- 30 Nisan 2018
- 362
- 104
- 103
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Evet çok doğru idrara kandan sonra karışıyormuş. Benimde hiç oynamaz bat günlerim daha doğrusu ileri gitmez. Ama bir gün iki gün önce geldiği olurKızlar kendinizi tutabildiğiniz kadar tutun hormonun yükselip idrara geçmesi idrarda çıkması hemen gerçekleşmiyor boşa moraliniz bozulmasın belki pozitiftir ve erken olduğundan görünmüyordur. Olumlu düşünelim iyi olsun ben 19 mayısda adet olmazsam 21 mayıs pazartesi yaparım testimi çünkü adetim saat gibidir pekyanıltmaz beni olmamışsa kesin vardır bir sebebi çok nadiren mevsim değişimlerinde erken yada geç olabiliyor o kadar:)
Kanda değerin yükselme ihtimali yokmuBenimse dün damla şeklinde kahverengi leke geldi.
Bugün de biraz fazla geldi arkası gelcekmi bekliyorum.hamile değilim orası kesin de kanda iki gün önce 2.02 çıkmıştı zaten bide bu lekeler mide bulantıları devam ediyo.
Bi başlasa da adet günümü bari öğrensem diye bekliyorum.
Aslında şöyle anlatıyıım biri de beni aydınlatır okuyan olursa 8 nisanda düşük yaptım.23 nisanda tamamen kanamam bitti.24 insandan beri iki gün arayla hiç korunmadımbugüne kadar. zaten kendi düştü kürtaj olmadım doktor temiz dedi rahim.Kanda ne zaman baktırdın canım adet gününde mi? Geç döllenme olmadın birde kahverengi lekelenme yerleşme kanamasında da oluyor kesin mi hamile olmadığın? G GizliOzne__
Doktor hiç bişey demedi.kadın doğum doktoru değildi.normal acil doktoruydu diğer tahlillerime baktı .ona bişey demedi.Kanda değerin yükselme ihtimali yokmu
Normalde adetlerin böyle mi gelirdi. Yani öncesinde bir iki damla gelip sonra mı tamamen gelmeye başlardıBugün
Aslında şöyle anlatıyıım biri de beni aydınlatır okuyan olursa 8 nisanda düşük yaptım.23 nisanda tamamen kanamam bitti.24 insandan beri iki gün arayla hiç korunmadımbugüne kadar. zaten kendi düştü kürtaj olmadım doktor temiz dedi rahim.
Bugün 33 gün oluyor .düşükten 31 gün sonra kan verdim 2.02çıktı.dün bir iki damla bildiğimiz kahverengi pas rengi gibiydi.bugün sabahta yataktan kalkınca geldi.adet mi oluyorum konuda anlamıyomki tarih bilmeyince.günümün geçip geçmediğini de anlamıyorum düşükten sonra 30 40 günü bulurmuş diye okudum.Böyle işte
Bencede paZartesiyi bekle. Ne kadar erkendir yanlış çıkmış olabilir diye düşünsende morali bozuluyor insanın. Hem zaten şehir dışına çıkacakmışsın o kadar aklına gelmez kafanı çok takmazsın başka şeylerle meşgul olacağın için. Zaten hızlı geçiyor hafta sonu pazartesi bat yaklaşmış olur testlerin doğru gösterme ihtimali artmış olur
Kızlar kendinizi tutabildiğiniz kadar tutun hormonun yükselip idrara geçmesi idrarda çıkması hemen gerçekleşmiyor boşa moraliniz bozulmasın belki pozitiftir ve erken olduğundan görünmüyordur. Olumlu düşünelim iyi olsun ben 19 mayısda adet olmazsam 21 mayıs pazartesi yaparım testimi çünkü adetim saat gibidir pekyanıltmaz beni olmamışsa kesin vardır bir sebebi çok nadiren mevsim değişimlerinde erken yada geç olabiliyor o kadar:)
Spiralim olunca ara kanamalarım kurdu hep öncesi felan.zaten buraya yazdıktan sonra geldi:)))demek ki aferin başlangıcıymış.artık önümüzdeki daha rahat beklerim en azından hiç değilse günüm belli olduNormalde adetlerin böyle mi gelirdi. Yani öncesinde bir iki damla gelip sonra mı tamamen gelmeye başlardı
Yazdıktan sonra başladı adetim :))Canım bence 1,2 gün daha bekle olmazsa bir kan testi yada idrar testi daha yap geç döllenme de olabilir
Bende geçen okudum zararlı diyorlar.korunması gerekiyormuş.spermden herhalde mikrop vs içindir.iki tane doğum yaptım hiçbir doktor bişey demedi bana öyle.Kızlar bir şey soracağım 18 regl günüm ya benim.. şuan heyecanla bekliyorum.
Iliski yaşamıyorum eğer hamilelik olurda zarar verir diye. Kusura bakmayın utanarak soruyorum kimseye de soramam cinsel birliktelik bu süreçte zarar verir mi bebeğe
Kızlar bir şey soracağım 18 regl günüm ya benim.. şuan heyecanla bekliyorum.
Iliski yaşamıyorum eğer hamilelik olurda zarar verir diye. Kusura bakmayın utanarak soruyorum kimseye de soramam cinsel birliktelik bu süreçte zarar verir mi bebeğe
Yazdıktan sonra başladı adetim :))
Bu sefer kesin adet kanaması.önümüzdeki ay devam artık.
Kesinlikle öyle ya zaman geçmek bilmiyor yoksa bile öğreneledim de rahatlayalım beklemek çok zor çookk. Pazartesi kan testi yaptırırsın aynen reglinr az kalıyor çıkar illaki kandaDimi ya .. aynen pazartesi hatta direk kan veririm.. 3 hafta daha yeni doluyor benim zaten yarın su gibi geçen zaman bu ay durdu resmen( Artık kafayı yiyicem biran önce sonuçlansa keşke beklemek çok zor
Ben hiç zarar verir diye düşünmemiştim. İlişki yaşamaya devam ettim. Ama zararlı olacağını düşünmüyorum. Ya da korunmalı mıydık acaba bilemedim şimdiKızlar bir şey soracağım 18 regl günüm ya benim.. şuan heyecanla bekliyorum.
Evet canım vardır bir hayır illaki. Önümüzde ki ay umarım sevindirir seni RabbimSpiralim olunca ara kanamalarım kurdu hep öncesi felan.zaten buraya yazdıktan sonra geldi:)))demek ki aferin başlangıcıymış.artık önümüzdeki daha rahat beklerim en azından hiç değilse günüm belli oldu
Aynen bidaha ki ay daha net emin bir şekilde bekleriz:))Hayırlısı olsun canım en azından kafandaki soru işareti gitti
Amin hepimizi inşallah.Evet canım vardır bir hayır illaki. Önümüzde ki ay umarım sevindirir seni Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?