• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Hayırlısı olsun canım evet gerçekten çok benziyor birbirine karıştırmamak da çok zor

Sakın öyle olumsuz düşünceleri getirme aklına daha ilk aylardan yeni bismillah dedin sen bu işe Allah nasip kısmet ettiği vakit gelir bebişin üzülmek yok

İnşallah öyle olur ben elimden gelen herşeyi deneyeceğim.. Takdir Allahın artık.
Mubarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah..
Seni ümitlendirmek istemiyorum ama 1 hafta öncesinden yaşamaya başladıysan regl belirtisi olmama ihtimali çok fazla.. Allahim inşallah hamilelik belirtisidirr çok dua ediyorum size bu ay güzel haber verirsiniz inşallah

İnşallah öyle olur ben elimden gelen herşeyi deneyeceğim.. Takdir Allahın artık.
Mubarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah..
Seni ümitlendirmek istemiyorum ama 1 hafta öncesinden yaşamaya başladıysan regl belirtisi olmama ihtimali çok fazla.. Allahim inşallah hamilelik belirtisidirr çok dua ediyorum size bu ay güzel haber verirsiniz inşallah

Hayırlısı olsun canım hepimiz için sen dediğin gibi elinden geleni yap gerisi Allahtan vakti saati gelmişse zaten gelir bebiş vücudunu strese sokmamaya çalış en zoru kafayı serbest bırakmak zaten o kısmı halledersek gerisi kolay tatlım:)

Çok sağol çok destek oldunuz bana.. dün baya kötü oldum. Biraz ağlaklaştımda :)) Sağolsun kuzenlerim ablam eşim herkes regl günümü takip ediyor.. oldum demeye dilim varmıyor artık.. herkese artık çocuk fikrine ara verdiğimi söyleyeceğim :KK43: Bekleme sürecinde heyecanlı oluyorum sürekli herkesle paylaşmak istiyorum ama sonra hüsran olunca konuşmak gelmiyor içimden.. haftaya tekrar doktora gidip enfeksiyon temizlenmiş mi diye bakıcam.. sonra tekrar devam çalışmaya Allah büyük..
Dediğin gibi güzel haberlerimizi alana kadar buradayız :) Sizin benim hiç farketmez yeterki sağlıklı bebek haberleri duyalım. Şu aşamada çok motive oluyor
Bencede kimseye söyleme bu ay çok denemedik beklemiyorum falan dersin soranlara.
Geçmiyor diyoruz ama bak zaman da çok hızlı geçiyor aslında. Farketmeden de stres yapıyoruz bence o da etkili oluyordur

Benimde 8 gün kaldı canım hiçbir belirti hissetmiyorum kendimi dinlesem kesin bulurum birşeyler olsun çok istiyorum olmuyorsa da hayırlısı olsun zamanı vardır diyorum:)

canim yeni görüyorum mesajini. Benim bata 4 gün kaldi. hala hicbirsey his etmiyorum.
Hicbir belirti yok. Bence busefer de olmadi .. osla da cok sasirim heralde.
Sende durumlar nasil?

canim yeni görüyorum mesajini. Benim bata 4 gün kaldi. hala hicbirsey his etmiyorum.
Hicbir belirti yok. Bence busefer de olmadi .. osla da cok sasirim heralde.
Sende durumlar nasil?

Bende de hiç belirti yok canım klasik adet belirtilerim var galiba benimde olmadı pazar günü regl günüm olursa zaten umutlar gelecek aya

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım cuma günü regl olmam gerek fakat hiçbir belirti yok ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi normalde adetten 10 gün önce göğüslerim şişip ağrımaya başlardı belim ve kasıklarım müthiş Bi şekilde ağrırdı fakat şimdi iki gün kaldı hiçbişeyim yok ve kupkuruyum hiç akıntım yok bu sabah test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim aklım çok karışık her ay Bi sebepten umutlanmaktan bıktım artık böyle olup da hamile olan çıktı mı aranızda

Slm kizlar bnm bugun adetimin 18. Gunu testler negatif gecen hafta kan tahlili verdim negatif ama hala adetim gelmedi ve surekli bi karin agrisi bel agrisi var yoruldgmda daha da artiyo karin ağrısı ara ara kasiklarda agri var gecen gittgmde ultrasonda baktilar kist vs degil biaey demedi doktor adet sokturucu de vermedi bnm ilk gebeligimde gec belli oldugunu soyleyince 1 hafta 10 gun sonra tekrar kan verebilirsnz dedi o kadar kafayi yicem ben hala bi ihtimal belki die ilac da icemiorum bu agrilar butun enerjimi emiyo zaten oructan dolayi bi halsizlik hali var

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım cuma günü regl olmam gerek fakat hiçbir belirti yok ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi normalde adetten 10 gün önce göğüslerim şişip ağrımaya başlardı belim ve kasıklarım müthiş Bi şekilde ağrırdı fakat şimdi iki gün kaldı hiçbişeyim yok ve kupkuruyum hiç akıntım yok bu sabah test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim aklım çok karışık her ay Bi sebepten umutlanmaktan bıktım artık böyle olup da hamile olan çıktı mı aranızda
Cnm hic belirtisiz hamilr olan da cok adet gununu bekle bence poZitif düşün ins hamilesindir akintim yok demissin yumurtlamamis olabilir misin bu ay gec yumurtlayinca adette gecikiomus ya

Cnm hic belirtisiz hamilr olan da cok adet gununu bekle bence poZitif düşün ins hamilesindir akintim yok demissin yumurtlamamis olabilir misin bu ay gec yumurtlayinca adette gecikiomus ya
Adetimden sonra akıntım vardı en son 4 5 gün önce koyu sarı Bi akıntım geldi ilk defa gördüm bu renk akıntıyı sonra kesildi şimdi peçete sildiğim zaman şeffaf gibi ince Bi akıntı var iç çamaşırım ıslanıyor sadece ama renksiz zaten Pko hastasıyım yumurtlamıyorum maalesef ama iki aydır inofolic combi kullanıyorum ilk defa geçen ay tam günümde adet olunca umutlandırdı bu ilaç beni inşallah hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zormuş gerçekten

Adetimden sonra akıntım vardı en son 4 5 gün önce koyu sarı Bi akıntım geldi ilk defa gördüm bu renk akıntıyı sonra kesildi şimdi peçete sildiğim zaman şeffaf gibi ince Bi akıntı var iç çamaşırım ıslanıyor sadece ama renksiz zaten Pko hastasıyım yumurtlamıyorum maalesef ama iki aydır inofolic combi kullanıyorum ilk defa geçen ay tam günümde adet olunca umutlandırdı bu ilaç beni inşallah hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zormuş gerçekten
Hadi ins cnm o zmn kan tahlili icin gününü bekle bence varsa da belki cikmayabilir ina hayrli haber alirsn cnm

Canim hersey mümkün. Insallah hamilesindir. Yeni bir durum olursa haberdar et bizi. :)

Günaydın kızlar adete yakın akıntınız oluyor mu benim bu ay biraz fazla akıntım oluyor sanki 2 gün kaldı:) Hamileliğe yormaya korkuyorum belirtileri adet olurum diye:))

Back