- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Bugün 2 hafta 4 gün !! :)) Bende tık yok bugün belirti yaşamak istiyorum ya :))
Günaydın günaydınnn :)) sonunda bizden biri daha 10 gün değilde 10 ay varmış gibi geliyor. Belirtin olduğu için sevinmelisin çünkü bizde tık yok :))
Şuan okuduklarıma göre bebek rahme doğru ilerliyor bir çok yerde anne belirti hissetmez bu hafta yazıyor. Ama benim bugün nedense umudum azaldı gibi içimde degilimisim gibi geliyor.. Psikolijim rüyalarımi bile ele gecirdi.. test yapmisim hamile cikmisim herkese hamileyim dedimişim.. sonra hamile olmadığımi ogreniyorum ruyamda :)) Sanırım ondan da etkilenmis olabilir bugunku ruh halim.
Gideyim test alayım mı yapalım mı :) Ne yapalım allak bullakım sen söyle :))
Bilmiyorum ya negatif çıkarsa.. bir hafta öncesine kadar sanki gebelik varmış gibi hissediyordum ama şuanda umudum benimde azaldı ne diyosun erken mi yoksa yapalım mı testi :))Şuan okuduklarıma göre bebek rahme doğru ilerliyor bir çok yerde anne belirti hissetmez bu hafta yazıyor. Ama benim bugün nedense umudum azaldı gibi içimde degilimisim gibi geliyor.. Psikolijim rüyalarımi bile ele gecirdi.. test yapmisim hamile cikmisim herkese hamileyim dedimişim.. sonra hamile olmadığımi ogreniyorum ruyamda :)) Sanırım ondan da etkilenmis olabilir bugunku ruh halim.
Canım Sat 22 nisan mı seninde:) benimde 2 hafta 4 gün aslında belirtiler için çok erken ama insan dayanamıyor işte:))
Tatlım insan kendini dinleyince de çok belirti buluyor valla:)) İnşallah bir an evvel belirtiler kendini göstermeye başlar hamilelik haberleri bir bir dökülür sayfamızdan
Senin sat 21 nisan mı o zaman döngün 28 gün :)) benim sat 18 nisan döngüm 30 gün :))Bizim ki 21 nisan, 18 mayıs regl günüm :))
Hesaplayıcı ile hesaplıyorum öyle çıkıyor 2 hafta 4 gün çıkıyor :))
Sizin göğuslerde hassasiyet başlamış sanırım.. bende bugün hiç bir şey yok.. Evet haklısın erken daha sanırım inşallah güzel sonuclar alırız
Bilmiyorum ya negatif çıkarsa.. bir hafta öncesine kadar sanki gebelik varmış gibi hissediyordum ama şuanda umudum benimde azaldı ne diyosun erken mi yoksa yapalım mı testi :))
Senin sat 21 nisan mı o zaman döngün 28 gün :)) benim sat 18 nisan döngüm 30 gün :))
Yapmayalım aynen yüksek ihtimak negatif çıkması. Hiç belirti yaşamayıp hamile kalanlarda var sonuçta neden bizde onlardan olmayalım :))1 hafta önce yumurtlama sancısı yaşadık ya ondan herhalde.. yokya yapmayalım erken gebelik testi yapmıyoruz ya büyük ihtimal negatif çıkabilir.. sonra strese gireriz. Bu hafta çok önemli eğer gebelik varsa rahme tutunacak. Strese girmeyelim.. hadi moralimizi yüksek tutalım :)
Yapmayalım aynen yüksek ihtimak negatif çıkması. Hiç belirti yaşamayıp hamile kalanlarda var sonuçta neden bizde onlardan olmayalım :))
İnşallah yaa eşimde çok istekli belirtin varmı diye dolanıyo peşimde :))Canım Sat 22 nisan mı seninde:) benimde 2 hafta 4 gün aslında belirtiler için çok erken ama insan dayanamıyor işte:))
Tatlım insan kendini dinleyince de çok belirti buluyor valla:)) İnşallah bir an evvel belirtiler kendini göstermeye başlar hamilelik haberleri bir bir dökülür sayfamızdan
Ben bugün tam 3 haftalık olmuşum az önce hesapladım :)) ben anladım ya forumda yazılanları okuyunca psikolojim bozuluyo bende neden belirti yok diye herkesin bi tarafı ağrıyo arkadaş :))Hiiç yanii belkii rahat bi hamilelik geçireceğiz :))
Gebelikte 3.hafta belirtileri arasında mide bulantısı ve kusma, kokulara karşı hassasiyet, ağızda metalik tat, aşerme veya tiksinme, aşırı uyku hali, sık idrara çıkma gibi 1.ve2.haftada sıraladığımız hamileliğin erken dönem belirtileri vardır. Fakat bu belirtilerin hiç birini henüz yaşamıyor da olabilirsin. Bunların yanı sıra bu dönemde, bazı kadınlar yumurtlama dönemlerinde hafif kramp veya ağrı hissedebilir ya da vajinal akıntılarında artış olabilir.
