• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Belinayyyyy Belinayyyyy günaydın cnm güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef bugün negatif çıktı 4gün kaldı bata benim anlamadığım şu var ama idrarım bulanık olunca silik çizgi çıkıyo idrarım temiz olunca negatif çıkıyo dün sabah bulanıktı silik çizgi çıktı bugün sabah idrarım tertemiz netti negatif çıktı anlam veremiyorum artık
Bugun benimde husran gunum malesef bende hasta oldum . Ilk idrarla yaptin dimi bugun. Test ayni markaymi peki sabah sabh ne soru sordum dimi

Bugun benimde husran gunum malesef bende hasta oldum . Ilk idrarla yaptin dimi bugun. Test ayni markaymi peki sabah sabh ne soru sordum dimi
Sor cnm sor ya kafam dağılır benimde dünde ilk idrarla yapmıştım bugünde ilk idrarla yaptım aynı test marka ikiside

Bi dahaki aya inşallah kuzum hüsrana uğrama rabbim büyük biz artık bu aydan sonra koruncaz bu ay son şansımı adete 4gün kaldı bakalım hamilelik yoksaa adetim gecikmedengelsin yeterki

Belkide goz yanılması olmustur canim dun. Nese bidahaki ay olur artikberaber gun sayariz
Benim normalde iki kızımdada geç yükseldi kızım 5haftalıktı kanda ama idrar testinde silik çizgi şeklinde çıkmıştı erken gebelik testi sipariş etmiştim o pazartesi gelir anca bakalım varsa onda çıkar zaten yoksa çıkmaz

Kargo bugün şubeye ulaşmış saat onda inşallah bugün gelir de yarın sabah yaparım :110:

Kafama takmadim diyorum bende ama bi yandan bugun yaparsak cocuk olcak yumurtlama gunum diyorum bu bile takmak aslinda
Valla bu ay çok fazla ilşki de yaşamadık topladan 2 3 tür :) amaan dedim ya napıyım ilikidende bıktım eşimi afedersiniz ama öpmek bile helmiyodu içimden gün aşırı ilşkşi nerdeyse gergün banyo etmek zorunda kalıyosun bu ay bıraktım ztn besin zehrlenmesi de yaşadım çok kötuydüm 2 serum yedim kendime zor geldim

Valla bu ay çok fazla ilşki de yaşamadık topladan 2 3 tür :) amaan dedim ya napıyım ilikidende bıktım eşimi afedersiniz ama öpmek bile helmiyodu içimden gün aşırı ilşkşi nerdeyse gergün banyo etmek zorunda kalıyosun bu ay bıraktım ztn besin zehrlenmesi de yaşadım çok kötuydüm 2 serum yedim kendime zor geldim
Dogrudur canim oluyo bazen insana boyle. Banyo isi zaten cabasi . Kendi icin insan dus alamiyo nerdeyse . Onun icin yapinca iki dakika da yap cik haklisin ne diimm ki

Bide gecmis olsun canim sonradan dank etti besin zehirlenmesi bende

bir program var canım orda yapıyorum daha bet görünüyor
sen bugün tekrar test yaptınmı?

Canım yaptım, silik bile çıkmadı. Bata tahmini 3 gün var. Bugün farklı bir markayla yine yapayım diyorum. Önceki hamileliğimde bata 3 gün kala silik çıkmıştı. Sende durumlar ne?
O programın adı nedir, ben de bakayım.

biyerde okumustum tlf flsh bakip gormus biri
Yok cnm her türlü baktım belli yani negatif beklicem artık nasip bişey diyemem olmayacaksa napsam da olmaz ilerde olacaktır zamanı gelmemiştir rabbim bilir bize beklemek düşer hıdrellezde beşiklerimizi yapalım artık :KK48:

Ben bilmiyorum mi onu tarif edersin artik:dua:
Ben hamile kalmadan önce hıdrellezde gül bulamamıştım bile evde ayaklı askının ayağına bağcıkla pencereden yapmıştım dua etmiştim önemli olan kalbinden allaha giden o iyi niyet kuzum :KK36: O sene bi dahaki hıdrellez gelmeden hamile kaldım ev meselesindede aynısı oldu rabbim çok büyük

Belinayyyyy Belinayyyyy kız aklıma düşürdün gittim gene baktım flaşla ikinci çizgi görünüyo flaşla bakınca gördüm heycan oldum ya şimdi yok ya diye kendimi kabullendirmiştim erken gebelik testi geliverseydi bi çıkardı hemen onda varsa bu elimdeki idrarda 20 değerlerde saptıyomuş erken olanlar daha düşük 10 15lerdeki gebelikleri saptayabiliyomuş bugün 11.gün daha 4 gün var umudumu kesmiştim ama sayende içim gene kıpır kıpır oldu Allah razı olsun kuzum ya :dua::KK15:

Belinayyyyy Belinayyyyy kız aklıma düşürdün gittim gene baktım flaşla ikinci çizgi görünüyo flaşla bakınca gördüm heycan oldum ya şimdi yok ya diye kendimi kabullendirmiştim erken gebelik testi geliverseydi bi çıkardı hemen onda varsa bu elimdeki idrarda 20 değerlerde saptıyomuş erken olanlar daha düşük 10 15lerdeki gebelikleri saptayabiliyomuş bugün 11.gün daha 4 gün var umudumu kesmiştim ama sayende içim gene kıpır kıpır oldu Allah razı olsun kuzum ya :dua::KK15:
Nedemek canim senden de Allah razi olsun insallah hamilesindirde sevincin kat ve katlanir

Ben hamile kalmadan önce hıdrellezde gül bulamamıştım bile evde ayaklı askının ayağına bağcıkla pencereden yapmıştım dua etmiştim önemli olan kalbinden allaha giden o iyi niyet kuzum :KK36: O sene bi dahaki hıdrellez gelmeden hamile kaldım ev meselesindede aynısı oldu rabbim çok büyük
Yanlış yazmışım bağcıklarını peçeteden yapmıştım beşik içinde peçeteden bebek yapmıştım şöyle yapılıyo Allah'tan duan niyetin istediğin neyse onu kağıda çiziyorsun gülün dibine gömüyosun hıdrellez günü kimi kağıda yazıp denize atıyo bizim burda seniz olmadığı için gülün dibine gömdüm ben geçen sene ev çizdim yanına da içimden gelenleri yazdım rabbime şükür bi sonraki hıdrellez gelmeden kendi evimize çıktık kaynanama aynı evde oturuyoduk 7 senedir yok zamanda o borcun içinde rabbim imkan verdi hiç olmayacak zamanda çıktık evimize allah çok büyük inanılmıyo böyle şeylere ama niyetini kalbini allaha yönelterek yapınca rabbim geri çevirmiyo bide gül peygamber efendimizin en sevdiği çiçek gül deyince gül koklayınca peygamber Efendimiz gelir aklımıza onun yüzü suyu hürmetine Rabbim kabul etmez mi dualarımızı :KK36::KK200:

Back