- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
Sorun var cnm bende atamadımAtacaktım da durduruldu diyo dosya yükleme basınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun var cnm bende atamadımAtacaktım da durduruldu diyo dosya yükleme basınca
Canim 10 dakika gectikten sonra ciddiye almayin diolarYandex indirdim onda bi sorun yok kızlar bakın dün akşam üstü yaptığım test bugün böyle olmuş gözle daha çok görünüyo da kamerada pek çıkmıyo kafam allak bullak
Evet baktım bende şimdi öyle yapcam zaten ciddiye almıcam artık adet günümde şeffaf jel gibi akıntı oldu bi kere yapışkan uzayan değildi ama öyle olsaydı yumurtladım mı acaba diyecektim midem bulanıyo başım dönüyo otururken bile aniden oluyo bunlar göğüslerim artık aşırı derecede sızlıyor sanarsın sütlü ki sütlüyken bu kadar sızladığını hatırlamıyorum ben hayırlısı artık bakmıcam 5 10 güne adet olmazsam taa o zaman yaparım artık testCanim 10 dakika gectikten sonra ciddiye almayin diolar
Sen cok takiyosun canim kafana o bile geciktriyo. Bende olmayan seyler yasadim adetim yaklasinca bas donmesi mide bulantisi ki ben hamileyken bile yasamadim bunlari piskolojik diye dusun biseylerle ugras hamileysende sanada supriz olsunEvet baktım bende şimdi öyle yapcam zaten ciddiye almıcam artık adet günümde şeffaf jel gibi akıntı oldu bi kere yapışkan uzayan değildi ama öyle olsaydı yumurtladım mı acaba diyecektim midem bulanıyo başım dönüyo otururken bile aniden oluyo bunlar göğüslerim artık aşırı derecede sızlıyor sanarsın sütlü ki sütlüyken bu kadar sızladığını hatırlamıyorum ben hayırlısı artık bakmıcam 5 10 güne adet olmazsam taa o zaman yaparım artık test
Yandex indirdim onda bi sorun yok kızlar bakın dün akşam üstü yaptığım test bugün böyle olmuş gözle daha çok görünüyo da kamerada pek çıkmıyo kafam allak bullak
Ama bi gün sonra çıktı kuzum ya 30 dakka bekledim yoktu sonra bıraktım bakmadım sabah baktığımda çizgi vardıçizgi var bence bu testte yarın birdaha yap daha görünür oldu ise gebesin canım
Bundada var mı peki buda dün yaptığım test aynı şekil ondada bugün çıkmış çizgi gözle bakınca görünüyo
Aslında kafama takacak zamanım olmuyo ki ev işi çocuklar derken anlamadım cnm ya bi 5 10 bekleyim diyorum varsada belki geç yükseliyodur adeti beklicez artık içim rahat zaten aletinin gelmesini bekliyorum çok şükür rabbime iki kızım var onlar mucizem zaten negatif olunca rabbim hiç olmamıştı isteyenlere nasip et diye dua ediyorumSen cok takiyosun canim kafana o bile geciktriyo. Bende olmayan seyler yasadim adetim yaklasinca bas donmesi mide bulantisi ki ben hamileyken bile yasamadim bunlari piskolojik diye dusun biseylerle ugras hamileysende sanada supriz olsun
Cnm bi gün geçsin bakalım bi bide bu testlerin ikisinide sabah idrarıyla yapmadım akşamüstü yaptım tuvalete sıkışıktım gerçi o kadar çok çabuk sıkışıyom ki 2saatte 4kez tuvalete sıkışarak gittim normalde günde 4 5 kere keyfi sıkışmadan giderimcanım sen yarın sabah birdaha yap yarın kesinleşir sanki varmış gibi
Cnm bi gün geçsin bakalım bi bide bu testlerin ikisinide sabah idrarıyla yapmadım akşamüstü yaptım tuvalete sıkışıktım gerçi o kadar çok çabuk sıkışıyom ki 2saatte 4kez tuvalete sıkışarak gittim normalde günde 4 5 kere keyfi sıkışmadan giderim
Sipariş verdim biraz önce 2 3 güne anca geliyo bakalım hem o zamana varsa daha kesin olurerken gebelik testi yap garanti olsun canım
Size bi soru kızlar hani bu regl takvimi uygulamaları var ya onu kullanıyorum ben aylardır hep oraya kaydederim ortalama adet döngüsünü hesaplıyo ya o onun ortalamasına göre 33günde bir adet oluyorsun diyo ama ben çoğunlukla 29.gün adet oluyom hangine göre hesaplayıp beklemeliyim
Nasılsınız kızlar
Bende düşük yaptım adetime 4 gün var .
Araştırdım birazda düşük yaptıgın günü adet günü olarak sayılıyormuş.
Korunmadım da hiç doktor kürtaja gerek yok temiz rahmin demişti.Hatta şuan kasıklarım da ara ara agrılar bazende batma oluyo.özellikle soldasanki igneyi batırıp ufak ufak cekiyolarmış gibi.karnım şiş adetten öncesi gibi .
Bakalım bende bekliyorum
Yalnız 30 40 günü bulduğuda olurmuş adet.