- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
En garanti günü geçmesini beklemek.Bata 4 gün var. Sabah erken gebelik testi (days comfort) yaptım. Hiç bişi çıkmadı. Elimde başka erken gebelik testi de yok. Umudum tükenmiş değil ama inancım azaldı. Pazar gününü beklemeye karar verdim.
Bata 4 gün var. Sabah erken gebelik testi (days comfort) yaptım. Hiç bişi çıkmadı. Elimde başka erken gebelik testi de yok. Umudum tükenmiş değil ama inancım azaldı. Pazar gününü beklemeye karar verdim.
Üzülme bat gününü bekle canım. Ne kadar süredir evlisinBata 4 gün var. Sabah erken gebelik testi (days comfort) yaptım. Hiç bişi çıkmadı. Elimde başka erken gebelik testi de yok. Umudum tükenmiş değil ama inancım azaldı. Pazar gününü beklemeye karar verdim.
Senin bat ne zaman ?En garanti günü geçmesini beklemek.
Kan testinde çıkmazmı 4 gün önceden.
Bende iki gündür mide ağrısı çekiyorum.önce karnım sandım .köfte yemiştim dün bulgurlu şimdi duramıyorum.bende hamile değilsem bu psikolojik etkiye inancam sonunda
Geçen ay düşük yaptım 8 de.takvimden bakınca 6 mayıs çıkıyo.o yüzden tam emin olamıyorum gününe.kürtaj olmadım küçük olduğu için kendiliğinden düştü kese.6 mayısa bir iki kala kasıklarımda batma sancı vardı şimdide gaz mide ağrısı bulantısı var.Senin bat ne zaman ?
Kişiye göre değişir ama kanda çıkabilir belki yine de doktorlar kanda dahi adet gününün en azından 1 gün geçmesini bekliyor. çünkü beta hcg o ara yükselişe geçiyor.En garanti günü geçmesini beklemek.
Kan testinde çıkmazmı 4 gün önceden.
Bende iki gündür mide ağrısı çekiyorum.önce karnım sandım .köfte yemiştim dün bulgurlu şimdi duramıyorum.bende hamile değilsem bu psikolojik etkiye inancam sonunda
evet ne zaman yumurtlama zamanım onu bile bilmiyorum ama erken gebelik testleri çok iddialı olunca denemek istedim.Daha 4 günün var çıkmaması çok normal.. bebek varsa şuan rahme yeni yeni tutunuyor.. o yüzden üzme kendini inşallah 4 günden sonra güzel sonuçlar alırsın :)
1 yılı geçti. Yaşım 32. ilk bebeğim olacak o yüzden çokta beklemek istemedim. Aslında bu karar verdiğimiz ilk ay. Böyle birşeye karar vermiş olmak bile çok güzel.Üzülme bat gününü bekle canım. Ne kadar süredir evlisin
Bende bu ay bıraktım korunmayı. Dediğin gibi bebek özlemiyle yanıp tutuşmuyorum şuanda çünkü daha yeni düşünmeye başladık ama bi kere korunmayı bırakınca insan hevesleniyor hemen ilk aydan olsun istiyor hakkımızda hayırlısı. Herşey Allahtan sonuçtaKişiye göre değişir ama kanda çıkabilir belki yine de doktorlar kanda dahi adet gününün en azından 1 gün geçmesini bekliyor. çünkü beta hcg o ara yükselişe geçiyor.
evet ne zaman yumurtlama zamanım onu bile bilmiyorum ama erken gebelik testleri çok iddialı olunca denemek istedim.
1 yılı geçti. Yaşım 32. ilk bebeğim olacak o yüzden çokta beklemek istemedim. Aslında bu karar verdiğimiz ilk ay. Böyle birşeye karar vermiş olmak bile çok güzel.
Ne içimde oluşan bi bebek özlemi var, ne de tam tersi.
