- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Ben hiiiiiic bisi yok canimBenim hala gelen giden yok ama cok ağrım var ağrıda değilde böyle sol tarafım sanki acıyo içerden her hareketimde acı oluyo dolu dolu ağır geliyo
Canım burnumda bi yandanda gaz sancısıBen hiiiiiic bisi yok canim
Canım burnumda bi yandanda gaz sancısı[/ test nezaman yapcaksin canim
Evet bugün günümdü cnm gündüz sakindi azalmıştı ağrılar akşamüstü çoğaldı ama gelen giden yok normalde adet sancısı çeken biri de değilimBugun normalde senin olman gerekiodu dimi
İnsallah hamilesindir canim kac yasindasin bu aradaYarın eşim alırsa yaparım inşallah bakalım tabi kırmızılar gelmezse
Aramıza hoşgeldin cnmHayırlı geceler :)
Beni de alın lütfen :) İnşaAllah hamile haberlerimizi alırız en kısa zaman da. Benim beklenen regl tarihim 1 Ocak ve 4 Ocak arası çünkü geçtiğimiz 4 ay boyunca regl günlerim 4-5 gün geri geldi. 3 aydır eşimle korunmuyoruz. 1 evladım var çok şükür 2.5 yaşında kızıma kardeş istiyoruz. Allah izin verirse.
Benim bu ay gebelik belirttim göğüslerim de oldu gibi. Yeşil ve mavi damarlar çıktı. Göğüslerim ara ara çok sertleşiyor ve acıyor. İki göğsümden de damla şeklinde süt geliyor ve göğüs uçlarım karardı. 2 gün önce idrar testi yaptırdım negatif çıktı kan tahlili için regl olmam gereken zamanı bekliyorum İnşaAllah regl olmayız bebek müjdesi veririz birbirimize :)
24 yaşındayımİnsallah hamilesindir canim kac yasindasin bu arada
Canım biliyorum ama ya değilsem diye de korkuyorum24
Aramıza hoşgeldin cnmamin inşallah dediğin gibi olur dun gece rüyamda keseyi gördüm ben ultrason da bakalım bugün test yapicam sen baya bi erken yapmissin idrar testini normalde kan tahlili adetten bi hafta önce verilirse bile çıkıyor diyorlar
Canım kan verdim nasipse yarın öğlenden sonra belli olur :)rüyamda gördüm keseyi minicikti ultrason kağıdı elimde bakiyodum öyle kağıda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde en büyük adet belirtim saclarimin dipleri felaket acirdi elimi deydiremezdim sacima tarayamazdim bu ay olmadı adetten 3gun önce başlardı başlamadı bide kasıklarımdaki ağrı adet sancisina da benzemiyo daha çok gaz sancısı gibi bildiğin kıpır kıpır kasığımın içi bilemedim goguslerim şişer acirdi bu ay sismedi sadece acıma oldu bugün test yapicam inşallah bakalım eminde olamiyorum gecen ay çok emindim hüsran oldu sonu ama bu ay bi gün geçti
Canım kan verdim nasipse yarın öğlenden sonra belli olur :)rüyamda gördüm keseyi minicikti ultrason kağıdı elimde bakiyodum öyle kağıda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde en büyük adet belirtim saclarimin dipleri felaket acirdi elimi deydiremezdim sacima tarayamazdim bu ay olmadı adetten 3gun önce başlardı başlamadı bide kasıklarımdaki ağrı adet sancisina da benzemiyo daha çok gaz sancısı gibi bildiğin kıpır kıpır kasığımın içi bilemedim goguslerim şişer acirdi bu ay sismedi sadece acıma oldu bugün test yapicam inşallah bakalım eminde olamiyorum gecen ay çok emindim hüsran oldu sonu ama bu ay bi gün geçti
Nasıl geçecek zaman bakalım hayırlısı inşallah cnmCanım kan verdim nasipse yarın öğlenden sonra belli olur :)
Ya aynen ama içimde hamileyim diye bir sezgi var ilk defa böyle hissediyorum. Tabi ki bu bir yanılgı da olabilir ama işte insan ümit etmeden yaşayamıyor.Nasıl geçecek zaman bakalım hayırlısı inşallah cnm
Şimdi test yaptım negatifi gördüm ben hep testlere bide flasla bakarım bazen ikinci çizgi çok belirsiz oluyo kızımı öyle anlamistim flasla bakınca görünüyordu ikinci çizgi bi gün sonra kanda 35.4cikmisti gecen ay o kadar emindim ki hamileyim diye teste bi saat baktım flasla falan asla uyoktu ikinci çizgi tertemizdi simdi yaptığım testede baktım flasla ikinci çizgi görünüyor hafiften vallahi kız Delirdim sandım gene hayal mi goruyom dedim iki gün sonra tekrar test yapicam muhtemelen bu ayda bos geçecekti ama çok dua ettim rabbime adete 5gun kala tekrar yumurtladim o gün ilişki oldu o gün dollendi o yüzden boyle çıktı sanırım karmakarışık oldum iyice Rabbim inşallah gönlüne gore verir cnm Rabbim çok büyük çok hala beklicem bende koyulaşana kadar içim rahat etmicek tam sevinemicemYa aynen ama içimde hamileyim diye bir sezgi var ilk defa böyle hissediyorum. Tabi ki bu bir yanılgı da olabilir ama işte insan ümit etmeden yaşayamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?