Sarıyı bilemedim ama kahve akıntıda sıkıntı yok. Eski kan.. Bugün ne durumdasın canım.?Bugün BAT günü. Sabahtan beri daha doğrusu dunden beri çok ağrım oldu. Bugün akşama kadar çalıştım, hep sarı akıntı geldi takip ettim. Akşam da hafif kahve akıntı. N'oluyo anlamadım
Aynen yılmak yok..inanmak çok önemli. Bir de morali yüksek tutmakAdet olana kadar umut var. Olunca artik yumurtami bekleyip tekrar umut etmeye devam. Ömür yettikçe
Ay sinir gibi hic adet olacak gibi de degilim ya. Biraz karnim siserdi tatli isterdim agro baslardi. 2 gun kaldi biraz yardimci olsa bedenim cok mutlu olucamAynen yılmak yok..inanmak çok önemli. Bir de morali yüksek tutmak
Sanirim miyomdan dolayı gecikme oldu. Bu sabah ciddi bir kanamayla söküldü çünkü canımSarıyı bilemedim ama kahve akıntıda sıkıntı yok. Eski kan.. Bugün ne durumdasın canım.?
Bir sonraki aya inş canımSanirim miyomdan dolayı gecikme oldu. Bu sabah ciddi bir kanamayla söküldü çünkü canım
İnşallah olmazsın ve bunun sebebi bebiş olurAy sinir gibi hic adet olacak gibi de degilim ya. Biraz karnim siserdi tatli isterdim agro baslardi. 2 gun kaldi biraz yardimci olsa bedenim cok mutlu olucam
Adeti görmeye de sasirmam bebisi gormeye de. Suan herşeye hazirladim kendimi moral bozmuyorum. Evrene hazirim olacak sinyali veriyorum bu tutmazsa digeri tutsunİnşallah olmazsın ve bunun sebebi bebiş olur
Bence yarin dene koyulasirsa kan ver baya cikmis sanki kiz. Ay hadi ins. Umut kaybetmekızlar merhaba adete 2 gün kala ovülasyon testim bu şekil sizce bir umut var mıdır ama gebelik testim negatif
ya ne güzel söyledinnnnn :) :) bazen umutlanmak bile ruhu tazeliyor :) beta idrar testim negatif veriyorBence yarin dene koyulasirsa kan ver baya cikmis sanki kiz. Ay hadi ins. Umut kaybetme
Lh a göre gebelik var gibi ama gebelik testi neden negatif yarın Bi daha yap bakalım. Gebelik testini sabah yaptın Di mikızlar merhaba adete 2 gün kala ovülasyon testim bu şekil sizce bir umut var mıdır ama gebelik testim negatif
evet sabah yaptım yarın adet olmam gerek ovülasyon testini dün yapmıştım resimdeki gibiydi bugü gebelik testi yaptım birşey çıkmadı , yarın adet olmam gerek bende ovülasyon testini böyle görünce ümitlendim ama hamilelik testi negatif çıkınca bi üzüldümLh a göre gebelik var gibi ama gebelik testi neden negatif yarın Bi daha yap bakalım. Gebelik testini sabah yaptın Di mi
Bilirim...evet sabah yaptım yarın adet olmam gerek ovülasyon testini dün yapmıştım resimdeki gibiydi bugü gebelik testi yaptım birşey çıkmadı , yarın adet olmam gerek bende ovülasyon testini böyle görünce ümitlendim ama hamilelik testi negatif çıkınca bi üzüldüm
hala umudum var belki adet günü belli olur diyeBilirim...
Benimde var da. Adet gelmedikce agrisi basladi hafiften. Belime vuruyo genel karin bölgeme vuruyo.hala umudum var belki adet günü belli olur diye
benimde karnım çok ağrıyor normal adet olacağım zaman ki ağrımdan daha farklı ama işte tabi ki pskolojikte olabilirBenimde var da. Adet gelmedikce agrisi basladi hafiften. Belime vuruyo genel karin bölgeme vuruyo.
Ben illa gebelik diye yormuyorum artik da bi sokulse rahatlasam gibi şuan. Catlasam yeridirbenimde karnım çok ağrıyor normal adet olacağım zaman ki ağrımdan daha farklı ama işte tabi ki pskolojikte olabilir
ya benim midem ağrıyorrrrr hemde nasılll dün midye yemiştim şuan ona yoruyorum düşün nasıl umutlanmak istemiyorsam :) senin ne zaman adet gününBen illa gebelik diye yormuyorum artik da bi sokulse rahatlasam gibi şuan. Catlasam yeridir
Benim ctesi. Yarin da gelebilir bugun de erken geldigi oluyor. Bende dun arkadasta biseyler yedim midem o zamandan beri fenalarda.ya benim midem ağrıyorrrrr hemde nasılll dün midye yemiştim şuan ona yoruyorum düşün nasıl umutlanmak istemiyorsam :) senin ne zaman adet günün
adet yumurtlamadan 15 gün sonra oluyor dimi mesela 21nde yumurtladım 5nde adet olmam gerek dimiBenim ctesi. Yarin da gelebilir bugun de erken geldigi oluyor. Bende dun arkadasta biseyler yedim midem o zamandan beri fenalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?