• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Stres mi yaptın ki
Yok öyle olur veya olmaz diyordum her zamanki gibiydi yani çok kafama takmadım. Normalde de kürtajdan önce hep düzenliydi daha sonra kürtajdan sonra ilk adetimi 36 sonra 32 en son 29 gün sonra oldum. Acaba çok mu yeni olduğu için bişey çıkmadı bilemedim ki

Benim de 27sinde olmam gerekiyordu fakat olmadım.
Testler de negatif.

Bekliyorum bakalım :süslü:

Yok öyle olur veya olmaz diyordum her zamanki gibiydi yani çok kafama takmadım. Normalde de kürtajdan önce hep düzenliydi daha sonra kürtajdan sonra ilk adetimi 36 sonra 32 en son 29 gün sonra oldum. Acaba çok mu yeni olduğu için bişey çıkmadı bilemedim ki
Geç döllenmedir belki biraz daha bekle snra dr gşt

2 gün bar bata çatlatma iğnesi kullandım 14. Günümdeyim test yaptm çok silik çıktı iğnenin etkisidir galiba :/

2 gün bar bata çatlatma iğnesi kullandım 14. Günümdeyim test yaptm çok silik çıktı iğnenin etkisidir galiba :/
Bence var canim senin. Ben de gecen yil catlama iğnesi olmuştum 12. Günun sabahinda cikan cok silik çizgi bebeği gosteriyordu. Gerçi tutunamadi kimyssaldi ama 14. Günde artik iğnenin etkisi kalmaz bana kalirsa. Daha önceki günler de test yapmis miydin yani çizgi hafifledi silindi tekrar cikti diye bir gözlemin oldu mu? Benim iğnenin adi oritvelle idi bu arada.

Bence var canim senin. Ben de gecen yil catlama iğnesi olmuştum 12. Günun sabahinda cikan cok silik çizgi bebeği gosteriyordu. Gerçi tutunamadi kimyssaldi ama 14. Günde artik iğnenin etkisi kalmaz bana kalirsa. Daha önceki günler de test yapmis miydin yani çizgi hafifledi silindi tekrar cikti diye bir gözlemin oldu mu? Benim iğnenin adi oritvelle idi bu arada.
Bende aynı iğneyi vuruldum fakat önceki ay silindi tekrar pozitif olmuştu 13. Günümde bende heyecanlandım kan verdim sonuç hüsran 2.23 dü. bu ay da silindi bir gün sonra tekrarladım hafif silik çıktı gölge gibi var emin olamıyorum

Daha önce de yazmıştım buraya dün ya da bugün normalde adet olmam gerekiyordu olmadim. (aslinda aadetlerim düzenlidir) her an adet olacak gibi hissediyorum, hamilelige dair ümidim yok pek.. bakalım biraz daha bekleyeceğim..

Meraba kızlar hamile olanlar hayırlı olsun öncelikle bende 5gün aradan sonra test yaptım geçen ki çizgi hayal gibiydi bu çizgide incecikti fotoda göZükmüyo bile 33.günüm bugın 26.günde oluyorum her ay ama işte bu ay böyle oldu adetimi 15.günü bide 22.günü yumurtlama oldu 22.gününden beri 11gün geçti zaten yumurtlamadan 15 16 gün sonra çıkarmış idrarda bende 5 gün sonra tekrar yapcam bakalım test bildirim gelmedi hiç bana o yüzden bakmadım topiğe yoksa kesin bakardım kızlar

Meraba kızlar hamile olanlar hayırlı olsun öncelikle bende 5gün aradan sonra test yaptım geçen ki çizgi hayal gibiydi bu çizgide incecikti fotoda göZükmüyo bile 33.günüm bugın 26.günde oluyorum her ay ama işte bu ay böyle oldu adetimi 15.günü bide 22.günü yumurtlama oldu 22.gününden beri 11gün geçti zaten yumurtlamadan 15 16 gün sonra çıkarmış idrarda bende 5 gün sonra tekrar yapcam bakalım test bildirim gelmedi hiç bana o yüzden bakmadım topiğe yoksa kesin bakardım kızlar

Selam cnm ben de hala adet olmadım en yakın arkadaşım ısrarla kan testi yaptır diyor bu sol kasiktaki ağrı o hamikeyken de olmuş ama ben hamile olduğumu hiç sanmıyorum açıkçası ıdrar yolları enfeksiyonu gibi duruyor benimki :( yine de yarın bir doktora gidicim İnşallah en azından şu enfeksiyon için yine bir tedavi başlatır geçen ay da antibiyotik kullanmıştım zaten sanırım geri nuksetti :(

