• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Kimyasaldan sonra bi ay adet olmamistim sonraki ay ayni gününde olmuştum ama acaba düzeni mi bozuldu diyorum gene bi ay atlayacak mi ki diye düşünüyorum bide bakalım insan bi yandanda adeti gelmedikce umut oluyo adetim gelse de bilsem diyorum 43.gundeyim 14gun gecikmem oldu

Vücut öyle bir şey ki herşey olabilir..
Psikolojik, hava değişimi, kimyasal herşey.
Bu ay psikolojik olarak nasıl ağrı oluştuğuna bizzat şahit oldum yani..

Senin baya geçmiş cidden.. belirti var mı hiç vücudunda dikkat çeken bir durum?
Insallah olmazsın regl.. bize de çok büyük motive olursun:)

Insallah cnm ya ilk kizim evlendikten iki sene sonra oldu aylarca ne belirtiler yasayip testin basinda agladim tam vazgectigim koyverdigim ay hamile kalmisim hic bir belirtide olmamisti hemde aklimiza neyi koyarsak bilincaltimizda o belirti canlanip o belirtiyi hissediyoruz sanirim ikinci hamileligimde daha kanda 34.5ken mide bulantisi halsizlik bas donmesi baslamisti erkenden ogrenmistim bu sefer ilk adetten once pek bisey yoktu belim kasiklarim agriyodu bide goguslerim cok sismisti agrimisti adetim gecti mide bulantisi basladi bugun daha siddetli hatta mide bulantim halsizim cok goz bebeklerim buyudu bunu daha onceden bakip takip ediyodum o yuzden farkettim yoksa anlayamazdim ama iste bakalim varsa illaki er yada gec cikacak yoksa da illaki gelecek o kirmizi rabbim hayirlisi nasip etsin hakkimizda suan en belirgin belirtim asiri bi mide bulantisi bas agrisi en ufak bi kasik agrisi bile yok bide akintim var bazen seffaf jel gibi bazen kremsi

Su mubarek gunlerde rabbim dualarimizi kabul etsin insallah sen busra burdaki butun arkadaslarimiz dahil ve isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda anne olmayi rabbim hickimseyi evlatlariyla sinamasin evlat acisi yasatmasin insallah

Su mubarek gunlerde rabbim dualarimizi kabul etsin insallah sen busra burdaki butun arkadaslarimiz dahil ve isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda anne olmayi rabbim hickimseyi evlatlariyla sinamasin evlat acisi yasatmasin insallah

Aminn inşallahh.. bol bol dua ediyorum bende.
Ya mutlaka bizide haberdar et bana hamileymissin gibi geliyor insallah oyledir.
Degilse bile en azindan biliyorsun ki olma ihtimali var :) 2 çocuktan sonra moralini bozma hic..

B Busrasworld ne yaptın.. regl olmadın dimi hala.
Ben resmen 3.günümdeyim reglinin şaka gibi hala yarın olmam gerekiyorken neredeyse bitecek :)
Hayır henüz olmadım. Dün akşam kahverengi leke geldi o kadarcık. Yarın olurum büyük ihtimalle :)) bak ne dicem. Hani sen sadece yumurtlama günlerini değerlendirdin ya sonra gebelik vardır belki diye ilişki yaşamadın bence öyle yapma kıZ ben çok afedersin iki günde bir ilişki yaşıyorum. Utanıyorum bunları yazarken ama öylesi daha mantıklı geliyo.

Hayır henüz olmadım. Dün akşam kahverengi leke geldi o kadarcık. Yarın olurum büyük ihtimalle :)) bak ne dicem. Hani sen sadece yumurtlama günlerini değerlendirdin ya sonra gebelik vardır belki diye ilişki yaşamadın bence öyle yapma kıZ ben çok afedersin iki günde bir ilişki yaşıyorum. Utanıyorum bunları yazarken ama öylesi daha mantıklı geliyo.

Offf hala olmamanı istiyorum ya inşallah da olmazsın mubarek günde dua ediyorum ..
Ya onu hiç sorma en son ayın 6 sında bıraktım ben ilişki olayını kendimi korumaya geçtim :)) Ablam da dün aynısını söyledi :)) Daha yapmayacağım öyle şeyler :))
Ablam korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı şimdi bu hafta regl bitsin hesaplamalarımı ablam yapacak :))

Aminn inşallahh.. bol bol dua ediyorum bende.
Ya mutlaka bizide haberdar et bana hamileymissin gibi geliyor insallah oyledir.
Degilse bile en azindan biliyorsun ki olma ihtimali var :) 2 çocuktan sonra moralini bozma hic..
Sukur cnm oyle cok saol mutlaka yazarim buraya zaten hergun illaki giriyorum umudunuzu hic kaybetmeyin bende oyleydim iki yil olmayinca sanki hic olmayacak gibi dusunuyodum rabbim vakti zamanini biliyo ama stres cok buyuk etken oluyo en onemliside sabir :KK200:

