Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

9 gün var ayın Mayıs 18 i bekliyorum :) Aynen bekleme kararı aldık boşuboşuna moralimizi bozmayalım.. insan ister istemez etkileniyor çünkü
bir de şu var. yumurtlama zamanını tam bilmiyosun. ne zaman döllendi yumurta bilmiyoruz. Olsun ya heyecanlı ama beklemekte güzel

Doğrudur ben çok araştırdım 3.haftadan sonra başlıyomuş belirtiler ve herkeste belirti olması gerekmiyormuş yinede belirti ararken buluyorum kendimi ister istemez :))
ya ben 9 ay boyunca hamile olduğunu bilmeyen birini tanıdım inanır mısın.. kadın hastaneye bi gidiyo doğum sancısıyla ama apandist falan patladı sanıyo.. sonra şok tabi.. baba orda bayılıyo

Aslında benim adet döngüm de 28 gün takvim neden 20 mayıs göstermiş ki 19 mayıs oluyor şimdi hesaplayınca fark ettim sat 22 nisan bat 19 mayıs 1 gün 1 gündür:))kaldı 9

ya ben 9 ay boyunca hamile olduğunu bilmeyen birini tanıdım inanır mısın.. kadın hastaneye bi gidiyo doğum sancısıyla ama apandist falan patladı sanıyo.. sonra şok tabi.. baba orda bayılıyo
Şaka gibi asla yaşamak istemezdim

Hcg sonucum 2.02 normalde hep 0.1 çıkardı iki kere daha yaptırmıştım.birkaç sene önce hem de bu sefer kağıtta alt alta 3.haftadan itibaren gebelik değerleri var.öncekilerde görmedim hiç.

Aslında benim adet döngüm de 28 gün takvim neden 20 mayıs göstermiş ki 19 mayıs oluyor şimdi hesaplayınca fark ettim sat 22 nisan bat 19 mayıs 1 gün 1 gündür:))kaldı 9

Benim de 18 i :)) Bende 9 gün kaldı diye hesaplıyorum son günü saymıyor musun :) Bende saymıyorum o zaman 8 günüm var :))))))

Doğru diyosun son 8:)) predictor early diye erken gebelik testi varmış 6 gün öncesine kadar gösteriyormuş onu yapalım mı iki gün sonra :))

Doğru diyosun son 8:)) predictor early diye erken gebelik testi varmış 6 gün öncesine kadar gösteriyormuş onu yapalım mı iki gün sonra :))

Sen 3. haftanı doldurdun çıkma ihtimali daha fazla benim 2- 3 günüm daha var..
Aslında kan testi yaptırsak daha yüksek sonuç alabiliriz pazartesi bence kan testi yapalım :)

Sen 3. haftanı doldurdun çıkma ihtimali daha fazla benim 2- 3 günüm daha var..
Aslında kan testi yaptırsak daha yüksek sonuç alabiliriz pazartesi bence kan testi yapalım :)
Öncesinde bi idrar testi yapalım çok heyecanlı değil mi sencede :)) eğer çift çizgi çıkarsa hemen kan veririz :)) silik çıkarsa da gün geçtikçe idrar testlerini tekrarlarız

Öncesinde bi idrar testi yapalım çok heyecanlı değil mi sencede :)) eğer çift çizgi çıkarsa hemen kan veririz :)) silik çıkarsa da gün geçtikçe idrar testlerini tekrarlarız

Gerilim filminde gibiyim o zaman 3. haftam dolsun o testten yapalım :)) En azından boş boş beklemekten iyidir :)

Oldu o zaman :)) hala bi belirtin yok dimi

Yok valla ama sadece midemde yanma hissediyorum sanki son 1 saattir :)) Ama çok hafif dinlemesem hissetmeyeceğim :))

Bir de hamilelikle alakası var mı yok mu bilmiyorum ama sağ böbrek tarafıma ağrı giriyor.. onu daha öncede yaşadığım için bu duruma bağlamıyorum..
Sende var mı değişiklikler

burda baya aksiyon yaşanıyor. yorumlarınızı okurken ben bile heyecanlandım walla benim 2 gün gecikti ya bugün de gelmiyor geleceğe de benzemiyor 3. gün olcak ama 3 gündür de her an gelicekmiş gibi adet sancısı çekiyorum gidiyorum ped koyuyorum falan gelen giden yok. sabah idrar testi negatif çıktı. cumaya kadar beklicem gelmezse doktora gidicem artık

Kasıklarımda hafiften ağrı oluyo ama kısa sürüp geçiyo bide sol bacağım uyuştu bi ara. Belki daha önceden olan şeylerdi ama o zamanlar dikkat etmediğim için bilemiyorum açıkcası gebeliğe de pek bağlamak istemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…