Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Doğru söylüyorsun biz şuan dünyamızın merkezi haline getirdiğimiz için böyle düşünüyoruz.
Benim bi tanıdığım 5 aylıkken hamile olduğunu öğrendi.. o zamana kadar da sigara alkol ne varsa kullandı. Hormon bozuklugu oldugu icin regl gormuyordu kilolu oldugu icinde anlamadi. Mucize gibi..

Ben hiç zarar verir diye düşünmemiştim. İlişki yaşamaya devam ettim. Ama zararlı olacağını düşünmüyorum. Ya da korunmalı mıydık acaba bilemedim şimdi

Benim de bilgim olmadığı için riske atmadım hiç ama benim kuruntumdur yani kesin..
Ya bende bel ağrısı başladı ayakta biraz fazla durayım belim ağırıyor. Sabahki bacağimdaki agrim gecti.
Sende durumlar nasıl

Ben internette bu konuyla alakalı hiç doğru düzgün bir şey bulamadım
Gecenlerde sabit konularda biri daha sormuştu oradan okudum bende.hamile bir arkadaşıma sordum hemen evet doğru dedi bebeğin suyunumu ne kirletiyor dedi ama pek mantıklı gelmedi kese içinde sonuçta oraya kadar nasıl girer.ben düşük yapınca kese baya kapalı zar içinde suydu yani.

Ya şimdi bizim belli değil ya hamile olup olmadığımız tam yerlesme evresinde belki zarar veririm diye korktum bende.. inan temizlik yapmaya korkuyorum bu hafta..

Ama bebek tutundukta sonra zararı yok diye biliyorum doktorlar belli aya kadar izin veriyor zaten

Bişey sorcam otururken hiç karnına dikkat ettin mi böyle hızlı hızlı kalp atımı gibi bir hareket varmı.benim iki hamileliğimde de dikkatimi o çekmişti.şimdi öyle atmıyo mesela çok hafif atım var( hamile değilim)

Yok malesef kendi mi çok dinlememe rağmen öyle bişe hissetmedim.. şimdi ayakta durunca belime ağrı giriyor sadece ama hamilelik belirtisi mi onu bile kestiremiyorum.

Evet bende hiç duymadım.sonuçta öğrendiğimizde 5 haftalık oluyor zaten.beni de hiçbir doktor uyarmadı.
Evet dikkat et.yerleşme tutunma evresi önemliymiş.

Bende bugün hiçbir belirti yok. Ama yumurtlamadan beri süren akıntım var gebelikle alakası varmı bilmiyorum ama. Benim umutlarım azalmaya başladı :)) testi yapmayacaktım sabah etkilendim negatif çıkmasından :)) paZartesiye kadar yapma bence sen test. Ben ettim sen etme :)))

Yok malesef kendi mi çok dinlememe rağmen öyle bişe hissetmedim.. şimdi ayakta durunca belime ağrı giriyor sadece ama hamilelik belirtisi mi onu bile kestiremiyorum.
Ben ikinci ve üçüncü hamileliğimde dikkatimi bir o çekip kesin hamileyim demiştim.
İnşallah hamilesindir ya böyle hamileyim yazılarını okudukça sanki kendim bekleyip de testim pozitif gibi mutlu oluyorum.gülümseyerek okuyorum:))

Şimdi okudum regl başlamış sizde çok üzüldüm inan Bi daha ki ay inşallah aynı heyecanla bekleyeceğiz senin ki de olana kadar pes etmek yok :)
Çok içten dua ediyorum inşallah hayirli bir sekilde Allah bize de o mutlugu yasamayi nasip eder.. amin :)

Ama senin yaptığın test cidden gösterse mucize olurdu.. erken gebelik testi bile değil. Ben kaçtane kullandım ondan bozuk çıktı.. bi keresinde hiç çizgi bile çıkmadı bemebeyaz kaldı:))
O yüzden moralini bozma sakın..
Benim bel ağrısı gebelige baglayamıyorum cunku bobregimde agiriyor o da vurmus olabilir :))

Bi ton makale okudum genelde bu haftada belirti yaşayan adaylar cok nadir.. 4.haftanın sonuna dogru baslıyorlar yaşamaya.

Hadiii moral bozmak yok.. yarin özel bir gün bekliyor seni ona odaklan :))

Amin inşallah.ben artık korunmayı bıraktım nasipte varsa olsun dedim.olmazsa da iki tane verdi şükürler olsun.düşükten sonra çok istemeye başladım.öncesi hiç düşünmüyodum.

Belirtilere çok kafamızı takıyoruz cidden. Sürekli telefon elimde hamileliğe dair bir şeyler araştırırken buluyorum kendimi :)) şarj dayanmıyor artık inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Amin inşallah.ben artık korunmayı bıraktım nasipte varsa olsun dedim.olmazsa da iki tane verdi şükürler olsun.düşükten sonra çok istemeye başladım.öncesi hiç düşünmüyodum.

Ne güzel çok şükür ki iki tane evladın varmış.. en azından tekrar olabilmr ihtimali çok çok fazla :) Hem kafanda rahat olursa stres yapmazsın daha kolay olur :)) İnsallah guzel haberlerini alirizz bizde

Aynen öyle şarj kablosuna bağımlı yaşıyorum resmen :)) Allah korusun hamile olmasak bir suru hastalik uretecegiz vücudumuzda.. yok midem yok belim bacagim sirtim :))

Herkesin regl belirtileri bile farklıyken kimi ağrısız kimi ağrılı geçiriyorken.. her hamilelik belirtisini vücudumuzdan beklememek lazım aslında

Biz şimdiden böyleysek hamile kalınca halimizi düşünemiyorum :)) ne kadar büyütüyoruz cidden sanki illa belirti yaşamak zorundaymışız gibi. Geçmiyor günler dedik ama bayağı düşürdük şafağı :))

Doğurana kadar 9 doğururuz :))
Hakikaten hafta sonuna geldik bile bir haftamız kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız :))

BenimdeAllah nasip ederse 3. olacak canım ama aynı heyecanla bekliyorum kısmet hepimiz için hayırlısı olsun bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…