• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Şimdi test yaptım negatifi gördüm ben hep testlere bide flasla bakarım bazen ikinci çizgi çok belirsiz oluyo kızımı öyle anlamistim flasla bakınca görünüyordu ikinci çizgi bi gün sonra kanda 35.4cikmisti gecen ay o kadar emindim ki hamileyim diye teste bi saat baktım flasla falan asla uyoktu ikinci çizgi tertemizdi simdi yaptığım testede baktım flasla ikinci çizgi görünüyor hafiften vallahi kız Delirdim sandım gene hayal mi goruyom dedim iki gün sonra tekrar test yapicam muhtemelen bu ayda bos geçecekti ama çok dua ettim rabbime adete 5gun kala tekrar yumurtladim o gün ilişki oldu o gün dollendi o yüzden boyle çıktı sanırım karmakarışık oldum iyice Rabbim inşallah gönlüne gore verir cnm Rabbim çok büyük çok hala beklicem bende koyulaşana kadar içim rahat etmicek tam sevinemicem
Ben bile heyecan yaptım canım bence hemen git kan tahlili yaptır :)

Bende hic şeffaf akıntı olmazdı bu ay çok aşırı oldu usuttum sandım gaz sancısı neymiş unutmusum hatırlarım bu ay ama bunlar hep adetime iki uç gün kala başladı en büyük belirtim benim adet olmadan sac diplerim çok acırdı dokunamazdim ama bu ay hic acimadi halada acimiyo

Ben bile heyecan yaptım canım bence hemen git kan tahlili yaptır :)
Simdi gitsem kanda anca 15 20lerde çıkar değer cnm ya doktor sinir eder gerer beni 2cocuktan sonra 3de insan artık biliyo az çok beklicem ben hamile olduğuma inanıyorum vücut belli ediyor kendini iki gün sonra tekrar test yapcam zaten gitmicem doktora 5 6 haftalıkken gitcem sezeryan olduğum için dikiş yerlerine çok bastırıyor erken gidince doktor en güzeli zamanı gelince idrara sıkışıp gidicem o zaman daha cabuk görünür canım yanmaz

Simdi gitsem kanda anca 15 20lerde çıkar değer cnm ya doktor sinir eder gerer beni 2cocuktan sonra 3de insan artık biliyo az çok beklicem ben hamile olduğuma inanıyorum vücut belli ediyor kendini iki gün sonra tekrar test yapcam zaten gitmicem doktora 5 6 haftalıkken gitcem sezeryan olduğum için dikiş yerlerine çok bastırıyor erken gidince doktor en güzeli zamanı gelince idrara sıkışıp gidicem o zaman daha cabuk görünür canım yanmaz
Ay canım ya ben de nasipse 2. Bebeğimi istiyorum. Sana şey soracağım göğüslerinde renk değişimi ağrı şişlik ve damar artışı var mı

Damarlar belirginleşmeye başlamış bide kahverengi yerin rengi açılmış benim goguslerim her adettimden önce düşerdi balon gibi bu ay sismedi sadece uçları kasindi acidi cnm ama kişiden kişiye çok farkediyo
Ay canım ya ben de nasipse 2. Bebeğimi istiyorum. Sana şey soracağım göğüslerinde renk değişimi ağrı şişlik ve damar artışı var mı

rüyamda gördüm keseyi minicikti ultrason kağıdı elimde bakiyodum öyle kağıda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde en büyük adet belirtim saclarimin dipleri felaket acirdi elimi deydiremezdim sacima tarayamazdim bu ay olmadı adetten 3gun önce başlardı başlamadı bide kasıklarımdaki ağrı adet sancisina da benzemiyo daha çok gaz sancısı gibi bildiğin kıpır kıpır kasığımın içi bilemedim goguslerim şişer acirdi bu ay sismedi sadece acıma oldu bugün test yapicam inşallah bakalım eminde olamiyorum gecen ay çok emindim hüsran oldu sonu ama bu ay bi gün geçti
Bi yap bakalim canimtest insallah vardir

En büyük belirtim bi kaç gün önceden başlayan bazı adet belirtilerim olmadı iki uç gün önceden sac diplerim acirdi bi hafta onceden goguslerim siserdi adetten bi gun once de kahverengi akintim olurdu agrilarim baslardi sabahına adet olurdum bunların hiçbiri olmadı

Hayırlı geceler :)
Beni de alın lütfen :) İnşaAllah hamile haberlerimizi alırız en kısa zaman da. Benim beklenen regl tarihim 1 Ocak ve 4 Ocak arası çünkü geçtiğimiz 4 ay boyunca regl günlerim 4-5 gün geri geldi. 3 aydır eşimle korunmuyoruz. 1 evladım var çok şükür 2.5 yaşında kızıma kardeş istiyoruz. Allah izin verirse.

