• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Ayy inşallaaaah rüyan gerçek olacak Allahın izniyle ❤ :emir_bebek:

Günler azaldıkça stresim artmaya başladı.. ama sırtımda çok ciddi bir ağrı var gece boyunca uyutmadı. Hatta belimin agrisini bile unutmus durumdayım. İnşallah soğuk algınlığı değildirr :))

Göğüsteki damar akşam yatmadan daha belirgindi bu sabah yine var ama daha silik şekilde
Sende durumlar nasıl
Hadi inşallahh hamilelikten olsun belirtilerinn :)) Bende bugün hiç belirti yok diyebilirim. Dünde sadece bir iki defa kasıkta batma olmuştu. Çok heyecanlıyım ben az kaldı batımıza :))

merhaba hanımlar
adete bir hafta kala kan testim 0,7 çıktı yani negatif
bugün ise 5 gün kaldı
umutsuzum ama bir yandan da sonradan pozitif olanları okuyorum
ne düşüneceğimi şaşırdım

merhaba hanımlar
bugün ise 5 gün kaldı
ne düşüneceğimi şaşırdım

Benimde 5 gün kaldı canım bekle bakalım henüz bitmiş değil herşey, geç döllenmede olabilir bende evde erken gebelik testi buldum sabah geçen seneden kalma yapsammı yoksa bozulmuş mudur bilemedim doğrusu

Şimdi yaptım kızlar evde test olmasa hayatta yapmazdım pazartesiye kadar ama erken gebelik testi olunca gösterirdiye düşündüm 6 mayıs yumurtladığım gün olduysa o gün olmuştur zaten dedim ama hayalet çizgi bile çıkmadı 8. gün bugün olsa kesin çıkardı umutlar gelecek aya inşallah:)

merhaba hanımlar
bugün ise 5 gün kaldı
ne düşüneceğimi şaşırdım
Gerçekten insan pozitif görüncede inanamıyor negatif görüncede. En iyisi adet gecikmeden hiç test yaptırmamak ama dayanamıyoruz işte hakkımızda hayırlısı

Şimdi yaptım kızlar evde test olmasa hayatta yapmazdım pazartesiye kadar ama erken gebelik testi olunca gösterirdiye düşündüm 6 mayıs yumurtladığım gün olduysa o gün olmuştur zaten dedim ama hayalet çizgi bile çıkmadı 8. gün bugün olsa kesin çıkardı umutlar gelecek aya inşallah:)
İdrarda görünebilmesi için şüpheli ilişki üzerinden 13 gün geçmesi lazım diye okumuştum bi yerde yanlış hatırlamıyorsam. Umudunu kaybetme hem testin de bir senelik testmiş. Bat günümüz herşey belli olacak inşallah vardır gebelik

İdrarda görünebilmesi için şüpheli ilişki üzerinden 13 gün geçmesi lazım diye okumuştum bi yerde yanlış hatırlamıyorsam. Umudunu kaybetme hem testin de bir senelik testmiş. Bat günümüz herşey belli olacak inşallah vardır gebelik

Hayırlısı olsun tatlım hakkımızda :)

Benimde 5 gün kaldı canım bekle bakalım henüz bitmiş değil herşey, geç döllenmede olabilir bende evde erken gebelik testi buldum sabah geçen seneden kalma yapsammı yoksa bozulmuş mudur bilemedim doğrusu

canım onlar senelerce bozulmadan kalıyor diye biliyorum istersen sen de biraz bekle
ya da test daha çok eskimeden yapsanmı :)

Gerçekten insan pozitif görüncede inanamıyor negatif görüncede. En iyisi adet gecikmeden hiç test yaptırmamak ama dayanamıyoruz işte hakkımızda hayırlısı

amin canım testim var bekleyeyim ben en iyisi

Kesinlikle benimde bata 5 gün kaldı test yapmayı düşünmüyorum beklicem eğer adetim geçerse yapıcam test

benim bu ay yumurtlamam 16. gün oldu yani ovulas testinde 15. gün pik yakaladım ertesi gün silikti
o zaman 14 koysam üzerine 30. gün adet olmam lazım
yani adet döngüm 30 günde bir olur
fakat takvime 29 günde bir adet oluyorum diye kaydedersem tam 16. gün yumurtladın diyor

o zaman döngüm 29 da bir olur değilmi?

benim bu ay yumurtlamam 16. gün oldu yani ovulas testinde 15. gün pik yakaladım ertesi gün silikti
o zaman 14 koysam üzerine 30. gün adet olmam lazım
yani adet döngüm 30 günde bir olur
fakat takvime 29 günde bir adet oluyorum diye kaydedersem tam 16. gün yumurtladın diyor

o zaman döngüm 29 da bir olur değilmi?
Bencede 29 gündür döngün. Hesap kitap yapmaktan bi hal olduk yalnız :))