Aynen bende oyle yaptim yumurtlama da tek bi iliski oldu bide ondan 4 5gun sonra oldu tamam baskada olmadi aslinda senin dedigin gibi iki gunde bir en idealiymis yumurtlama zamanlarina denk getirmek ve ondan sondprada adete kadar syni sekil devam etmek gerekirmis

Aynen bende oyle yaptim yumurtlama da tek bi iliski oldu bide ondan 4 5gun sonra oldu tamam baskada olmadi aslinda senin dedigin gibi iki gunde bir en idealiymis yumurtlama zamanlarina denk getirmek ve ondan sondprada adete kadar syni sekil devam etmek gerekirmis

Ya ben dedim tutunma evresinde olursa bebeğe zarar vermeyim :)) Elimi sıcak sudan soğuya sokmadim evdeki tutunamaz falan :))
Hata yaptığımı bende farkettim bu ay öyle hassas olmayacağım

Offf hala olmamanı istiyorum ya inşallah da olmazsın mubarek günde dua ediyorum ..
Ya onu hiç sorma en son ayın 6 sında bıraktım ben ilişki olayını kendimi korumaya geçtim :)) Ablam da dün aynısını söyledi :)) Daha yapmayacağım öyle şeyler :))
Ablam korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı şimdi bu hafta regl bitsin hesaplamalarımı ablam yapacak :))
Bugünde kahverengi leke geldim az önce gördüm yarın kesin regl olcam bi an önce olup bitsib istiyorum zaten :)) ablan ne yaptı da ilk aydan hamile kaldı nedir bu işin sırrı acaba :)) ya spermler içerde 3 gün kadar yaşayabildiği için 2 günde bir ilişki de şans daha fazla diye düşünüyorum ben

Kesinlikle öyle. Belki yumurtlama geç olmuştur bilemeyiz ki. Hatta bazı günler 3 günde bir ilişki yaşadığım bile oldu. Çok ince düşündüğümüz içinde stres yapıyoruz aslında

Al benden de o kadar iste ayni mantikta ilerlemisiz :KK48:
Ya ben dedim tutunma evresinde olursa bebeğe zarar vermeyim :)) Elimi sıcak sudan soğuya sokmadim evdeki tutunamaz falan :))
Hata yaptığımı bende farkettim bu ay öyle hassas olmayacağım

Aynen oyle cnm ya cok ince dusunuyoruz ayrintili dusunup strese giriyoruz farkinda olmadan
Kesinlikle öyle. Belki yumurtlama geç olmuştur bilemeyiz ki. Hatta bazı günler 3 günde bir ilişki yaşadığım bile oldu. Çok ince düşündüğümüz içinde stres yapıyoruz aslında

Bugünde kahverengi leke geldim az önce gördüm yarın kesin regl olcam bi an önce olup bitsib istiyorum zaten :)) ablan ne yaptı da ilk aydan hamile kaldı nedir bu işin sırrı acaba :)) ya spermler içerde 3 gün kadar yaşayabildiği için 2 günde bir ilişki de şans daha fazla diye düşünüyorum ben

Aynen olacaksanda bir an önce bitsin ki diğer aya başlayabil hemen
Ya ben yumurtlama zamanıni bir programa göre yapmıstım..
Simdi bana dedi sen progtami falan bosver benim dediklerimi yap :)) Bakim günleri o hesaplayacak yazarım sana da :))

Sey diyor 15 dk ayaklarını havaya dik yastık koy .. onları ben yapmamıştım bu ay onlarıda deneyim bakalım :))

Günaydın kızlar benim de günüm yarın balon gibi şiş hissediyorum kendimi olsa rahatlayacağım yani önümüzdeki ay bende adet bitiminden itibaren 2 günde bir şeklinde ilerleyeceğim bu ay bende 6sıbda bırakmıştım yumurtlama gününden sonra belki 3 gün sonra çatladı yumurta ne malum bu işin sırrı biraz da düzenli ilişkiden geçiyor aslında

Günaydın kızlar benim de günüm yarın balon gibi şiş hissediyorum kendimi olsa rahatlayacağım yani önümüzdeki ay bende adet bitiminden itibaren 2 günde bir şeklinde ilerleyeceğim bu ay bende 6sıbda bırakmıştım yumurtlama gününden sonra belki 3 gün sonra çatladı yumurta ne malum bu işin sırrı biraz da düzenli ilişkiden geçiyor aslında

Bende aynı hatayı yaptım bu ay.. belki tutunmasına zarar verir diye ilişki yaşamadım. Bu ay bende 2 günde bir düşünüyorum.
İnşallah bir daha ki ay güzel haberlerimiz olur

Back
X