (erken hamilelik testi)
Cok ama cok silik bir cizgi cikti. Cok hafif böyle. Göze hic carpmiyan . Dikkatlica bakmak gerekiyor ki görebilsin insan. Esimede gösterdim. Oda gördü cok hafif bir cizgi. Ama bilmiyorum ya.
Kafam cok karisik.

Sorularim:
Bata 1 gün kalmis ve bir hamilelik testi icin cok hafif bir cizgi degil mi sizcede?
Bugün veya yarin adet olmam gerekiyor. Hicbir adet belirtim yok. sadece Sabah sancilarim vardi ''tamam adet oluyorum'' demistim..

Sizce hamile olma ihtimalim var mi ? yoksa kimyasal mi? -gercekten yorumlariniza ihtiyacim var :(
Umut edeyim mi ? Yoksa kendimi kaptirmiyim mi?

Kizlar sizin yorumunuza ihtiyacim var.

Bata 1 gün kaldi ve ben bu Sabah yine test yaptim. (erken hamilelik testi)
Cok ama cok silik bir cizgi cikti. Cok hafif böyle. Göze hic carpmiyan . Dikkatlica bakmak gerekiyor ki görebilsin insan. Esimede gösterdim. Oda gördü cok hafif bir cizgi. Ama bilmiyorum ya.
Kafam cok karisik.

Sorularim:
Bata 1 gün kalmis ve bir hamilelik testi icin cok hafif bir cizgi degil mi sizcede?
Bugün veya yarin adet olmam gerekiyor. Hicbir adet belirtim yok. sadece Sabah sancilarim vardi ''tamam adet oluyorum'' demistim..

Sizce hamile olma ihtimalim var mi ? yoksa kimyasal mi? -gercekten yorumlariniza ihtiyacim var :KK43:
Umut edeyim mi ? Yoksa kendimi kaptirmiyim mi?
Merhaba öncelikle hayırlı bayramlar. Eğer geç döllenme olduysa çok silik çıkması normal bence. Bhcg değeri ne kadar yüksekse o kadar koyulaşıyor çizgi diye biliyorum. Ki geç döllenme durumunda bhcg değeri çok yüksek olmadığı için silik çizgi çıkmış olabilir.

Silik çizgi çıktığına göre hamile olma ihtimalin tabikide var. Ama bazı testler yanlışta gösterebiliyor bu ihtimali de göz ardı etme derim ben. Umarım gebesindir çok güzel bayram hediyesi olur sizin için :)

Birde erken gebelik testi değilde normal ucuz kaset testlerden deneme şansın varmı acaba

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederimm.. zaman gerçekten çabuk geçti regl bitmek üzere son saatlerdeyim.
Bayadır yazamadım bu hafta diş ağrısı yaşadım tekrar ilaçlara başladım :)) Her şeyde bir hayır varmış belkide hamile kaldaydım diş ağrısı çekecektim..
Haftaya da çektirip kurtulucam :))
Bu arada ikinizin de pazar günüymüş batlar.. çok heyecanlıyım hadi güzel haberler verin bize inşallah ❤ Şuan heyecanla pazarı bekliyorum :)
Hayırlı bayramlarrr :)
Gerçekten herşeyde bir hayır varmış bu ay hayırlısıyla tutar inşallah ya. Soğan kürünü uygulamaya çalış senin için zor biliyorum ama belkide işe yarayacaktır.

bende çok heyecanlıyım ne olacak merak ediyorum açıkcası. Hiç belirtim yok desem yeridir sadece bi kaç kez kasıkta batma oldu ve bugünde sol kasığında seğirme oldu gibi hissettim kısa sürdü. Ama ben gebeliğe yormuyorum bunları geçen ay da yaşamıştım.

İlginç olan bugün eşimin halasına bayramlaşmaya gittik. Durup dururken yüzüme baktı ve hamile misin diye sordu :)) değilim nerden çıktı hala dedim öyle geldi bana bi anda dedi çook şaşırdım cidden :)) eğer hamileysem şok olacağım :))

Merhaba öncelikle hayırlı bayramlar. Eğer geç döllenme olduysa çok silik çıkması normal bence. Bhcg değeri ne kadar yüksekse o kadar koyulaşıyor çizgi diye biliyorum. Ki geç döllenme durumunda bhcg değeri çok yüksek olmadığı için silik çizgi çıkmış olabilir.

Silik çizgi çıktığına göre hamile olma ihtimalin tabikide var. Ama bazı testler yanlışta gösterebiliyor bu ihtimali de göz ardı etme derim ben. Umarım gebesindir çok güzel bayram hediyesi olur sizin için :)

Birde erken gebelik testi değilde normal ucuz kaset testlerden deneme şansın varmı acaba

Hayirli Bayramlar canim. Herkesin Bayrami mübarek olsun :)
Cevabin icin tesekkür ederim.
Yarin Bat tahriyi ve yarin Sabah test yapmayi düsünüyorum.
Insallah canim. Herseyin hayirlisi

İyi bayramlar kızlar adete 2 gün kala bayram sabahı kırmızı kartı gördüm hayırlısı böyleymiş umutlar gelecek aya artık:)
Yaa çok üzüldüm :( bu ay da nasip değilmiş demekki hayırlısı olsun. Benim de regl günüm yarın merakla bekliyorum

Back