• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Cunku amacimiz ayni canim bende senin kadar hamileligi istemesem gram anlamazdim ki seni. Kadin olmak boyle bisey iste canin yaniyosa canini yanani anliyosun mutluysan mutluyu anliyosun bekliyosan kavusani anliyosun yani tamamen kendi durumumdan
Çok çok haklısın :KK200::KK36:

Günaydın :halay:nasilsin
İyiyim şükür cnm sen nasılsın bugün sabah ilk idrarla önce normal test yaptım çok silik gene çizgi göründü flaşla sonra kargodan erken gebelik testi geldi kağıdını okuduğumda günün her hangi bi zamanında yapılır yazıyordu bende beklemeden onuda yaptım ama onda çıkmadı silik bile çıkmadı 3gün var bata yok galiba ya sanırım psikolojik hepsi bugün belime bıçak saklanması gibi kramp oluyo arada yok sanırım heves etmesem iyi olcak artık adetim geçerse öyle yaparım test

İyiyim şükür cnm sen nasılsın bugün sabah ilk idrarla önce normal test yaptım çok silik gene çizgi göründü flaşla sonra kargodan erken gebelik testi geldi kağıdını okuduğumda günün her hangi bi zamanında yapılır yazıyordu bende beklemeden onuda yaptım ama onda çıkmadı silik bile çıkmadı 3gün var bata yok galiba ya sanırım psikolojik hepsi bugün belime bıçak saklanması gibi kramp oluyo arada yok sanırım heves etmesem iyi olcak artık adetim geçerse öyle yaparım test
Ama canim o da ilk idrari oneriyo. Neyse srn yok gibi dusunde olursa mutlu olursun en azindan cok fazlada uzulmezsin bide artik yapma artik parasini gectim insani yipratiyo bi var bi yok

Ama canim o da ilk idrari oneriyo. Neyse srn yok gibi dusunde olursa mutlu olursun en azindan cok fazlada uzulmezsin bide artik yapma artik parasini gectim insani yipratiyo bi var bi yok
Eczaneden alsam 20 tl 3 4 gün önce netten aldım kargo dahil 10tl geçen ayda normal kaset test almıştım 10tanesi kargo dahil 12tl bi var bi yok oldu mu dediğin gibi insan yıpratıyor keşke sabah idrarıyla yapsaymışım onuda kağıdında herhangi bi zamanda yapılabilir yazıyodu ilişkiden 7gün sonra kesin sonuç diyo ama ona inanmıyor çünkü ilişkiden 12 15 gün sonra idrara hormon salgılanmaya başlıyo ben çok acele ediyom aslında erken öğrenenleri okudukça :110:

Bugün belime çok kramp giriyo sağ bacağıma vuruyo içimden bi ses bu ay oldu diyo ama bilmiyorum bu testleri görmezden gelen eşim her zaman kızar bana 10 gün önceden başlıyor test yapmaya bi bekle adetin 1hafta geçsin öyle başla test yapmaya diyo hep ama kim nasıl beklicek o kadar :oops:

Son iki test kaldı elimde onları da artık adetim gecikirse yaparım tutam kendimi yapıcam test falan insan güvenemiyorum zaten bide benim hamilelik olsada hcg hormonu geç yükseliyo kızım kanda 5haftslıktı ama idrar testim silik çıkmıştı milletin 5haftalıkken kopkoyu çıkıyo :KK64:

Son iki test kaldı elimde onları da artık adetim gecikirse yaparım tutam kendimi yapıcam test falan insan güvenemiyorum zaten bide benim hamilelik olsada hcg hormonu geç yükseliyo kızım kanda 5haftslıktı ama idrar testim silik çıkmıştı milletin 5haftalıkken kopkoyu çıkıyo :KK64:
Ama erken yaomakta kotu bisey canim bikere bende erken yapti cok sevindim sonra bi ogrendim kimyasal gebelik dunya basima yikildi sonra hamile olmadigimi ogrenince

Normal kaset testte bugünde ikinci çizgi gölge gibi var ama erken gebelik testinde çıkmadı anlamadım acaba erken gebelik testini ilk idrarla yapmadığım için mi çıkmadı kaset testin markasında sorun var desem o da 10.gun yaptığımda negatifti hiç gölge gibi çizgi çıkmamıştı o zaman hep silik çıksa marka hatalı dicem ama öyle de değil iyice kafam karıştı :KK64:
Ama erken yaomakta kotu bisey canim bikere bende erken yapti cok sevindim sonra bi ogrendim kimyasal gebelik dunya basima yikildi sonra hamile olmadigimi ogrenince

bugün yaptığım normal testte dünkü testten biraz daha belirgin hatta anlamadım bunda böyle çıkan diğerinde neden çıkmaz ilk idrar olması bu kadar çok önemli demekki keşke yarın yapsaymışım :KK43:

Back