Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canm benimde 4 gün var dün ovulasyonda ikinci çizgi koyuya çok yakın çıktı gebelik testi yaptım ama negatif bende anlayamıorum tekrar yumurtlama olmaz heralde
gebelik testini sabah mı yaptınız? bence yarın tekrarlayın. ben 6 gün kala negatifi görmüştüm, 4 kala çok silik. kişiden kişiye değişir tabi ama gebe olabilme ihtimalin var

kızlar buda benim ov testim hangi günleri değerlendirmem lazım sabah pik yaptı ama bizim çalışma dün akşam olmuştu

Eklentiler

• Screenshot_20180929-202234.png
    257 KB · Görüntüleme: 62
kızlar buda benim ov testim hangi günleri değerlendirmem lazım sabah pik yaptı ama bizim çalışma dün akşam olmuştu
canım sen bugünü de yarını da değerlendir. Teste devam et silik çizgiyi görmen lazım. silik çizgiyi gördüğünde çatlamış demek. genelde 1 gün olur ama bazılarının yumurtlaması 48 saat sürebiliyor.
bizim bu şekilde pik olduğu gün ilişki olmuştu. ertesi gün eşim evde olmadığından değerlendiremedim. Yani çatladığı günü es geçtik. Yine de tutmuş. spermlerin 2-3 gün yaşadığı doğruymuş.

anacım herif malamat oldu bugünü es geçeyim dedim de ben uyurken maazallah çatlar matlar hiiiiç riske atmim

anacım herif malamat oldu bugünü es geçeyim dedim de ben uyurken maazallah çatlar matlar hiiiiç riske atmim
tatlım en seksi geceliklerini giy yat yatağa ama dediğim gibi şart da değil. zaten çoğu doktor 2 güne bir ilişki önerir

Hahaha bitti. Dedigine Rabbim bos cevirmesin umutlarimizi. Gebeyimm mi diyip duruyorum kendime
Kan vericem deger yukselir ozamana diye. Ay gune gore 4+1 gorunuyor❣

Kızlar selam :) Bat'a 4 gün var ve ben akşam iş donusu test yaptım dayanamayıp tabi ki negatif .Ama tüm gün 3 şişe belki daha fazla su içmişimdir .Sizce hata payı var mıdır?

Kızlar selam :) Bat'a 4 gün var ve ben akşam iş donusu test yaptım dayanamayıp tabi ki negatif .Ama tüm gün 3 şişe belki daha fazla su içmişimdir .Sizce hata payı var mıdır?
2 günde 2 katına cikiyor canim. Genelde testlerin hassasiyeti 25 sayıdır ama o bile negatife yakin coook az belli ediyo. Bekle bakalım umutlar tukenmesin hemen

2 günde 2 katına cikiyor canim. Genelde testlerin hassasiyeti 25 sayıdır ama o bile negatife yakin coook az belli ediyo. Bekle bakalım umutlar tukenmesin hemen
İnşallah canım:) bu kadar belirti yanıltmaz umarim beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…