Daha önce eşim korundu hep, ben hiç hap falan almadım. Bir ay bi kaçamak oldu hemen ertsi gün hapı aldım. Sonraki 2. adetim 9 gün gecikince ümitlendim. Sonuç negatif çıkınca da üzüldüm. Kafam biraz karışık anlayacağınız. Ama istiyor muyum? evet
Düşük yaşadığın için bat günün değişmiş olabilir mi acaba mümkün mü böyle bir şey pek bilgim yok benimdeGeçen ay düşük yaptım 8 de.takvimden bakınca 6 mayıs çıkıyo.o yüzden tam emin olamıyorum gününe.kürtaj olmadım küçük olduğu için kendiliğinden düştü kese.6 mayısa bir iki kala kasıklarımda batma sancı vardı şimdide gaz mide ağrısı bulantısı var.
Evet gününde olanda var 30 40 günü bulan da ben şuan 31 ci gündeyimDüşük yaşadığın için bat günün değişmiş olabilir mi acaba mümkün mü böyle bir şey pek bilgim yok benimde
En iyisi kan tahlili yap çıksın aklından. Umarım belirtilerin hamilelik belirtisidirAğzımda bir önceki hamilelikten oluşan tat.kokuya aşırı hassasiyet .ve bide ben spiralle hamile kalmıştım üstelik kanamamda vardı tamda adet günümde başlayan .ama vücudumdaki sadece bir değişiklikten dolayı ben hamileyim dedim ve test yaptım o gün sonuç pozitifti.karnımda sanki kalp atıyo gibiydi o kadar belli oluyoduki karındaki atış hareketi.bir aksilik çıkmazsa 1 2 saate doktora gitcem.acaba 4haftadan sonramı çıkıyo.
aynen canım. en hayırlı zamanda olsun. bir yandan diyorum ki, şimdi hamile kalmış olsam kış bebeği olacak, keşke bahara denk gelseydi. sonra da diyorum ki, amaan ne önemi var, sus şimdi gücüne gidecek bebeğinBende bu ay bıraktım korunmayı. Dediğin gibi bebek özlemiyle yanıp tutuşmuyorum şuanda çünkü daha yeni düşünmeye başladık ama bi kere korunmayı bırakınca insan hevesleniyor hemen ilk aydan olsun istiyor hakkımızda hayırlısı. Herşey Allahtan sonuçta
kaç gün gecikti adetiniz?Ağzımda bir önceki hamilelikten oluşan tat.kokuya aşırı hassasiyet .ve bide ben spiralle hamile kalmıştım üstelik kanamamda vardı tamda adet günümde başlayan .ama vücudumdaki sadece bir değişiklikten dolayı ben hamileyim dedim ve test yaptım o gün sonuç pozitifti.karnımda sanki kalp atıyo gibiydi o kadar belli oluyoduki karındaki atış hareketi.bir aksilik çıkmazsa 1 2 saate doktora gitcem.acaba 4haftadan sonramı çıkıyo.
Tamamdır :))
Bende de belirtiden eser yok hamile değilmiyiz acaba kız :)) bugün idrar tessti yapmaya niyetlendim ama sonra vazgeçtim zaman geçmek bilmiyorduuuBugün 2 hafta 4 gün !! :)) Bende tık yok bugün belirti yaşamak istiyorum ya :))
Günaydın günaydınnn :)) sonunda bizden biri daha 10 gün değilde 10 ay varmış gibi geliyor. Belirtin olduğu için sevinmelisin çünkü bizde tık yok :))Günaydın kızlar benim de 10 gün kaldı sağ göğsümde bir hassasiyet var onun dışında belirti yok hayırlısı:)
Bence kışın doğması daha iyi yaza kadar iyice kendini toplamış olur rahatça güneşli günlerde dışarı çıkabiliriz :))aynen canım. en hayırlı zamanda olsun. bir yandan diyorum ki, şimdi hamile kalmış olsam kış bebeği olacak, keşke bahara denk gelseydi. sonra da diyorum ki, amaan ne önemi var, sus şimdi gücüne gidecek bebeğin
Bende de belirtiden eser yok hamile değilmiyiz acaba kız :)) bugün idrar tessti yapmaya niyetlendim ama sonra vazgeçtim zaman geçmek bilmiyorduuu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?