İnşallah hamilelikte
Selam cnm ben de hala adet olmadım en yakın arkadaşım ısrarla kan testi yaptır diyor bu sol kasiktaki ağrı o hamikeyken de olmuş ama ben hamile olduğumu hiç sanmıyorum açıkçası ıdrar yolları enfeksiyonu gibi duruyor benimki :KK43: yine de yarın bir doktora gidicim İnşallah en azından şu enfeksiyon için yine bir tedavi başlatır geçen ay da antibiyotik kullanmıştım zaten sanırım geri nuksetti :KK43:
İnşallah hamilesindir cnm ya bende üşüyorum çorapla patiğin içinde ayaklarım donuyo akıntım kesildi ama iştahım yok hiç ansızın bi acıkıyorum dünyaları yiyecek gibi oluyom sonra biraz yiyince gene aynı oluyom hiç bazen hiç yemesem yemem öyle oluyorum hafiften sol da bazen sağda bacağıma vuran bi ağrı oluyo o kadar ama hiç adet belirtim yok işte yinede korluyodjm insan ya gelirse diye kırmızılar

İnşallah hamilelikte

İnşallah hamilesindir cnm ya bende üşüyorum çorapla patiğin içinde ayaklarım donuyo akıntım kesildi ama iştahım yok hiç ansızın bi acıkıyorum dünyaları yiyecek gibi oluyom sonra biraz yiyince gene aynı oluyom hiç bazen hiç yemesem yemem öyle oluyorum hafiften sol da bazen sağda bacağıma vuran bi ağrı oluyo o kadar ama hiç adet belirtim yok işte yinede korluyodjm insan ya gelirse diye kırmızılar
Insallah cnm sende de bebiş vardır Allahim nasip etsin hayırlısıyla seni çok iyi anlıyorum şu an bende de dediğin gibi çok benzer ya niye böyle oluyor anlamıyorum psikolojik mi artık.. yarın sabah bakalım doktora gidince anlicam inşallah şu an gebelik şüphesinden ziyade enfeksiyon için gidiyorum aslında çünkü çok canımı yakıyor ve de sıkıyor :(

Insallah cnm sende de bebiş vardır Allahim nasip etsin hayırlısıyla seni çok iyi anlıyorum şu an bende de dediğin gibi çok benzer ya niye böyle oluyor anlamıyorum psikolojik mi artık.. yarın sabah bakalım doktora gidince anlicam inşallah şu an gebelik şüphesinden ziyade enfeksiyon için gidiyorum aslında çünkü çok canımı yakıyor ve de sıkıyor :KK43:
Benim koku falan yok ama arada hafif bi kaşıntı oluyo kendiliğinden geçiyo sonra sirkeli suyla taharetlenicem varsa iyi geliyormuş ama doktora gidince söylücen muhakkak

Insallah cnm sende de bebiş vardır Allahim nasip etsin hayırlısıyla seni çok iyi anlıyorum şu an bende de dediğin gibi çok benzer ya niye böyle oluyor anlamıyorum psikolojik mi artık.. yarın sabah bakalım doktora gidince anlicam inşallah şu an gebelik şüphesinden ziyade enfeksiyon için gidiyorum aslında çünkü çok canımı yakıyor ve de sıkıyor :KK43:
Az önce farkettim saç diplerim acımaya başlamış dokundukça çok acıyo acaba adet mi olcam böyle acıdı mı bi iki gün sonra adet oluyodum ya umutsuzluk doldu içime :KK43::KK17::KK61:

Kizlar merhabalar
Hamile olanlara hayirli olsun
Benim de bata 7gun var . beklemedeyim ama zaman geçmiyor. Burada yazilanlarla umutlaniyorum. Hamilelik belirtileri adet geçikmesinden sonra mi basliyor?

Hanmlar merhabalar birsey danismak istiyorum.:110:.benim iki kzm var biri 7 ysnda biri 7 aylk.dogum kontrol hapiyla korunuyordum.gecen ay bi hafta arayla iki kez adet olunca dr ilaci braktrdi.spiral taktracaktm bizde eski usul korunmaya calstk.adetlerm 19 20 gunde bire inmisti.bu ay adetim 20 gunu baz alrsak 5 gun gvkti.idrar tetlerim silik vkti.dun kan verdm 0.789 ckti.dr umla knustm bence gebelk yok ama bekle biraz cumartesi tekrar kanda gebelk baktr oyle gel dedi.sizce bu deger yukselr mi?

Back