- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Yokmuş.dediğine göre biyokimya doktorunun.muayene eden doktor bişey demedi.Hamilelik yokmu yani canım. Yoksa artabilir mi değer
Olsun çalışmalara devamm önümüzdeki ay olur inşallahYokmuş.dediğine göre biyokimya doktorunun.muayene eden doktor bişey demedi.
Öyle.olmadığı bir yönden iyi aslında kendimi toparlamış olurum hem.Olsun çalışmalara devamm önümüzdeki ay olur inşallah
O zaman ben cımartesi erken gebelik testi yapıyorum :)) sende sanırım o gün 3. Haftana girmiş olacaksın :))
inşallah canım hepimiz güzel haberler verelim. insan bu konuya odaklanıyor dışarda da herkese durmadan bugün test yaptım böyle oldu bugün şuram ağrıdı vs diye anlatıp bunaltmamak adına burda aynı dertten müzdarip olup paylaşmak birbirini anlamak daha güzel geliyor:)
O kadar mı çok ağrıyo. Ne yazıyo ki internette neyden kaynaklanabiliyormuşAynen bende yaparım.. ya benim sağ böbrek tarafımdaki ağrı çok rahatsız etti..
Hamilelikle bir ilgisi yoktur dimi? İnternette tuhaf tuhaf şeyler okudum haftaya doktora gidicem akşam akşam kafam bir de ona takıldı
O kadar mı çok ağrıyo. Ne yazıyo ki internette neyden kaynaklanabiliyormuş
Bencede baktır için rahatlasın bişey varsa bile erkenden tedbirini almış olursun. Hem hazır hastaneye gitmişken belki kan tahlili de yaptırırsın :))Google sağolsun yaşayan ölü haline getiriyor adamı.. en son böbrek iflasına kadar gittik :))
Çok şiddetli bir ağrı değil ama rahatsız edici bir ağrı var..
En son sistit olmuştum 2 ay önce ilaçlarımı tam kullanmadım geçti diye. Tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı.
Ama şuan hiç idrarda yanma vb. gibi bir durumum yok.. sistit belirtiside yok..
En iyisi içimde rahatlar haftaya gidip baktırayım.
Hamilelik belirtisi olsaydı şiddetlisine de razı gelirdim valla da çok baktım hiç belirtiler arasında yok :))
Bencede baktır için rahatlasın bişey varsa bile erkenden tedbirini almış olursun. Hem hazır hastaneye gitmişken belki kan tahlili de yaptırırsın :))
Ben sebebini buldum :)) sistit olmuştum 2 ay önce geçti diye ilaçlarımı kullanmamıştım şuan ondandır..
Ayın 18 inde gidicem hala enfeksiyon varsa hamileysem ona göre ilaç yazar doktor:))
Ne durumsasın belirti var mı hiç benim çok çok hafiften kasıklarıma ara ara batmalar oluyor ama çok hafiften:))
Günaydın kızlar son 8:)) Belirtim yok sadece sağ göğsüm daha hassas ama adet günü yaklaştığı için de olabilir. Sizde varmı birşey
Geçmiş olsun canım sistit kötü olur bende geçirmiştim
Günaydın bende de aynı vücudumu dinle dinle bir hal oldum :)) Genelde 8 gün kala adet belirtisi yaşıyor musun
1 hafta kala başlar benim belirtilerim canım ani duygusal iniş çıkışlar iştah artışı gibi ama bunlar aynı zamanda hamilelik belirtisi de olabiliyor açıkcası belirtileri karıştırmamak çok zor benim için:)
Benim bugün midem bulanıyo azıcık. Adet öncesi belirtim hiç olmaz benim acaba hamilelikten midir diye düşünüyorum ister istemez :)) kasık ağrısı mıı yaşasınn çok çok güzel bi haber :))))Ben sebebini buldum :)) sistit olmuştum 2 ay önce geçti diye ilaçlarımı kullanmamıştım şuan ondandır..
Ayın 18 inde gidicem hala enfeksiyon varsa hamileysem ona göre ilaç yazar doktor:))
Ne durumsasın belirti var mı hiç benim çok çok hafiften kasıklarıma ara ara batmalar oluyor ama çok hafiften:))
Günaydıınnn Bende mide bulantısı var bugün. Adet öncesi belirtileri değildir umarım gebeliktendir :))Günaydın kızlar son 8:)) Belirtim yok sadece sağ göğsüm daha hassas ama adet günü yaklaştığı için de olabilir. Sizde varmı birşey
Ayni durumdayız kuzum yaMaalesef kızlar bu sefer daha büyük bi inançla yaptım ama tek çizgi yinevalla psikolojim bozuldu bunca belirti neden o zaman diyip duruyorum. Adetim de mi psikolojimden gecikti? Bilmiyorum Allah hayırlısını nasip etsin..
Benim bugün midem bulanıyo azıcık. Adet öncesi belirtim hiç olmaz benim acaba hamilelikten midir diye düşünüyorum ister istemez :)) kasık ağrısı mıı yaşasınn çok çok güzel bi haber :))))
Öyle deme bende de hafiften oluyodu kendini dinleyince anlıyorsun belki bizde ağrılar hafif seyrediyordur kim bilir :))Ay heyecanlandım 3 hafta 2 gün oldu dimi senin şuan o zamab bulanmaların başlaması normal psikolijikte sayılmaz artık :))) 2 gün sonra inşallah eşine çok güzell sürpriz yaparsın heyecanla haberini bekliyorum :))
Bende ki kasık böyle varla yok arası gibi o yüzden hiç sevinemiyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?