Benim bu ay gebelik belirttim göğüslerim de oldu gibi. Yeşil ve mavi damarlar çıktı. Göğüslerim ara ara çok sertleşiyor ve acıyor. İki göğsümden de damla şeklinde süt geliyor ve göğüs uçlarım karardı. 2 gün önce idrar testi yaptırdım negatif çıktı kan tahlili için regl olmam gereken zamanı bekliyorum İnşaAllah regl olmayız bebek müjdesi veririz birbirimize :)
Kan testi yaosanda cikar canim insallah hamile kaliriz benimde 4 yasinda bi kizim var Allah bagislasin seninkinide bizde kardes istioruz kizimda cok istio bakalim nasip

Bi yap bakalim canimtest insallah vardir
Yaptım cnm çok hafif ikinci çizgi görünüyor flasla bakınca ikinci kizimdada boyle öğrenmiştim iki gün sonra tekrar test yapicam Rabbim inşallah hepimize nasip eder ben çok dua ettim rabbime sağlıklı sıyla hayirlisiyla diye niyet ettim adini bile söyleyerek niyet ettim mucize gibi 5gun kala ilk defa ikinci kez yumurtladim büyük ihtimal o gün tuttu

Yaptım cnm çok hafif ikinci çizgi görünüyor flasla bakınca ikinci kizimdada boyle öğrenmiştim iki gün sonra tekrar test yapicam Rabbim inşallah hepimize nasip eder ben çok dua ettim rabbime sağlıklı sıyla hayirlisiyla diye niyet ettim adini bile söyleyerek niyet ettim mucize gibi 5gun kala ilk defa ikinci kez yumurtladim büyük ihtimal o gün tuttu
Ayy hadi insallah canim e kan testi yaptirsana ben daha yapmadim test 3gun var ama sanmiorumda deilim galiba hic belirti yok cunku

Ayy hadi insallah canim e kan testi yaptirsana ben daha yapmadim test 3gun var ama sanmiorumda deilim galiba hic belirti yok cunku
Hic belirti olmayan da oluyo kuzum ya hepiniz için dua ediyorum Rabbim bos birakmasin kucaklarimizi inşallah bi hafta sonra giderim kan vermeyebelki önce bi iyice idrarda belli olsun da iki kızım var çok şükür erken gitmeyi düşünmüyorum zamanı gelince gidicem inşallah folio asite baslicam kesinleşince

Hic belirti olmayan da oluyo kuzum ya hepiniz için dua ediyorum Rabbim bos birakmasin kucaklarimizi inşallah bi hafta sonra giderim kan vermeyebelki önce bi iyice idrarda belli olsun da iki kızım var çok şükür erken gitmeyi düşünmüyorum zamanı gelince gidicem inşallah folio asite baslicam kesinleşince
Ben iciorum canim folik asiti insallah canim yaa bakalim

Belirtiler çok yanıltıcı olabiliyor :KK43: kasık ağrısı var ama adet öncesi ağrı mı anlayamıyorum ya da sistit belirtileri hepsi birbirine karışıyor :KK47:
Canım benimde kasık ve sol bacakta sızı gibi ağrım başladı ama ümidini kaybetme hakkımız da hayırlısı. Benimde bat 31 Aralık 1 Ocak gibi inşaAllah regl olmayız ve güzel haberler alırız ben bugün kan verdim yarın öğlen sonucunu alacağım nasipse :)

Belirtiler çok yanıltıcı olabiliyor :KK43: kasık ağrısı var ama adet öncesi ağrı mı anlayamıyorum ya da sistit :KK47:
Evet cnm çok yanıltıcı olabiliyo belirtiler adet belirtileriyle çok yakin birbirlerine hamilelik belirtileri ve kişiden kişiye de hamilelik ten hamile liğe de değişiyor maalesef insan karman çorman oluyor

Canım benimde kasık ve sol bacakta sızı gibi ağrım başladı ama ümidini kaybetme hakkımız da hayırlısı. Benimde bat 31 Aralık 1 Ocak gibi inşaAllah regl olmayız ve güzel haberler alırız ben bugün kan verdim yarın öğlen sonucunu alacağım nasipse :)

Insallah hayirli haber alırsın canım çok merak ettim şimdi sonucunu alınca yazarsan çok sevinirim benim de sol tarafta ağrı bu arada özellikle uzaninca oluyor :KK6:

Benimde iki gündür kasigimdan sol bacağıma vuruyordu ağrı bugün ikinci gün dun adet gunumdu dayanılması zor ağrılar gaz sancıları çektim hatta gece zor uyudum bugün sabah ağrısız uyandım gün içinde hafif hafif arada agrim oluyor ama tatli ağrılar ve şeffaf beyazli akintim devam ediyor bugün sakin ve çok iyiyim bakalım nasip Rabbim cumlemize nasip etsin inşallah belirtilerimi ayrıntılı bi şekilde yazıyorum çünkü ben manyak gibi her topikte belirti arıyorum inşallah iki gün sonra kesinleşecek herşey :KK48:

Son 3 sayıyorum bende ah bu işler ne kadar kafa yorucu ya. Günde 10 kere kullandığım programı açıyorum kaç gün kaldı diye sanki ben açınca gün azalacak :halay: Benim ilk hamileliğimin düşükle sonuçlanması çok canımı yakmıştı aynı zamanda hamile kalan arkadaşım şimdi 7 buçuk aylık hamile. Kıskanmak değilde öyle imreniyorum ki. Bebeğimi kaybetmesem son 2 ayım kalmış olacaktı. Her aklıma geldiğinde gözlerim doluyor. Düşük yaparken çektiğim acıda değilim de eşimin çaresiz bakışları, korkusu, benim yitirdiğim hayallerimi düşünübce bir evladım olsun daha çok istiyorum. Allah ım bana nasip ederse de onun üzerine titreyeceğim. Sanırım bir dakika yanından ayrılamam evladım olsa diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah ım isteyen herkese annelik yapabilecek herkese daha doğrusu nasip etsin. :oops:

Back