• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Canım yaptım, silik bile çıkmadı. Bata tahmini 3 gün var. Bugün farklı bir markayla yine yapayım diyorum. Önceki hamileliğimde bata 3 gün kala silik çıkmıştı. Sende durumlar ne?
O programın adı nedir, ben de bakayım.

negative film yaz çıkar canım birçok programvar herhangi biri iş görür
benimde yumurtlamaya yaklaştı bakalım ovulasyon testlerim giderek koyulaşıyor

Nedemek canim senden de Allah razi olsun insallah hamilesindirde sevincin kat ve katlanir
İnşallah seninde haberlerini alınca daha çok sevincem inan kuru incir ye bol bol bi sorununuz yoksa eğer eşinde keçi boynuzu özü pekmezi içsin çok ile yarıyı bunlar bide hayır tohumlu bitkisel bi hap var eczanede satılıyor ben onu adet düzenim için almıştım bi grupta demişlerdi adetim düzene sokacağım hamile kaldım hamile kalmak isteyenler daha çok alırmış onu tamamen bitkisel ama ilaç değil araştırmıştım o zaman

Yanlış yazmışım bağcıklarını peçeteden yapmıştım beşik içinde peçeteden bebek yapmıştım şöyle yapılıyo Allah'tan duan niyetin istediğin neyse onu kağıda çiziyorsun gülün dibine gömüyosun hıdrellez günü kimi kağıda yazıp denize atıyo bizim burda seniz olmadığı için gülün dibine gömdüm ben geçen sene ev çizdim yanına da içimden gelenleri yazdım rabbime şükür bi sonraki hıdrellez gelmeden kendi evimize çıktık kaynanama aynı evde oturuyoduk 7 senedir yok zamanda o borcun içinde rabbim imkan verdi hiç olmayacak zamanda çıktık evimize allah çok büyük inanılmıyo böyle şeylere ama niyetini kalbini allaha yönelterek yapınca rabbim geri çevirmiyo bide gül peygamber efendimizin en sevdiği çiçek gül deyince gül koklayınca peygamber Efendimiz gelir aklımıza onun yüzü suyu hürmetine Rabbim kabul etmez mi dualarımızı :KK36::KK200:
Ne guzle dua etmissin canim kalbin temizmiski Allah da kabul etmis onu ben bikere denemistim suya atmistim suya dusmemisti kenarda kalmisti. Sonra dusunuyorumda iyi ki olmamis o duam suan daha guzeli benimle... o yuzden daha denermiyim bilmiyorum ama agzimdan dokulmesede herzaman duam da ayni duyanda ayni kismet. Ama cok sevindim senin icin gercekten

İnşallah seninde haberlerini alınca daha çok sevincem inan kuru incir ye bol bol bi sorununuz yoksa eğer elinde keçi boynuzu özü pekmezi içsin çok ile yarıyı bunlar bide hayır tohumlu bitkisel bi hap var eczanede satılıyor ben onu adet düzenim için almıştım bi grupta demişlerdi adetim düzene sokacağım hamile kaldım hamile kalmak isteyenler daha çok alırmış onu tamamen bitkisel ama ilaç değil araştırmıştım o zaman
Adetim normalde duzenliydi ilk hamileligimde balayindayken hamama gitmistim rahmim gerideymis benim dr ole demisti sasirmistim gerideyse nasil gitti bu kadar kolay oldu diye tabi o zaman cahillik ya sukretmeyi bilmiyorum 8 ay once yani. Sonra formlarda okudum hamami onu tekrar denicem bakalim . Dua et benim icin olur mu bende senin ve bebegin icin ediyorum

Ne guzle dua etmissin canim kalbin temizmiski Allah da kabul etmis onu ben bikere denemistim suya atmistim suya dusmemisti kenarda kalmisti. Sonra dusunuyorumda iyi ki olmamis o duam suan daha guzeli benimle... o yuzden daha denermiyim bilmiyorum ama agzimdan dokulmesede herzaman duam da ayni duyanda ayni kismet. Ama cok sevindim senin icin gercekten
Çok saol inşallah ben hep bu topikteyim sende kaybolma bi yere hayırlı haberlerini alalım inşallah :KK19:

Adetim normalde duzenliydi ilk hamileligimde balayindayken hamama gitmistim rahmim gerideymis benim dr ole demisti sasirmistim gerideyse nasil gitti bu kadar kolay oldu diye tabi o zaman cahillik ya sukretmeyi bilmiyorum 8 ay once yani. Sonra formlarda okudum hamami onu tekrar denicem bakalim . Dua et benim icin olur mu bende senin ve bebegin icin ediyorum
İnşallah tanıyıp tanımadığım herkes için her zaman dua ediyorum rabbim yokluklarını aratmasın iki kızım var onlar olmasa yalnızlıktan şu evde duramazdım mutlu olamazdım onlara baktıkça isteyipte bekleyenler için hep dua ediyorum

İnşallah tanıyıp tanımadığım herkes için her zaman dua ediyorum rabbim yokluklarını aratmasın iki kızım var onlar olmasa yalnızlıktan şu evde duramazdım mutlu olamazdım onlara baktıkça isteyipte bekleyenler için hep dua ediyorum
Allah saglikli hayirli omurler versin prenseslerine . Bitanede prens nasip etsin tabi

Yok canim yazmasamda hep buaralardayim ben kedi gibi dolaniyom etrafinda
Sen ev hanımı ben ev hanımı işimiz gücümüz bitti mi hemen topiğe ben merak ediyom topiğe girmeden duramıyor önceden unutuyodum girmeyi şimdilerde daha çok giriyorum

Allah saglikli hayirli omurler versin prenseslerine . Bitanede prens nasip etsin tabi
Ağzından bal damlıyo amin cnm amin rabbim inşallah sanada ömrü hayatında her iki cennet meyvesindende tattırsın inşallah tez zamanda hayırlısıyla gönlüne göre meleğini versin senin gibi isteyipte bekleyenlerin yüzlerini güldürsün kulaklarını doldursun inşallah :KK200:

Ağzından bal damlıyo amin cnm amin rabbim inşallah sanada ömrü hayatında her iki cennet meyvesindende tattırsın inşallah tez zamanda hayırlısıyla gönlüne göre meleğini versin senin gibi isteyipte bekleyenlerin yüzlerini güldürsün kulaklarını doldursun inşallah :KK200:
Evet canim bende oyle duramiyorum girmeden esim kiziyo bazen daha cok moralin bosuliyo dio ama napim seviyorum arastirmayi... sen ne guzel kiz annesi olmussun daha ne olsun ki tabi hangisi daha hayirli olur bilinmez ama kiz evlat daha merhametli diolar saglikli olsunda benim kalbim kiza biraz daha meyilliydi. Saglikli hamilelik olsa kiz olcakti zaten kaybetme nedenimizde kizlarda gorulen bi anomaliydi artik erkege dondu meyilim tabi isin sakasi saglikli olsunda

Evet canim bende oyle duramiyorum girmeden esim kiziyo bazen daha cok moralin bosuliyo dio ama napim seviyorum arastirmayi... sen ne guzel kiz annesi olmussun daha ne olsun ki tabi hangisi daha hayirli olur bilinmez ama kiz evlat daha merhametli diolar saglikli olsunda benim kalbim kiza biraz daha meyilliydi. Saglikli hamilelik olsa kiz olcakti zaten kaybetme nedenimizde kizlarda gorulen bi anomaliydi artik erkege dondu meyilim tabi isin sakasi saglikli olsunda
Üzüldüm cnm ya hayırlısı böyleymiş demekki ahirette kovuşacaksın melek kızına rabbim bundan sonra hayırlısıyla meleğini kucağına verir inşallah sıkıntı stres yapma hiç araştırmak güzel bişey tabiki elinde senin için üzülüyorum ama herşeyin vakti zamanı var içini ferah tut

