Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Evet çok doğru idrara kandan sonra karışıyormuş. Benimde hiç oynamaz bat günlerim daha doğrusu ileri gitmez. Ama bir gün iki gün önce geldiği olur

Kanda değerin yükselme ihtimali yokmu

Bugün
Kanda ne zaman baktırdın canım adet gününde mi? Geç döllenme olmadın birde kahverengi lekelenme yerleşme kanamasında da oluyor kesin mi hamile olmadığın? G GizliOzne__
Aslında şöyle anlatıyıım biri de beni aydınlatır okuyan olursa 8 nisanda düşük yaptım.23 nisanda tamamen kanamam bitti.24 insandan beri iki gün arayla hiç korunmadımbugüne kadar. zaten kendi düştü kürtaj olmadım doktor temiz dedi rahim.
Bugün 33 gün oluyor .düşükten 31 gün sonra kan verdim 2.02çıktı.dün bir iki damla bildiğimiz kahverengi pas rengi gibiydi.bugün sabahta yataktan kalkınca geldi.adet mi oluyorum konuda anlamıyomki tarih bilmeyince.günümün geçip geçmediğini de anlamıyorum düşükten sonra 30 40 günü bulurmuş diye okudum.Böyle işte

Bugün tekrar yaptırcaktım kan tahlili sonra vazgeçtim belki adet başlangıcıdır diye.normalde ağrı sızı çekmem hiç.bu sefer kasıklarım çok agrıyo batıyo midem bulanıyor.hep düşüğe bağlıyorum onuda.belki onun etkisidir diye.

Canım bence 1,2 gün daha bekle olmazsa bir kan testi yada idrar testi daha yap geç döllenme de olabilir

Normalde adetlerin böyle mi gelirdi. Yani öncesinde bir iki damla gelip sonra mı tamamen gelmeye başlardı

Dimi ya .. aynen pazartesi hatta direk kan veririm.. 3 hafta daha yeni doluyor benim zaten yarın su gibi geçen zaman bu ay durdu resmen ( Artık kafayı yiyicem biran önce sonuçlansa keşke beklemek çok zor

Pazartesi kan vereyim diyorum.. dayanamıyorum resmen bir an önce sonuçlansın artık istiyorum ( Benim regl düzenlidir ama iki ay önce 1 ayda 2 defa oldum doktor normal havalardan dedi.. inşallah bu ay olacaksamda gününde olurum. İnşallah olmayız güzel haberler veririz bir birimize :)

Kızlar bir şey soracağım 18 regl günüm ya benim.. şuan heyecanla bekliyorum.
Iliski yaşamıyorum eğer hamilelik olurda zarar verir diye. Kusura bakmayın utanarak soruyorum kimseye de soramam cinsel birliktelik bu süreçte zarar verir mi bebeğe

Normalde adetlerin böyle mi gelirdi. Yani öncesinde bir iki damla gelip sonra mı tamamen gelmeye başlardı
Spiralim olunca ara kanamalarım kurdu hep öncesi felan.zaten buraya yazdıktan sonra geldi:)))demek ki aferin başlangıcıymış.artık önümüzdeki daha rahat beklerim en azından hiç değilse günüm belli oldu

Bende geçen okudum zararlı diyorlar.korunması gerekiyormuş.spermden herhalde mikrop vs içindir.iki tane doğum yaptım hiçbir doktor bişey demedi bana öyle.

Normalde bizim gibi bu kadar ince ayrıntılarla takip etmiyor çoğu insan canım hamileliğini de genellikle adet geçtikten sonra 1, 1.5 aylıkken öğreniyor ve dolayısıyla gündelik hayatına rutinine devam ediyor. Allah nasip ettiyse Bebiş eğer rahme tutunacaksa yerleşip sağlıklı bir şekilde büyümeye başlayacsksa hiçbirşey engel olamaz zaten. Hamilelik belli olduktan sonra dr ulturasonlo bakıyor herhangi bir tehlike görürse uyarıyor görmezse gündelik hayatınıza devam edin diyor zarar vereceğini düşünmüyorum açıkcası

Dimi ya .. aynen pazartesi hatta direk kan veririm.. 3 hafta daha yeni doluyor benim zaten yarın su gibi geçen zaman bu ay durdu resmen ( Artık kafayı yiyicem biran önce sonuçlansa keşke beklemek çok zor
Kesinlikle öyle ya zaman geçmek bilmiyor yoksa bile öğreneledim de rahatlayalım beklemek çok zor çookk. Pazartesi kan testi yaptırırsın aynen reglinr az kalıyor çıkar illaki kanda

Ben hiç zarar verir diye düşünmemiştim. İlişki yaşamaya devam ettim. Ama zararlı olacağını düşünmüyorum. Ya da korunmalı mıydık acaba bilemedim şimdi

Evet canım vardır bir hayır illaki. Önümüzde ki ay umarım sevindirir seni Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…