- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
İnşallah cnm ya test ne zaman yapacaksınKızlar bugün adet günüm ama olmadım adetim geçmezdi benim belirti denecek pek birşeyim yok sadece bazen tansiyonum düşmüş gibi oluyorum hamile miyim acaba
pazartesi yaparım canımİnşallah cnm ya test ne zaman yapacaksın
Kızlar bugün adet günüm ama olmadım adetim geçmezdi benim belirti denecek pek birşeyim yok sadece bazen tansiyonum düşmüş gibi oluyorum hamile miyim acaba
inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişin cnm ben olsam duramazdım yarın yapardımpazartesi yaparım canım
aynı ben :)inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişin cnm ben olsam duramazdım yarın yapardım
İnternetten almıştım ben geçen ay 10lu ondan kalmıştı 3 4 tane onları yapıyorum bende iki gündür yarın bi daha yapıcam bugün incecik ikinci çizgi çıktı ya duramam yarın gene yaparımaynı ben :)
hatta eşime nöbetçi eczane aratıyordum şuan :)
yollasana testini ben sana yprumlayayımİnternetten almıştım ben geçen ay 10lu ondan kalmıştı 3 4 tane onları yapıyorum bende iki gündür yarın bi daha yapıcam bugün incecik ikinci çizgi çıktı ya duramam yarın gene yaparım
Çok bulanık çıktığı için görünmüyo pek
Banada öyle geliyo ama daha 4 5 gün var adete emin olamıyorum geçen iki ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim silik çizgi hep silik çizgi çıktı adete kadar kahverengi akıntım oldu sonrasında kanamam oldu şuan umutlanamıyorum bile onun korkusu var en son geçen ayda kimyasal olduğu için bi süre koruyalım demiştik ama tam yumurtlama gününe bi kaza denk geldi nasip bakalım hayırlısı inşallahbu testte çizgi var canım yarın tekrarla
Banada öyle geliyo ama daha 4 5 gün var adete emin olamıyorum geçen iki ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim silik çizgi hep silik çizgi çıktı adete kadar kahverengi akıntım oldu sonrasında kanamam oldu şuan umutlanamıyorum bile onun korkusu var en son geçen ayda kimyasal olduğu için bi süre koruyalım demiştik ama tam yumurtlama gününe bi kaza denk geldi nasip bakalım hayırlısı inşallah
Canim benim sevincin daim olur insallah... kalp atisi cinsiyeti dogumu derken bol bol guzel haberlerini aliriz insallahBanada öyle geliyo ama daha 4 5 gün var adete emin olamıyorum geçen iki ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim silik çizgi hep silik çizgi çıktı adete kadar kahverengi akıntım oldu sonrasında kanamam oldu şuan umutlanamıyorum bile onun korkusu var en son geçen ayda kimyasal olduğu için bi süre koruyalım demiştik ama tam yumurtlama gününe bi kaza denk geldi nasip bakalım hayırlısı inşallah
amin inşallah cnm ya Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin kaç tane olursa olsun zor hepsi can hepsi can parçasıinşallah bu defa sağlıkla gelir benişin canım rahat ol korkma
İnşallah cnm ya ayy burda paylaşmayı çok isterim tabi nasip olursa hepbirlikte paylaşırızCanim benim sevincin daim olur insallah... kalp atisi cinsiyeti dogumu derken bol bol guzel haberlerini aliriz insallah
Olur olir guzel haberini bekliyorum beni etiketlemeyi unutma umudum ol hemdeİnşallah cnm ya ayy burda paylaşmayı çok isterim tabi nasip olursa hepbirlikte paylaşırız
Cnm ya unutmam tabi her zaman dualarımdasınız zaten yarın testi yapınca duramam yazarım zatenOlur olir guzel haberini bekliyorum beni etiketlemeyi unutma umudum ol hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?