• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Bende geçen bi yıkılır gibi oldum zor toparladım :)) sende öyle olmayacak inşallahh. İyi düşünelim iyi olacak. Eğer pozitif çıkarsa hemen bi kan testi hemen hemen :)) yaa ne güzel hayallerrr bir an önce yarın olsun. Bu arada cidden az kaldı batımıza da

Sen çok çok erken yaptın o testi unutuyoruzz hiç olmamış kabul ediyoruzz tutması mucize olurdu :))
İnşallah bir birimize güzel haberler veririz ❤
Aynen resmen günleri bitirdik.. beni korku sarmaya başladı.. Cuma günü inşallah duvara toslamam :))

Güzel düşünelim güzel olsun bu haftanın sonunda çok mutlu haberlerimiz olacak Allahin izniyle inşallahh kocaman aminnn :))

Erken yapmışsın 3 haftalıkken yapmışsın daha rahme yeni gidiyor hamileysen.
O yüzden hemen bozma moralini.. çıkmama ihtimali yüksek bir dönemde yapmışsın.

Benim de ayın 18i bat ama bende dayanamayacağım yarın bi test yapacağım.

Testlerde erkenden gözüken kadın sayısı az genelde gecikince çıkıyor.

Geç döllenmede olabiliyor

Sen de yapma test bence idrarda hic cikmaz
Ben bata 4 gun kala yaptim negatif cikti moralim bozuldu simdi bat günüm stresten gelsn giden yok ama eminim yani gebe degilim

Sen çok çok erken yaptın o testi unutuyoruzz hiç olmamış kabul ediyoruzz tutması mucize olurdu :))
İnşallah bir birimize güzel haberler veririz ❤
Aynen resmen günleri bitirdik.. beni korku sarmaya başladı.. Cuma günü inşallah duvara toslamam :))

Güzel düşünelim güzel olsun bu haftanın sonunda çok mutlu haberlerimiz olacak Allahin izniyle inşallahh kocaman aminnn :))
Günaydınnn ben çok heyecanlıyım aklım sende merakla bekliyorum :))

Kızlar ben düşünce olarak şubat annelerine geçtim neden derseniz erken gebelik testinde hayalet de olsa çıkardı bu ay olduğunu da pek hissetmiyorum zaten valla şu an rahatım:)) benim 10 yıl sebepsiz infertişiteden çocuğum olmadı 3. tüp bebeğe gideceğim ay adet olsamda tedaviye başlasam kafalarında hamile kaldım kızım 15 aylıkkende oğluma hamile kaldım ikisi de en takmadığım kafamın en rahat olduğu dönemlerdi stres çok etkiliyor gerçekten:)

Günaydınnn ben çok heyecanlıyım aklım sende merakla bekliyorum :))

Günaaydınnnn :)) Şimdi geldim ecz.den
ya o 6 gun once gosteren testten yoktu.
3 gun once gosteren varmıs. 1 tane ondan aldım 1 tanede normal aldım.

3 gün önce gosterenin adı ultra erken kalem gebelik testi.. digerinin Freely.

Erken olanı deniycem simdi 4 gun var ama artık kısmett :)) Haber veririm ❤❤

Kızlar ben düşünce olarak şubat annelerine geçtim neden derseniz erken gebelik testinde hayalet de olsa çıkardı bu ay olduğunu da pek hissetmiyorum zaten valla şu an rahatım:)) benim 10 yıl sebepsiz infertişiteden çocuğum olmadı 3. tüp bebeğe gideceğim ay adet olsamda tedaviye başlasam kafalarında hamile kaldım kızım 15 aylıkkende oğluma hamile kaldım ikisi de en takmadığım kafamın en rahat olduğu dönemlerdi stres çok etkiliyor gerçekten:)
Stres tabikide çok önemli. Allah üçüncü çocuğunuda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama akışına bırak bence sen bak iki çocuğun varmış ya hiç olmasaydı. Üçüncünün de bi zamanı vardır mutlaka. Hepimizin hakkında hayırlısıı :)

Kızlar kocaman bir negatif :(

Eklentiler

• 20180514_092813.webp
    20180514_092813.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 40

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh :) sanki ben yapıyom testi nasıl heyecanlı ya :))

Kızlar kocaman bir negatif :KK43:
Tamam dur bi saniye üzülmüyoruz asla. Bu sonucu bekliyorduk sonuçta varsa bile çıkmama ihtimali olduğunu biliyorduk. Belkide göstermiyordur kendini henüz idrara geçmemiştir. İyi düşünelim olur mu bak çok az kaldı batımıza ❤️

Cnm 5 gün varken kocaman bir negatifti 3 gün var tekrar yaptım silik çizgi çıktı umutsuz olma o yuzden hemen yansımayabiliyor

B Busrasworld 4 41EEEEE41 çok sağolun kızlar içim bi tuhaf oldu.. güleyim mi ağlayım mı kaldım bi an..

