• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Kan testi mi yaptırsam bilemedim ki. İdrar testinde pozitif görmeden yaptırmak istemiyorum aslında. Hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum şaştım kaldım
Günaydın canım belirtiler be durumda bugün test yaptın mı ilk idrarınla yapsaydın daha net çıkıyor

Günaydın canım belirtiler be durumda bugün test yaptın mı ilk idrarınla yapsaydın daha net çıkıyor
Günaydınn. Yapamadım bu sabah geç kalıyodum zor yetiştim işe. Kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo arada. Belimde ve sırtımda hafiften ağrı var birde karnım ağıracak gibi ama ağırmıyo

Canım idrar testinde çıkması için ovulasyondan 14-21 gün sonrasıdır ama bünyeye göre değişiyor kimisinde b hcg cabuk yükseliyor onlarda daha erken belli oluyor kimisinde daha geç yükseliyor
Cnim aradigim cevabi sen yazmissin benim 7 haziranda ovulasyon testinde yumurtlama gunumdu adetimde gecikti 4 gun ama ne regl var ne idrar testinde pozitif demekki biraz daha gecmesi gerekiyo

Cnim aradigim cevabi sen yazmissin benim 7 haziranda ovulasyon testinde yumurtlama gunumdu adetimde gecikti 4 gun ama ne regl var ne idrar testinde pozitif demekki biraz daha gecmesi gerekiyo
Bende aynı durumdayım reglim geçti 3 gün ama testlerde negatif beklemedeyim şuanda

Benim bugun 5 gün oldu gecikeli ama gec yumurtladim ben yani adette olsam o da gec gelicekti biliyodum s3ninde oyle bi durumun varmi
Valla ovulasyon testi falan yapmadım takvime göre 3 haziranda yumurtladım. Az önce çamaşırımda kahverengi akıntı farkettim. Adetim başlıyor olabilir. Umarım ben yanılıyorumdur

Valla ovulasyon testi falan yapmadım takvime göre 3 haziranda yumurtladım. Az önce çamaşırımda kahverengi akıntı farkettim. Adetim başlıyor olabilir. Umarım ben yanılıyorumdur

Canım ben işk hamileliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım adetten 1 hafta sonra hafif kanlı gibi kahverengi mukuslu bir akıntı olmuştu yerleşme kanaması olmasın bu leke?

BC5BAEA7-C357-435B-B27E-F33F54337931.jpeg
Arkadaşlar merhaba sizce bugün mü pik?

Back