Haayirli olsun gayet net saglicakla gelsin bebeisCanım tebrik ederim benimde bat 6 bende bugün yaptım hatta emin olamadım akşam tekrar yaptım sence sevinmeli miyim bakar mısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haayirli olsun gayet net saglicakla gelsin bebeisCanım tebrik ederim benimde bat 6 bende bugün yaptım hatta emin olamadım akşam tekrar yaptım sence sevinmeli miyim bakar mısın
Canım seninki benden kat kat fazla görünüyor. Hemde bata 6 kala diyorsun.. Ben testin yanılacağını sanmamCanım tebrik ederim benimde bat 6 bende bugün yaptım hatta emin olamadım akşam tekrar yaptım sence sevinmeli miyim bakar mısın
Aynen canım doğru hatırlamışsın o bendim..canim seni hatirladim galiba bi kimyasal yasamistin gecen aylarda cokkk sewindim senin adina :) rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah bizlerede dua et canim
Canım seninki benden kat kat fazla görünüyor. Hemde bata 6 kala diyorsun.. Ben testin yanılacağını sanmam
Teşekkür ederim canım benim. Nisan ayından beri deniyoruz. 1 kimyasal geçirdim. Kist çıktı Bi ara hala da duruyor. En son prolaktinim yüksek çıkmıştı. Yani ben her ay bir vukuat çıkarıyordumAllah sag salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah.
Ne kadar sürede hamile kalabildiniz acaba
İyi yaptın. Yaz canım bize de sonucuKan testi verdim az önce canım bekliyorum
Yok normal test yaptim bugub aksam yine yaptin daha belirgin bu sefer 2. Cizgi. Pazarteside kan vercem. Ben bi bos gebelik gecirdim cok sanciliydi o yuzden pek sevinemiyorum. Nasipse insaalh saglicakla kucagimiza alirizAcaba ovilasyondan mi yapdiniz benimd 3 gundur cizgi var cift
Haayirli olsun gayet net saglicakla gelsin bebeis
Tebrikler canım hadi hayırlı olsun bakalımKızlar kesinleşti![]()
Tebrikler canım hadi hayırlı olsun bakalım
Adete kaç gün vardı senin?
Ooo çok erken öğrenmişsinTeşekkürler canım 7 gün var :)
Sagol canım amin inşallahBende 8 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim
Hayırlı olsun allahım sağ salim kucağına aldırsın
BAT beklenen adet tarihiBat nedemek arkadaslar ben burada yeniyim herkes bat nezaman diyor birbirine
evet erken geldi erken gitti kuzum :)Sagol canım amin inşallah
Sen çok erken öğrenmişsin
çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay hamilelik versinBata 4 kala fotoğrafta tam çıkmayan ama Benim gördüğüm silik çizgi.
Bugün ise bata 3 var ve test artık belirgin hale geldi. Yumurtlama takibi yaptığım için net söylüyorum. Bugün yumurtlamanın 12. Günü.
Beta hcg yumurtlamadan sonraki 12. Gün idrara geçer dedikleri genel kanı bu olsa gerek.
Eki Görüntüle 2193050