Hadi inşallahh hamilelikten olsun belirtilerinn :)) Bende bugün hiç belirti yok diyebilirim. Dünde sadece bir iki defa kasıkta batma olmuştu. Çok heyecanlıyım ben az kaldı batımıza :))

Benim sırt ağrım hala devam ediyor.. kasık ağrımda var bugün inşallah regl belirtisi değildir..
Yarın test yapmak istiyorum salı günü de kan vermek istiyorum.. valla zor tutuyorum kendimi :( Yarın büyük ihtimal bir test denerim 4 gün kalmış oluyor belki çıkar inşallah varsa tabi

merhaba hanımlar
bugün ise 5 gün kaldı
ne düşüneceğimi şaşırdım

Erken yapmışsın 3 haftalıkken yapmışsın daha rahme yeni gidiyor hamileysen.
O yüzden hemen bozma moralini.. çıkmama ihtimali yüksek bir dönemde yapmışsın.

Benim de ayın 18i bat ama bende dayanamayacağım yarın bi test yapacağım.

Testlerde erkenden gözüken kadın sayısı az genelde gecikince çıkıyor.

Geç döllenmede olabiliyor

Seninde daha gününe var.. bozma hemen moralini şuan 3+ ları yaşıyoruz yani bebek rahme tutunma evresi..
Çıkmama ihtimali yüksek bozma moralini hemen bir bekleyelim günümüzü:))

Benim sırt ağrım hala devam ediyor.. kasık ağrımda var bugün inşallah regl belirtisi değildir..
Yarın test yapmak istiyorum salı günü de kan vermek istiyorum.. valla zor tutuyorum kendimi :KK43: Yarın büyük ihtimal bir test denerim 4 gün kalmış oluyor belki çıkar inşallah varsa tabi
Yap yap yapp :)) 4 gün kalmış oluyor zaten. heyecanlandım şimdi sabah olumlu haberler verirsin bana inşallahh. Allahım çook aminnn

Kızlar bugün arkadaşım dedi ki (ona da doktoru söylemiş)
Eğer çok odaklanırsanız bu duruma vücut kendini psikolijik olarak hamile sanırmış.. belirtileri de gösterirmiş.
Vücut kendini hamile sandığı için gerçek hamileliğe izin vermezmiş.
Yani hamileyken hamile kalma olayın gibi..

Çok mantıklı geldi.. çünkü vücudumu dinlemekten bi hal olmuş durumdayım. Nereye odaklansam bir süre sonra ağırdığını hissediyorum:))

Yani takmamak ve rutin hayatımızdan kopmamak gerekiyor.. çok çok zor bi durum şuan aklım fikrim gebelikte. Ama söyledikleri de çok mantıklı geldi

Yap yap yapp :)) 4 gün kalmış oluyor zaten. heyecanlandım şimdi sabah olumlu haberler verirsin bana inşallahh. Allahım çook aminnn

Dimi yapayım.. yıkılırsam tutarsınız beniii.. :))
Yarın uyanınca direk ecz. gider alırım testi o zaman ilk idrarla yaparım direk yazarım size :))

Dimi yapayım.. yıkılırsam tutarsınız beniii.. :))
Yarın uyanınca direk ecz. gider alırım testi o zaman ilk idrarla yaparım direk yazarım size :))
Bende geçen bi yıkılır gibi oldum zor toparladım :)) sende öyle olmayacak inşallahh. İyi düşünelim iyi olacak. Eğer pozitif çıkarsa hemen bi kan testi hemen hemen :)) yaa ne güzel hayallerrr bir an önce yarın olsun. Bu arada cidden az kaldı batımıza da

Kızlar bugün arkadaşım dedi ki (ona da doktoru söylemiş)
Eğer çok odaklanırsanız bu duruma vücut kendini psikolijik olarak hamile sanırmış.. belirtileri de gösterirmiş.
Vücut kendini hamile sandığı için gerçek hamileliğe izin vermezmiş.
Yani hamileyken hamile kalma olayın gibi..

Çok mantıklı geldi.. çünkü vücudumu dinlemekten bi hal olmuş durumdayım. Nereye odaklansam bir süre sonra ağırdığını hissediyorum:))

Yani takmamak ve rutin hayatımızdan kopmamak gerekiyor.. çok çok zor bi durum şuan aklım fikrim gebelikte. Ama söyledikleri de çok mantıklı geldi
Kesinlikle çok doğru. Eğer bu ay gebelik oluşmamışsa bi daha ki ay hiç araştırmicam. (yapamadı )
:)))

Back
X