Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Kızlar bugün adet günüm ama olmadım adetim geçmezdi benim belirti denecek pek birşeyim yok sadece bazen tansiyonum düşmüş gibi oluyorum hamile miyim acaba

Kızlar bugün adet günüm ama olmadım adetim geçmezdi benim belirti denecek pek birşeyim yok sadece bazen tansiyonum düşmüş gibi oluyorum hamile miyim acaba
İnşallah cnm ya test ne zaman yapacaksın

belirtiler her kadında değişir ille de hissedeceksin siye birşey yok
test yap canım adet gününmüş zaten çıkar şuan

aynı ben :)
hatta eşime nöbetçi eczane aratıyordum şuan :)
İnternetten almıştım ben geçen ay 10lu ondan kalmıştı 3 4 tane onları yapıyorum bende iki gündür yarın bi daha yapıcam bugün incecik ikinci çizgi çıktı ya duramam yarın gene yaparım

Telefonum yok cnm ya tabletle çektim ama kamerası 5megapiksel görünmüyo pek ama atayım genede

Çok bulanık çıktığı için görünmüyo pek

Eklentiler

• Fotoğraf-0055.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 87
Emin olamadım yarın sabah gene ilk idrarla yapıcam bakalım yine çıkacak mı daha bata 5gün var ilişkinin üzerinden 10 gün geçti

bu testte çizgi var canım yarın tekrarla
Banada öyle geliyo ama daha 4 5 gün var adete emin olamıyorum geçen iki ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim silik çizgi hep silik çizgi çıktı adete kadar kahverengi akıntım oldu sonrasında kanamam oldu şuan umutlanamıyorum bile onun korkusu var en son geçen ayda kimyasal olduğu için bi süre koruyalım demiştik ama tam yumurtlama gününe bi kaza denk geldi nasip bakalım hayırlısı inşallah

inşallah bu defa sağlıkla gelir benişin canım rahat ol korkma

Canim benim sevincin daim olur insallah... kalp atisi cinsiyeti dogumu derken bol bol guzel haberlerini aliriz insallah

Canim benim sevincin daim olur insallah... kalp atisi cinsiyeti dogumu derken bol bol guzel haberlerini aliriz insallah
İnşallah cnm ya ayy burda paylaşmayı çok isterim tabi nasip olursa hepbirlikte paylaşırız

Belinayyyyy günaydın cnm güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef bugün negatif çıktı 4gün kaldı bata benim anlamadığım şu var ama idrarım bulanık olunca silik çizgi çıkıyo idrarım temiz olunca negatif çıkıyo dün sabah bulanıktı silik çizgi çıktı bugün sabah idrarım tertemiz netti negatif çıktı anlam veremiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…