Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20180927_144700.jpg
işte bu da sonucum

Hayırlı olsunn canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Çoook sakin ol hiç bir şeyi kafana takma bol bol yat dinlen bana da dua et hamişin duası kabul oluur:KK68::KK39:
Ayy etmem mi kuzum inşallah hayırlısıyla Rabbim sana da nasip etsin enn kısa zamanda:KK36::dua:

Merhaba kizlar . Bata 3 gun var 4 gundur ovilasyondan cift cizgi goruyorum yakin oldugunuz icin elinizde varsa yaptiginiz durum var mi ovilasyonda

Merhaba kizlar . Bata 3 gun var 4 gundur ovilasyondan cift cizgi goruyorum yakin oldugunuz icin elinizde varsa yaptiginiz durum var mi ovilasyonda
Bata 3 gün varsa gebelik testinde gözükür. Ben ovulasyon yapmadım canım bilemiyorum.

Kızlar ben aslında uzun süredir adet olamıyorum. En son prolaktin yüksek çıktı. 55 civarı... Dostınex kullanmaya başladım. Bi yandan da ovulasyon testiyle takip yaptım. Hesabıma göre yumurtlamanın 11. Günü bata 4 var. Sabahki testim de silik çizgi gördüm ilk 10 dk da çıktı. Her ne kadar fotoğrafta belli olmasa da silik bir çizgi var. Test hala yanımda sürekli bakıp duruyorum. Prolaktin açısından kan verdim öğlen çıkacak. Bense garip bir şekilde sakinim.
Eki Görüntüle 2192778
canim seni hatirladim galiba bi kimyasal yasamistin gecen aylarda cokkk sewindim senin adina :) rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah bizlerede dua et canim

Kızlar ben aslında uzun süredir adet olamıyorum. En son prolaktin yüksek çıktı. 55 civarı... Dostınex kullanmaya başladım. Bi yandan da ovulasyon testiyle takip yaptım. Hesabıma göre yumurtlamanın 11. Günü bata 4 var. Sabahki testim de silik çizgi gördüm ilk 10 dk da çıktı. Her ne kadar fotoğrafta belli olmasa da silik bir çizgi var. Test hala yanımda sürekli bakıp duruyorum. Prolaktin açısından kan verdim öğlen çıkacak. Bense garip bir şekilde sakinim.
Eki Görüntüle 2192778

Canım tebrik ederim benimde bat 6 bende bugün yaptım hatta emin olamadım akşam tekrar yaptım sence sevinmeli miyim bakar mısın

Eklentiler

• AC96603E-1CED-4AB4-B387-DD40E612BE4A.jpeg
    AC96603E-1CED-4AB4-B387-DD40E612BE4A.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 156
Back