Üzüldüm cnm ya hayırlısı böyleymiş demekki ahirette kovuşacaksın melek kızına rabbim bundan sonra hayırlısıyla meleğini kucağına verir inşallah sıkıntı stres yapma hiç araştırmak güzel bişey tabiki elinde senin için üzülüyorum ama herşeyin vakti zamanı var içini ferah tut
Ben cok uzuldum cok agladim canim sonra dusundum Allah verdi o aldi ve bu hayatta benim ona sunamicagim guzellikler var onun gittigi yerde. O yuzden sadece ikinci hamileligim icin caba sarf ediyorum ilk hamileligim ilk heycanim ilk mutlulugumdu belkide karsiliksiz sevdigim ilk insandi canim kanim... telafuzu olmayan seyler ama alistim yokluguna.aman neyse guzel seyler varken bh cansikici konuyu bosverrr

Ben cok uzuldum cok agladim canim sonra dusundum Allah verdi o aldi ve bu hayatta benim ona sunamicagim guzellikler var onun gittigi yerde. O yuzden sadece ikinci hamileligim icin caba sarf ediyorum ilk hamileligim ilk heycanim ilk mutlulugumdu belkide karsiliksiz sevdigim ilk insandi canim kanim... telafuzu olmayan seyler ama alistim yokluguna.aman neyse guzel seyler varken bh cansikici konuyu bosverrr
Can sıkıcı konu olur mu hiç çok güzel düşünüyorsun rabbim bu güzel düşüncelerinin karşılığını kısa zamanda verir inşallah cnm :KK200:

Can sıkıcı konu olur mu hiç çok güzel düşünüyorsun rabbim bu güzel düşüncelerinin karşılığını kısa zamanda verir inşallah cnm :KK200:
Olsun senin heyecanin daha guzel canim.. onemli olan o. Benim melegim zaten biliyo benim ona sevgimi o bekliyo beni bende onu. Onemli olan beklediklerimiz suan sen kendini nasil hissediyosun

Olsun senin heyecanin daha guzel canim.. onemli olan o. Benim melegim zaten biliyo benim ona sevgimi o bekliyo beni bende onu. Onemli olan beklediklerimiz suan sen kendini nasil hissediyosun
Nasıl hissediyorum hafiften başım ağrıyo çok sık tuvalete gidiyorum göğüslerim ağrıyo bugün kasıklarıma hareket ettikçe ağrı oluyo deli gibi yanlış mı görüyorum acaba diye tekrar tekrar bakıyorum flaşla eski testlere de baktım onlarda hiç flaşla bile görünüyo ikinci çizgi falan ya bakalım yarın bi daha yaparım sabah varsa biraz daha koyulaşır zaten

Nasıl hissediyorum hafiften başım ağrıyo çok sık tuvalete gidiyorum göğüslerim ağrıyo bugün kasıklarıma hareket ettikçe ağrı oluyo deli gibi yanlış mı görüyorum acaba diye tekrar tekrar bakıyorum flaşla eski testlere de baktım onlarda hiç flaşla bile görünüyo ikinci çizgi falan ya bakalım yarın bi daha yaparım sabah varsa biraz daha koyulaşır zaten
Aynen canim ayyy bian once yarin olsa

Aynen canim ayyy bian once yarin olsa

Benimle birlikte sevinen yanımda destek olan ilk insansın tanışmasakta tanıdığım insanlardan daha çok destek oluyorsun çok saol ya :KK43:
Cunku amacimiz ayni canim bende senin kadar hamileligi istemesem gram anlamazdim ki seni. Kadin olmak boyle bisey iste canin yaniyosa canini yanani anliyosun mutluysan mutluyu anliyosun bekliyosan kavusani anliyosun yani tamamen kendi durumumdan

Back