- 30 Nisan 2018
- 362
- 104
- 103
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Valla biz kaptırdık kendimizi gidiyoruz :)) nasıl sabrediyorsun helal sana :)) daha önce böyle gecikir miydi adetin ?burda baya aksiyon yaşanıyor. yorumlarınızı okurken ben bile heyecanlandım wallabenim 2 gün gecikti ya bugün de gelmiyor geleceğe de benzemiyor 3. gün olcak ama 3 gündür de her an gelicekmiş gibi adet sancısı çekiyorum gidiyorum ped koyuyorum falan gelen giden yok. sabah idrar testi negatif çıktı. cumaya kadar beklicem gelmezse doktora gidicem artık
Kasıklarımda hafiften ağrı oluyo ama kısa sürüp geçiyo bide sol bacağım uyuştu bi ara. Belki daha önceden olan şeylerdi ama o zamanlar dikkat etmediğim için bilemiyorum açıkcası gebeliğe de pek bağlamak istemiyorum :))
canım ben 10 günden fazla süredir yaşıyorum belirtileri sizin gibiydim ben de kaç tane kan testi idrar testi yaptım ben hatırlamıyorum. ama sürekli tek çizgi sürekli beta hcg yi 0 görmek baya canımı sıktı artık. en son cumartesi kan testi yaptırdım. dün ve bugün de idrar testi yaptım tekrar yine negatif. yapmıcam artık biraz daha geciksin şimdi doktora gitsem bekle dicek yine gelmezse yine test yapalım falan yoruyor insanı. çok yoruldum bu ay ben ya inanılmaz kafaya taktım sanırım. en fazla 1 gün gecikir benim adetim ve ağrısı geliyorsa arkasından kendi de gelir. ilk defa böyle oluyor. bakalım hayırlısı artık. ama siz yapın herkesin döllenme süreci farklı 9 gün öncesinden öğreneni de biliyorum adetten 2 hafta sonra öğreneni deValla biz kaptırdık kendimizi gidiyoruz :)) nasıl sabrediyorsun helal sana :)) daha önce böyle gecikir miydi adetin ?
burda baya aksiyon yaşanıyor. yorumlarınızı okurken ben bile heyecanlandım wallabenim 2 gün gecikti ya bugün de gelmiyor geleceğe de benzemiyor 3. gün olcak ama 3 gündür de her an gelicekmiş gibi adet sancısı çekiyorum gidiyorum ped koyuyorum falan gelen giden yok. sabah idrar testi negatif çıktı. cumaya kadar beklicem gelmezse doktora gidicem artık
2 farklı testi uyguladım ikisinde de çıkmadı ikinci çizgi birinde çıksa kan vermeye gidicektim. 1 haftadır kan vere vere bi hal oldum ben ya:)) başlarda çok panik heyecan yaptım ya hepsi olumsuz sonuçlanınca bi sakinledim böyle:)Geçmiyor günler :)) Senin yerinde olsaydık herhalde kalp krizi geçirirdik.. hemen kan verseydin keşke testler bazen bozuk çıkabiliyor.. bize de haber verirsin güzel sonuçlarnı bekliyoruz inşallah :)
Yaa inşallahh :)) 12 mayıs eşimin doğum günü acaba o zaman idrar testi yapsam mı :)) belki net iki çizgi çıkarNasıl mutlu oluyorsun dimi ağrılara psikopata döndük resmen :)) Uyuşmayı okumuştum belirtiler içindeydi Ayy inşallah inşallah inşallah hamileliktendir
2 farklı testi uyguladım ikisinde de çıkmadı ikinci çizgi birinde çıksa kan vermeye gidicektim. 1 haftadır kan vere vere bi hal oldum ben ya:)) başlarda çok panik heyecan yaptım ya hepsi olumsuz sonuçlanınca bi sakinledim böyle:)
Sen ne zamandan beri bebek düşünüyorsunRegl olmadıysan hala umudun var belki de geç döllenmedir.. seni çok iyi anlıyorum insan hayal kırıklığına uğruyor. Bende test etmeye korkuyorum o yüzden
