- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
MaşaallahBenim ki de 2014 lü allah bagislasin rabbim saglikli kardeşler nasip etsin
Kaç yaşındasın canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşaallahBenim ki de 2014 lü allah bagislasin rabbim saglikli kardeşler nasip etsin
28, oglumdan sonra 3 gebelik gecirdim ama olmadi malesef,genetik testi verdik 1 1.5 aya cikarmis,ben bayan calismiosa cocuk düşünmeli die dusunenlerdenim,kismet tabi en onemlisi rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinMaşaallah
Kaç yaşındasın canım?
Bu ay kalmazsan doktor takip etsin surekli gitme imkanin varsa,nasi gidilio bilmiyrm ama bu ay böyle dusunuyrm bendeKızlar dediğim gibi tekrar yumurtladım sanırım.
ovulasyon testim silikleşmiş biraz.
Eki Görüntüle 2576099
Üstteki sabah alttaki az önce yaptığım
Yok olmadım canm adetim 12 gün geçti öğrendimHamile kalınca 2 gün sonra adet oldunmu canim
Amin cümlemize inşaallah.28, oglumdan sonra 3 gebelik gecirdim ama olmadi malesef,genetik testi verdik 1 1.5 aya cikarmis,ben bayan calismiosa cocuk düşünmeli die dusunenlerdenim,kismet tabi en onemlisi rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Ne güzel MaşaallahYok olmadım canm adetim 12 gün geçti öğrendim
Neden kalamiyorsun ve neden düstu arastirdinmi acabaAmin cümlemize inşaallah.
Ben oğlumdan bir kere hamile kalabildim o da düştü zaten, düşükten beri (2yıl bitti) bir kere bile hamile kalamadım. Düşeni de iki yıl beklemiştim
Öyle yapmaya çalışıcamBu ay kalmazsan doktor takip etsin surekli gitme imkanin varsa,nasi gidilio bilmiyrm ama bu ay böyle dusunuyrm bende
Boş gebelikti.Neden kalamiyorsun ve neden düstu arastirdinmi acaba
Hiimm benimde biri mol ikisi boş tu maalesef. Sen kac yasindasinBoş gebelikti.
bir sıkıntım yok yumurta tembelliği dışında.
Canım ben ikisinide yasadım. Kimyasal gebelikte 14 cıkmıstı ama adet günümde hasta olmustm. Yani kimyasal düzensiz artar veya hiç atmayıp düşer. Dıs gebelikte de benimki gayet düzenli arttı ama kese görünmedi tüpte göründü. Normalde dıs gebelikte de düzensiz artar ıs. Yani senin 2 cıktıysa ikisinde ihtimal vermiyorum. Suan hamile olmaman dıs gebelik olmasından daha iyi. Rabbim hayırlısını versinacaba kimyasal mı? Yada dış gebelik mi geçiriyorum? Korkular sarmaya başladı beni
26 oldum . Yaş gidiyorHiimm benimde biri mol ikisi boş tu maalesef. Sen kac yasindasin
Ya daha küçükmüşsün tatlım üzülme inşallah ben 30 um hic cocugum 3 sene bitti evleneli 4.sene oldu insallah olcak dua edecez elimizden başka çare gelmiyi26 oldum . Yaş gidiyor
Aynen dediğin gibi. Boş gebelikte zaten psikolojik olarak çok kötü oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem. Dış gebelik daha kötü.Canım ben ikisinide yasadım. Kimyasal gebelikte 14 cıkmıstı ama adet günümde hasta olmustm. Yani kimyasal düzensiz artar veya hiç atmayıp düşer. Dıs gebelikte de benimki gayet düzenli arttı ama kese görünmedi tüpte göründü. Normalde dıs gebelikte de düzensiz artar ıs. Yani senin 2 cıktıysa ikisinde ihtimal vermiyorum. Suan hamile olmaman dıs gebelik olmasından daha iyi. Rabbim hayırlısını versin
Evet canım çok doğru diyorsun. Sen gittin mi doktora hiç?Ya daha küçükmüşsün tatlım üzülme inşallah ben 30 um hic cocugum 3 sene bitti evleneli 4.sene oldu insallah olcak dua edecez elimizden başka çare gelmiyi
Gidio bende ayni düşüncedeyim ama bizden kotuleri var şükür halimize26 oldum . Yaş gidiyor
Öyle ama bana bir daha hiç anne olamacakmışım gibi geliyor.Gidio bende ayni düşüncedeyim ama bizden kotuleri var şükür halimize
Yok canim daha yaşın genc olur insallah dua et tevekkül et hayırlısiyla versin rabbimÖyle ama bana bir daha hiç anne olamacakmışım gibi geliyor.
Basta bi sebep yoktu düşük sayısı arttıkça testler yenilendi fsh yükselmişti sonra klomen kullandım iki kere negatif falan derken ben bi depresyona girdim psikolojik destek aldım bi toparladım kendimi. Bu Arada da amh değerim düşmüş yumurta rezervim birden azalmış vitaminlerim de eksik varmış hiç vitaminlerime baktırmamıştım o kadar zaman. Sonra duzelttim takviye aldım tekrar hormon testi yaptırdım fsh 6.9 düşmüştü. Asilamalarda negatif sonuclandi. Gecen ay tekrar saglikli beslenme plani yaptik diyetistisyenle biraz kilo verdim bide polen yedim sabah aksam ac karnina yumurta sayim artsin diye durum bole. Sen doktora gittinmi neler yaptin?Evet canım çok doğru diyorsun. Sen gittin mi doktora hiç?
ne diyorlar??