Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Geçen ay 29 gün de adet olmuştum. Eğer ona uyarsa adetim şuan 2 gün geciktim.Adet belirtisi olan herhangi bir durum da mevcut değil her lavaboya gittiğimde korku ile gidiyorum ama ya olursam ya olursam diye. Kürtajdan sonra ilk adetimi 36 sonra kini 32 ve en sonuncusu 29 günde oldu zamanla düzene girdi diyebilirim. Normal de de 29-30 gün civarı oluyordum. Umarım hamileyimdif yeni yılın bana ilk mucizesi bu olur

Kizlar ben de araniza katildim. benim de adete bir hafta var. Dun sabah kahverengi lekeler damlamis sonra kesilmişti. Bugün de hic gelmedi. İdrar testi negatif cikti ama sizce yine de yerleşme kanamasi olabilir mi?

Kizlar ben de araniza katildim. benim de adete bir hafta var. Dun sabah kahverengi lekeler damlamis sonra kesilmişti. Bugün de hic gelmedi. İdrar testi negatif cikti ama sizce yine de yerleşme kanamasi olabilir mi?
Canım ben de 1 hafta kala idrar testi yapmıştım negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım önce silik sonra koyu kırmızı oldu 2. çizgi inşaAllah senin de öyledir :)

Erken gebelik testi mi alsam ne kadardır fiyati? Hastaneden randevu aldim ama en erken haftaya pazartesiye verdiler. Bulunduğum yerde de sağlık ocaklari yada acilde hcg bakmiyorlar.

Konu açsamda kimse bakmadı bende burdan sizlere sorayım 2 gün önce 34.07 olan beta tam 46 saat sonra 82.53 oldu nasıl kızlar yükselme??

Güzel canim. İki günde bir iki katina yakin yükselme olmasi beklenir ama bazen o kadar da yukselmez yüzde 60 a kadar yükselmişse saglikli ilerliyordur canim benim bildiğim kadariyla. hayirli olsun.

Hanimlar merhaba
Hamis oldugunu ogrenenlere hayirli oksun ve darisi bekleyenlere olsun.ozur dileyerek birsey sormak istiyorum ozellikle hamis kalanlar denemeleriniz ay icerisinde kac kez oldu ve yumurtlama sinrasuda iliski oldumu yani yumurtlamadan sonra adete bir hafta kalada yani adetin 22. Gununde falsn iliskiyi surdurmek gerekirmi?iki kez yumurtlama olmuyor cogu kimsede adete yakin hsmilelik ihtimali olurmu ve sizler adetin kacinci gunune kadar devam ettiniz?biraz ozel oldu ama burdan fikir almak cok yardimci oluyor cok tesekkurler

Benim adetten sonra ilk gunlerde 1 kere oldu yumurtlama gunlerinde olmadi adete 5 6 gun kala 2 kere oldu ve hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…