- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
kişiden kişiye değişir tabi. kimisi yumurtlama zamanını hissediyor. ben hissetmem mesela.
Evet inanıyorum yapabiliriz:)))Düşünce yöntemiyle hamile kalınabilse onu bile başarırız :))))
bir de şu var. yumurtlama zamanını tam bilmiyosun. ne zaman döllendi yumurta bilmiyoruz. Olsun ya heyecanlı ama beklemekte güzel9 gün var ayın Mayıs 18 i bekliyorum :) Aynen bekleme kararı aldık boşuboşuna moralimizi bozmayalım.. insan ister istemez etkileniyor çünkü
ya ben 9 ay boyunca hamile olduğunu bilmeyen birini tanıdım inanır mısın.. kadın hastaneye bi gidiyo doğum sancısıyla ama apandist falan patladı sanıyo.. sonra şok tabi.. baba orda bayılıyoDoğrudur ben çok araştırdım 3.haftadan sonra başlıyomuş belirtiler ve herkeste belirti olması gerekmiyormuş yinede belirti ararken buluyorum kendimi ister istemez :))
Şaka gibi asla yaşamak istemezdimya ben 9 ay boyunca hamile olduğunu bilmeyen birini tanıdım inanır mısın.. kadın hastaneye bi gidiyo doğum sancısıyla ama apandist falan patladı sanıyo.. sonra şok tabi.. baba orda bayılıyo
İnşallah 9 gün sonra çookk güzel haberler alırızzzAslında benim adet döngüm de 28 gün takvim neden 20 mayıs göstermiş ki 19 mayıs oluyor şimdi hesaplayınca fark ettim sat 22 nisan bat 19 mayıs 1 gün 1 gündür:))kaldı 9
İnşallah 9 gün sonra çookk güzel haberler alırızzz
Aslında benim adet döngüm de 28 gün takvim neden 20 mayıs göstermiş ki 19 mayıs oluyor şimdi hesaplayınca fark ettim sat 22 nisan bat 19 mayıs 1 gün 1 gündür:))kaldı 9
Bat 18 mayıs benimde. 9 gün hiç bu kadar uzun gelmemişti :))İnşallah hep birlikte canım senin bat ne zamandı kaç gün var?
Bat 18 mayıs benimde. 9 gün hiç bu kadar uzun gelmemişti :))
Doğru diyosun son 8:)) predictor early diye erken gebelik testi varmış 6 gün öncesine kadar gösteriyormuş onu yapalım mı iki gün sonra :))
Öncesinde bi idrar testi yapalım çok heyecanlı değil mi sencede :)) eğer çift çizgi çıkarsa hemen kan veririz :)) silik çıkarsa da gün geçtikçe idrar testlerini tekrarlarızSen 3. haftanı doldurdun çıkma ihtimali daha fazla benim 2- 3 günüm daha var..
Aslında kan testi yaptırsak daha yüksek sonuç alabiliriz pazartesi bence kan testi yapalım :)
Öncesinde bi idrar testi yapalım çok heyecanlı değil mi sencede :)) eğer çift çizgi çıkarsa hemen kan veririz :)) silik çıkarsa da gün geçtikçe idrar testlerini tekrarlarız
Oldu o zaman :)) hala bi belirtin yok dimiGerilim filminde gibiyim o zaman 3. haftam dolsun o testten yapalım :)) En azından boş boş beklemekten iyidir :)
Oldu o zaman :)) hala bi belirtin yok dimi
Kasıklarımda hafiften ağrı oluyo ama kısa sürüp geçiyo bide sol bacağım uyuştu bi ara. Belki daha önceden olan şeylerdi ama o zamanlar dikkat etmediğim için bilemiyorum açıkcası gebeliğe de pek bağlamak istemiyorum :))Yok valla ama sadece midemde yanma hissediyorum sanki son 1 saattir :)) Ama çok hafif dinlemesem hissetmeyeceğim :))
Bir de hamilelikle alakası var mı yok mu bilmiyorum ama sağ böbrek tarafıma ağrı giriyor.. onu daha öncede yaşadığım için bu duruma bağlamıyorum..
Sende var mı değişiklikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?