- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
İnşallah herşeyin hayırlısı.böyle şeyler bile duymak güzel Umutlanıyo insanNe güzel çok şükür ki iki tane evladın varmış.. en azından tekrar olabilmr ihtimali çok çok fazla :) Hem kafanda rahat olursa stres yapmazsın daha kolay olur :)) İnsallah guzel haberlerini alirizz bizde
Günaydınnn :)) henüz yapamadım malesef eşim evde 2 de işi var dışarı çıkacak o gidince yapıcam :))B Busrasworld Günaaydın :)) Uyanır uyanmaz aklıma sen geldin.. ne yaptın testi yaptın mı
İnşallah herşeyin hayırlısı.böyle şeyler bile duymak güzel Umutlanıyo insan
Önce sizlerden pozitifleri bi duyalım inşallah
Günaydınnn :)) henüz yapamadım malesef eşim evde 2 de işi var dışarı çıkacak o gidince yapıcam :))
Kendimi dünyanın en şanssız insanı seçiyorum hatta seçtim gitti. Eşim gidince hemen hızlı hızlı testi yapmaya koyuldum çünkü eşimin işi kısa sürecekti dışarıda. İdrarı damlattım ve beklemeye başladım. 5 dk sonra teste bakmaya gittim kalbim güm güm. Can alıcı noktaya geliyorum. Test bozuk çıktı. BEN ŞOK. Kontrol çizgisi bile belirmedi. Ne yazıkki elimdeki tek testtiBugün çok fazla giremiyorum buraya senin için bakıyorum çok heyecanlıyım :)) İnşallah güzel haberini alırız.. ama olumsuz olursa da üzülmek yok daha var günümüze :)
Kendimi dünyanın en şanssız insanı seçiyorum hatta seçtim gitti. Eşim gidince hemen hızlı hızlı testi yapmaya koyuldum çünkü eşimin işi kısa sürecekti dışarıda. İdrarı damlattım ve beklemeye başladım. 5 dk sonra teste bakmaya gittim kalbim güm güm. Can alıcı noktaya geliyorum. Test bozuk çıktı. BEN ŞOK. Kontrol çizgisi bile belirmedi. Ne yazıkki elimdeki tek testtiNöbetçi eczane uzaktaydı dolayısıyla gidemedim zaten çok geçmeden eşim geldi. Hayaller çift çizgi hayatlar bozuk test. Hangi tarafa doğru ölüyordukk
Bende hayırlı tarafından bakmaya çalışıyorum. Sonuç pozitif olsunda varsın geç öğreneyim :) hepimiz güzel haberler verelim eşlerimize inşallahhVardır bunda da bir hayır.. demek ki beklemek gerekiyormuş öyle düşün :)) O benim başımada gelmişti bembeyaz hiç çizgi çıkmıyor.. umarım güzel haberler vereceksin en kısa zamanda eşine bugün kısmet değilmiş sıkma canını
Reglden önce belirtilerin olurmuydu normaldeKızlar ben bugün tüm regl belirtilerimi yaşamaya başladım çok umutlu hissetmiyorum sanki
Adet öncesi akıntı artar mı bilmiyorum ama gebelik belirtileri arasında akıntı varmışKızlar adet öncesi akıntı çoğalır mı yoksa azalır mı
Bende hayırlı tarafından bakmaya çalışıyorum. Sonuç pozitif olsunda varsın geç öğreneyim :) hepimiz güzel haberler verelim eşlerimize inşallahh
Kızlar adet öncesi akıntı çoğalır mı yoksa azalır mı
Kızlar ben bugün tüm regl belirtilerimi yaşamaya başladım çok umutlu hissetmiyorum sanki
Günaydınnn. Ayakta çok durmakla belinin ve sırtının ağrıyacağını zannetmiyorum ağırsa ağırsa bacakların ağırır en fazla. Umarım hamilelik belirtilerinden dolayı ağırıyodur :) kaldı 5Kızlar ben bugün biraz fazla ayakta kaldım biraz da hareket halindeydim ondan mı bilmiyorum ciddi şekilde belim ve sırtım ağırıyor..
Hatta şuan otururken sırtıma yastık koydum o derece rahatsız ediyor ağrı.
Bugün benim 3. haftam doldu bu arada.
Psikolojiktir diye düşünme. Eğer öyle olsaydı kırk tane belirti olmuştu bizde o kadar belirti aradık ki kendimizde :)) bende dün gece rüyamda hamileydim :))Kızlar şimdi yatmadan kontrol ettim sol göğsümün kenarında 3 tane damar çıkmış.. sabah yoktu giyinirken bakiyorum cunku surekli aksam cikti kesin.
Off kesin o da psikolojiktir(
Psikolojiktir diye düşünme. Eğer öyle olsaydı kırk tane belirti olmuştu bizde o kadar belirti aradık ki kendimizde :)) bende dün gece rüyamda hamileydim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?