- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Sağol canım inşallah sağlıklı bir gebelik başlamıştır rabbim herkese nasip etsinHayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin
Kızlar hcg kanda 23 12. Gün de normalmi
Canım ben de 1 hafta kala idrar testi yapmıştım negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım önce silik sonra koyu kırmızı oldu 2. çizgi inşaAllah senin de öyledir :)Kizlar ben de araniza katildim. benim de adete bir hafta var. Dun sabah kahverengi lekeler damlamis sonra kesilmişti. Bugün de hic gelmedi. İdrar testi negatif cikti ama sizce yine de yerleşme kanamasi olabilir mi?
İnşallah canim. Senin bebegin de hayirli olsun. İdrarda negatif ciktiginda yerleşme kanamasi olmuş muydu?Canım ben de 1 hafta kala idrar testi yapmıştım negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım önce silik sonra koyu kırmızı oldu 2. çizgi inşaAllah senin de öyledir :)
Hayır canım olmadı ama kızım da olmuştu tabi o 5 haftalık filandi sende bunu düşünme canım benim gorumcem 2 gün boyunca yaşadı şimdi 8 haftalık hamile bebeğimiz yolda :)İnşallah canim. Senin bebegin de hayirli olsun. İdrarda negatif ciktiginda yerleşme kanamasi olmuş muydu?
Allah senden razı olsun şunu duymaya o kadar ihtiyacım varkiGüzel canim. İki günde bir iki katina yakin yükselme olmasi beklenir ama bazen o kadar da yukselmez yüzde 60 a kadar yükselmişse saglikli ilerliyordur canim benim bildiğim kadariyla. hayirli olsun.
Senden de canim. Kese ve kalp atişi gibi güzel haberlerini bekliyoruz:)Allah senden razı olsun şunu duymaya o kadar ihtiyacım varki
Hanimlar merhaba
Hamis oldugunu ogrenenlere hayirli oksun ve darisi bekleyenlere olsun.ozur dileyerek birsey sormak istiyorum ozellikle hamis kalanlar denemeleriniz ay icerisinde kac kez oldu ve yumurtlama sinrasuda iliski oldumu yani yumurtlamadan sonra adete bir hafta kalada yani adetin 22. Gununde falsn iliskiyi surdurmek gerekirmi?iki kez yumurtlama olmuyor cogu kimsede adete yakin hsmilelik ihtimali olurmu ve sizler adetin kacinci gunune kadar devam ettiniz?biraz ozel oldu ama burdan fikir almak cok yardimci oluyor cok tesekkurler
Canım sağol adetin kaçıncı günü yaptirdin ilk ve sonrasiniCanim geç dollenmedir belki benimde ilk 21.30 çıktı dün tekrar ettim 57.78 çıktı sen de tekrarla olur mu tahlili hayırlı olsun ❤
Canım daha regl olmama 1 gün var. Ben çarşamba ve cuma günü yaptırdım. Bugün de yaptirabilirsem yaptıracağım.Canım sağol adetin kaçıncı günü yaptirdin ilk ve sonrasini
Hımm ben de çarşamba günü tekrar edeceğim testimi inşallah sağlıklıdır bebişimCanım daha regl olmama 1 gün var. Ben çarşamba ve cuma günü yaptırdım. Bugün de yaptirabilirsem yaptıracağım.
İnşaAllah canım ❤Hımm ben de çarşamba günü tekrar edeceğim testimi inşallah sağlıklıdır bebişimdua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?