• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Aynen benimde oyle ikinci gunum bugun. Aman daha takmicam gelmek isteyen gelir benden daha nazli bi bebek benim ki ama incir kurune baslicam kendimi de kasmicam artik
İncir kürü çok faydalı bi dene mutlaka cnm deneyin ben bi kere denedim ama nasip işte o ay kimyasalmış

Şu 3 4 gün bi geçse benimde bi sonuçlansa belirsizlik insanı yiyip bitiriyor ya sağ kasık ağrısı bel ağrısı sık sık tuvalete gidiyorum akıntım var iki gündür bi haftadır hafif baş ağrılarım var baş dönmesi iştahsızlık yumurtlamadan beri göğüs ağrım var ama iki gündür daha da ağrıyo ki normal göğüs ağrısı çeken biri değilim hiç yaşamadığım bişey en son kimyasal gebelikte göğüs ağrım olmuştu o zamanda e bunların hepsi mi psikolojik olur :işsiz:

Şu 3 4 gün bi geçse benimde bi sonuçlansa belirsizlik insanı yiyip bitiriyor ya sağ kasık ağrısı bel ağrısı sık sık tuvalete gidiyorum akıntım var iki gündür bi haftadır hafif baş ağrılarım var baş dönmesi iştahsızlık yumurtlamadan beri göğüs ağrım var ama iki gündür daha da ağrıyo ki normal göğüs ağrısı çeken biri değilim hiç yaşamadığım bişey en son kimyasal gebelikte göğüs ağrım olmuştu o zamanda e bunların hepsi mi psikolojik olur :işsiz:
Seninki cok karisik bi negatif bi pozitif

Seninki cok karisik bi negatif bi pozitif
Valla ya bugün sabah ilk idrarla yaptığım normal test dünküne göre daha belirgin ama erken gebelik testinde de çıkması gerekmez miydi erken gebelik testi ilk idrar olsaydı o zaman çıkardı belkide bilemedim ki sabırsızlıktan batırdım gene bi iki gün sonra yaparım gene artık napalım beklicez bugün sağ kaldığımda batma oluyo hareket ettikçe ama belirtiler aniden kayboluyor zaten ters giden bişey varsa bi önceki ay öyle oldu belirtilerin vardı bu sefer ki çizgiyi eşim bile görmüştü sevinmiştik koyulaşmasını bekliyorduk 1 hafta sonra testi tekrarlamaya karar verdik benim iki gün sonra birden bütün haksızlığın o bütün hissettiğim belirtiler kayboldu eşime dedim test al ters giden bişey var dedim yaptık testi silik çizgi bile çıkmadı tertemiz negatif çıktı

Kizlar merhaba
Birsey sormak istiyorum adete 5 gun kala idrarda cikma ihtimali var mi
Aynen cnm ama geç döllenme olduysa cıkmayabilir döllenmeden 12-15 gün sonra hcg hormonu salgılanmaya başlıyo buda zaten adet dönemine denk geliyo cnm bazen 5gün varken kanda bile çıkmadığı oluyo iki türlüde adetin bekle derim umudunu kaybetme yani

Son düzenleme:
Bat' a 4 gun kaldı
Sabah yine test yaptım negatif :(
Adet olacakmısım gibi karnım feci agrıyo bacaklarımın da dermani yok
Halbuki bu ay olsun diye cok calismistik isten yorgun argin gelip hasta da olsak ugrasmistik ama olmadi yine :(
Anlamiyorum neden olmuyor fsh, lh, sut hormonum, ostrojenim hep normal, kistim de yok neden olmuyor :(
Kayimvalidem surekli cocuk soruyor ( 5 tane daha torunu var ) Annemle babamda istiyor hic torun gormediler daha napacagim bilmiyorum sikistim kaldim :(

Bat' a 4 gun kaldı
Sabah yine test yaptım negatif :KK43:
Adet olacakmısım gibi karnım feci agrıyo bacaklarımın da dermani yok
Halbuki bu ay olsun diye cok calismistik isten yorgun argin gelip hasta da olsak ugrasmistik ama olmadi yine :KK43:
Anlamiyorum neden olmuyor fsh, lh, sut hormonum, ostrojenim hep normal, kistim de yok neden olmuyor :KK43:
Kayimvalidem surekli cocuk soruyor ( 5 tane daha torunu var ) Annemle babamda istiyor hic torun gormediler daha napacagim bilmiyorum sikistim kaldim :KK43:
bu kadar sıkma kendini stres işleri zorlaştırır rahat bırak kendini hem varsa bebise de zarar az daha beklesin aile büyükleri birşey olmaz senin sakin bir gebeliğin olsun önemli olan o

1gün kaldı geçen aylarda gibi çok çok silik çıkıyo hiç umudum yok sanırım olmadı bi gün önce yaptığım testten daha belirgin olmalıydı gene kimyasal sanırım adet günü değer gene düşecek iki üç gün geçirmeniz adet olcam hayırlısı ne diyim artık daha nasip değil demekki

1gün kaldı geçen aylarda gibi çok çok silik çıkıyo hiç umudum yok sanırım olmadı bi gün önce yaptığım testten daha belirgin olmalıydı gene kimyasal sanırım adet günü değer gene düşecek iki üç gün geçirmeniz adet olcam hayırlısı ne diyim artık daha nasip değil demekki

canım testlerini alt alta koyup atsana bana

canım testlerini alt alta koyup atsana bana
Diğer attığım testteki çizgi sonradan kaybolmuş bugün yaptığım testte negatif çıktı bıraktım bende düşünmemeye karar verdim vardır bunada bi hayır napalım:110:

Dosya neden yüklenmiyor Chrome durduruldu diyo ya

Back