Testte biraz uzun uzun baktım.. gun ışıgında da baktım belki ben göremedim diye :)
Neyse bu test beni biraz silkeledi .. çok fazla hamile umudum vardı aşırı fazla hemde.. Regl olursam fena toslayacaktım. Artık olmama ihtimaline de kendimi alıştırıcam..

Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize guzel haberler verdirtsin

B Busrasworld 4 41EEEEE41 çok sağolun kızlar içim bi tuhaf oldu.. güleyim mi ağlayım mı kaldım bi an..

Testte biraz uzun uzun baktım.. gun ışıgında da baktım belki ben göremedim diye :)
Neyse bu test beni biraz silkeledi .. çok fazla hamile umudum vardı aşırı fazla hemde.. Regl olursam fena toslayacaktım. Artık olmama ihtimaline de kendimi alıştırıcam..

Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize guzel haberler verdirtsin
Katılıyorum sana. Negatif görünce dediğin gibi bende silkelendim bi. Tamamen hamile gibi hissediyordum çünkü şuan her ihtimal var kafamdabu açıdan iyi oldu sadece. Kötünün iyisi daha doğrusu. Belirti varmı bugün sende peki

Katılıyorum sana. Negatif görünce dediğin gibi bende silkelendim bi. Tamamen hamile gibi hissediyordum çünkü şuan her ihtimal var kafamdabu açıdan iyi oldu sadece. Kötünün iyisi daha doğrusu. Belirti varmı bugün sende peki

Aynen kesinlikle ..
Şuan enkazdan çıkmış gibiyim :))
Sırtım hala ağırıyor benim ama ben üştmüşte olabilirim artık ona bağlıyorum:)
Bir de kasıklarıma hafif sancılar vuruyor.

Hamile kadınları okuyorum göğüslerde inanılmaz ağrı hissediyoruz falan diyorlar. Bende öyle bir şey yok hiç sadece şiş hissediyorum ..
Şu an şu 4 gün de bitsin de bi sonuç olsun diye bekliyorum artık belirsizlik çok kötü

Aynen kesinlikle ..
Şuan enkazdan çıkmış gibiyim :))
Sırtım hala ağırıyor benim ama ben üştmüşte olabilirim artık ona bağlıyorum:)
Bir de kasıklarıma hafif sancılar vuruyor.

Hamile kadınları okuyorum göğüslerde inanılmaz ağrı hissediyoruz falan diyorlar. Bende öyle bir şey yok hiç sadece şiş hissediyorum ..
Şu an şu 4 gün de bitsin de bi sonuç olsun diye bekliyorum artık belirsizlik çok kötü
Benimde hiç ağrı yok göğsümde. Dün hafiften midem bulandı gibi oldu bir iki defa kasığımda da ağrı oluyo bazen ve bugün belimin ağırdığını hissettim. Bilmiyorum belkide adet öncesidir diye böyle oluyor. Daha öncesinde kendimi dinleyen biri değildim belki adet günlerinden önce bu belirtiler oluyordu ama dikkat etmediğim için hiç farketmedim. Düşünmeyeyim diyorum varsa vardır yoksada yoktur onuda beceremiyorum.

Stres tabikide çok önemli. Allah üçüncü çocuğunuda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama akışına bırak bence sen bak iki çocuğun varmış ya hiç olmasaydı. Üçüncünün de bi zamanı vardır mutlaka. Hepimizin hakkında hayırlısıı :)

Haklısın canım amin inşallah hep birlikte kavuşuruz bebişlerimize çok takmıyorum kafama aslında bu tatlı bekleyiş tatlı heyecan hoşuma gidiyor ondan birazda takipteyim:)

Kızlar kocaman bir negatif :KK43:

Bekleyelim bakalım canım adet gününü hayırlıdı olsun

Cnm 5 gün varken kocaman bir negatifti 3 gün var tekrar yaptım silik çizgi çıktı umutsuz olma o yuzden hemen yansımayabiliyor

İşte ne güzel bir örnek maşallah canım:)

Merhaba kizlar,
benim Bata 8 gün kaldi ve cok heycanliyim.

Simdiye Kadar positif görenlere mutluluklar ve negatif görenlere kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.
Insallah en kisa Zaman da güzel haberlerle karsilasir ve bizede annelik duygusunu tatmak nasip olur insallah. :)

Erken yapmışsın 3 haftalıkken yapmışsın daha rahme yeni gidiyor hamileysen.
O yüzden hemen bozma moralini.. çıkmama ihtimali yüksek bir dönemde yapmışsın.

Benim de ayın 18i bat ama bende dayanamayacağım yarın bi test yapacağım.

Testlerde erkenden gözüken kadın sayısı az genelde gecikince çıkıyor.

Geç döllenmede olabiliyor

ben dün test yaptım canım negatif
umudumu kestim ben inşallah sen hamişsindir

Back
X