valla dayanabilene en güzeli gecikince yapmak ama ben de yapamadım yani dayanmak çok zor :)) yapın ya boşver geç döllenme yoksa çıkar mutluluğu birkaç gün erkenden yaşarsınız işte ne güzelRegl olmadıysan hala umudun var belki de geç döllenmedir.. seni çok iyi anlıyorum insan hayal kırıklığına uğruyor. Bende test etmeye korkuyorum o yüzden
Yaa inşallahh :)) 12 mayıs eşimin doğum günü acaba o zaman idrar testi yapsam mı :)) belki net iki çizgi çıkar
Umarım hepimiz görürüz çift çizgileri2 farklı testi uyguladım ikisinde de çıkmadı ikinci çizgi birinde çıksa kan vermeye gidicektim. 1 haftadır kan vere vere bi hal oldum ben ya:)) başlarda çok panik heyecan yaptım ya hepsi olumsuz sonuçlanınca bi sakinledim böyle:)
inşallah canım Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsinUmarım hepimiz görürüz çift çizgileri
Dimi ya zaten eşimde fazla hevesli çok mutlu olacaktır pozitifse tabi :))Ayy harika bir sürpriz olur hiç bir zamab unutamayacağı.. sen 3 haftanı doldurdun .. 12 mayısta zaten 6 gün kalmış oluyor kanda yaptır bence garantiye al
Dimi ya zaten eşimde fazla hevesli çok mutlu olacaktır pozitifse tabi :))
valla dayanabilene en güzeli gecikince yapmak ama ben de yapamadım yani dayanmak çok zor :)) yapın ya boşver geç döllenme yoksa çıkar mutluluğu birkaç gün erkenden yaşarsınız işte ne güzel
O zaman ben cımartesi erken gebelik testi yapıyorum :)) sende sanırım o gün 3. Haftana girmiş olacaksın :))Olmaz mı hiç :)) Ama negstifsede üzülme sakın çünkü daha günümüze var o gün moralini bozma
Valla burada konuştukça kendimize belirti yaratoyoz bende mideden ölüyom:))))bugün tahlil yaptırdım 2.02 çıktıYok valla ama sadece midemde yanma hissediyorum sanki son 1 saattir :)) Ama çok hafif dinlemesem hissetmeyeceğim :))
Bir de hamilelikle alakası var mı yok mu bilmiyorum ama sağ böbrek tarafıma ağrı giriyor.. onu daha öncede yaşadığım için bu duruma bağlamıyorum..
Sende var mı değişiklikler
Hamilelik yokmu yani canım. Yoksa artabilir mi değerValla burada konuştukça kendimize belirti yaratoyoz bende mideden ölüyom:))))bugün tahlil yaptırdım 2.02 çıktı
inşallah canım hepimiz güzel haberler verelim. insan bu konuya odaklanıyor dışarda da herkese durmadan bugün test yaptım böyle oldu bugün şuram ağrıdı vs diye anlatıp bunaltmamak adına burda aynı dertten müzdarip olup paylaşmak birbirini anlamak daha güzel geliyor:)Ben çocuk düşünmeden önce çevremdekiler dusunuyor cocuk oluyor sanıyordum.. ne stresli ne heyecanlı ne aksiyonlu bir işmiş.. hesaplar kitaplar :)) Sabırsızlık ve beklemek çok zormuş hakikaten.. senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah regl olmazsın bizi de haberdar et :)
Kesinlikle öyle. Ben etrafımdakilere pek birşey anlatmıyorum ya negatif olursa diye hep burda dertleşiyorum. Hepimizin ortak noktasıyla ilgili zaten burasıinşallah canım hepimiz güzel haberler verelim. insan bu konuya odaklanıyor dışarda da herkese durmadan bugün test yaptım böyle oldu bugün şuram ağrıdı vs diye anlatıp bunaltmamak adına burda aynı dertten müzdarip olup paylaşmak birbirini anlamak daha güzel geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?