Biz daha 3. haftayı doldurmadık bile :)
Ben bugün tam 3 haftalık olmuşum az önce hesapladım :)) ben anladım ya forumda yazılanları okuyunca psikolojim bozuluyo bende neden belirti yok diye herkesin bi tarafı ağrıyo arkadaş :))
Hahhahah güldürdün beni :)) bende dün gece kasığımda ağrı varmı diye hissetmeye çalıştım ve inanmazsın iki dk sonra kasığım sızladı gibi oldu :)) bu sayede beynimi yönetmeyi bile öğrendim :)) ne bilinçli anneleriz kızz yaa maşallah bizehahaha :)) Koltukta şuan uzanmışım belime odaklanmış ağrı var mı diye hissetmeye zorluyorum.. yok valla yok :)) Aynı durumdayız şuanda:))
Senin o zaman bebek rahme ulaştı şuan yer arıyorrr :)) Yemin ederim bi doğuma giremem onun harici herseyi ögrendim
aslında evet o da mantıklıBence kışın doğması daha iyi yaza kadar iyice kendini toplamış olur rahatça güneşli günlerde dışarı çıkabiliriz :))
bata 10 gün vardı di mi sizin? bence daha çıkmaz, bekleyin derimŞuan okuduklarıma göre bebek rahme doğru ilerliyor bir çok yerde anne belirti hissetmez bu hafta yazıyor. Ama benim bugün nedense umudum azaldı gibi içimde degilimisim gibi geliyor.. Psikolijim rüyalarımi bile ele gecirdi.. test yapmisim hamile cikmisim herkese hamileyim dedimişim.. sonra hamile olmadığımi ogreniyorum ruyamda :)) Sanırım ondan da etkilenmis olabilir bugunku ruh halim.
belirti için çok erken bence. en önemli belirtisi adet gecikmesi zaten. bazıları hissettiğini söylüyor ama psikolojik olarak hissediyor da olabilirler.Bende de belirtiden eser yok hamile değilmiyiz acaba kız :)) bugün idrar tessti yapmaya niyetlendim ama sonra vazgeçtim zaman geçmek bilmiyorduuu((
Doğrudur ben çok araştırdım 3.haftadan sonra başlıyomuş belirtiler ve herkeste belirti olması gerekmiyormuş yinede belirti ararken buluyorum kendimi ister istemez :))belirti için çok erken bence. en önemli belirtisi adet gecikmesi zaten. bazıları hissettiğini söylüyor ama psikolojik olarak hissediyor da olabilirler.
kişiden kişiye değişir tabi. kimisi yumurtlama zamanını hissediyor. ben hissetmem mesela.Doğrudur ben çok araştırdım 3.haftadan sonra başlıyomuş belirtiler ve herkeste belirti olması gerekmiyormuş yinede belirti ararken buluyorum kendimi ister istemez :))
Hahhahah güldürdün beni :)) bende dün gece kasığımda ağrı varmı diye hissetmeye çalıştım ve inanmazsın iki dk sonra kasığım sızladı gibi oldu :)) bu sayede beynimi yönetmeyi bile öğrendim :)) ne bilinçli anneleriz kızz yaa maşallah bize:)))
bata 10 gün vardı di mi sizin? bence daha çıkmaz, bekleyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?