• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kan versene bekleme belkide düşük riskin varsa iğne ilaç bişey verirler acile git hemen ben şimdi bakabildim ancak yazaabildim sana kan sonucunu at olur mu haber bekliyorum senden
Canım adet başladı test yanlış çıktı büyük ihtimalle bildiğin adet kanamasına döndü önümüzdeki ay inşallah 🙏

Hemen böyle oldu canım
Sizin yaşadığınız kimyasal Ağustos ayında bende yaşadım şuan hamileyim aynı sizin gibi silik çıkıyordu gitikce silikleşti ve kayboldu 11gun de adet oldum zaten gebelik testi böyle çıkmadığı sürece şüpheli yaklaşın derim silik çizgi ancak adeten önce cıkar sonra çıkmaz 30sanie de cıkan sonuç

Eklentiler

• 92D2EAF4-8A3F-41E5-B9D6-827F82FCFF3B.webp
    92D2EAF4-8A3F-41E5-B9D6-827F82FCFF3B.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 23
Sadece elektirik faturası mı 200 tl
Ay çok fazla niye öyle yaa
Bütün apartmanınkini toplayıp daire başımı bölüyorlar
Yok kuzum 50 tlde aidatı var sadece elektrik 130-150 arası geliyor maşallah hiç sasmiyor gelen faturayı daire başı paylastiriliyor pislik ev sahibi bunu bize söylememişti

Yok kuzum 50 tlde aidatı var sadece elektrik 130-150 arası geliyor maşallah hiç sasmiyor gelen faturayı daire başı paylastiriliyor pislik ev sahibi bunu bize söylememişti

Bizim aidat ta 100 tl 😏 çok fazla yaa

Ama elektirik faturası bölmek hiç adil değil
Ben o kadar kullanmadıysam başkasının kini ödemiş oluyırum 🤔🤔

Kızlar iliski üzerinden bugün 19 gün geçti yarın 20 gün yani bata 4 gün kala idrar testi ya0sam artık varsa silikte olsa çıkması gerek demi negatif çıkarsa sonuç kesindir yani?

Bizim aidat ta 100 tl 😏 çok fazla yaa

Ama elektirik faturası bölmek hiç adil değil
Ben o kadar kullanmadıysam başkasının kini ödemiş oluyırum 🤔🤔
Evet kuzum evde olsam da olmasam da ben o 200 lirayı ödemek zorunda oluyorum hemde hiç adil değil 6 ayda bı kira parası kadar aidat elektrik ödedim

Adet günü geçmeden tam kesinlik olmuyor canım bence gününün geçmesini bekle
Pazar gunü adet günüm bugün 2 kez adet oldum diye wc ye koştum işte sürekli bişeyler akıyomuş gibi hissediyorum işim gereğide sürekli ağır kaldırıyorum bişey varsa ağır kaldırıyorum diye korkuyorum bide tsm kuyruk kemiğimin oraya sızılar giriyo midem bulanıyo içtiğim alacın etkisimi bu yoksa ilaç işe yaramadımı çok merak ediyorum ama ben sabredemem sabah işe giderken alıcam bi test daha

Pazar gunü adet günüm bugün 2 kez adet oldum diye wc ye koştum işte sürekli bişeyler akıyomuş gibi hissediyorum işim gereğide sürekli ağır kaldırıyorum bişey varsa ağır kaldırıyorum diye korkuyorum bide tsm kuyruk kemiğimin oraya sızılar giriyo midem bulanıyo içtiğim alacın etkisimi bu yoksa ilaç işe yaramadımı çok merak ediyorum ama ben sabredemem sabah işe giderken alıcam bi test daha

Sana diyorum ama bende sabredemiyorum
Canım korkma eğer Allah yazdıysa o bebiş tutunur sana arkadaşım çuval kaldırmış dımates kasası kaldırmış haberi yokken 😲 yani geleceği varsa geliyor bebiş

Yarın ki testin fotosunu bekliyoruuuzz 😍😍

Bilmediğim için soruyorum cok gördum bu soğan suyu olayını yumurtalıklara mı iyi geliyor yoksa farklı durumları olanlar için mi yapılıyor

Canım kist miyom vs için yapılıyor ve birebir şifa olduğu söyleniyor
Bide yumurta kalitesini arttırıyor
Hamile kalmayı kolaylaştorıyır
İltihap enfeksiyon gibi şeyler de hamile kalmayı engellediği için bunlara da şifa olıyor
Bütün iltihap ve kisti misti temizliyor
Birçok hamile kalan arkadaşımız var
İnşallah bize de nasip olur

Ben bi sorunım varmı yokmu bilmyorım bu kürü yapıp eğer olmazsa öule doktora gitmeyi istiyorum o yüzden başladım canım 🤗

Canım kist miyom vs için yapılıyor ve birebir şifa olduğu söyleniyor
Bide yumurta kalitesini arttırıyor
Hamile kalmayı kolaylaştorıyır
İltihap enfeksiyon gibi şeyler de hamile kalmayı engellediği için bunlara da şifa olıyor
Bütün iltihap ve kisti misti temizliyor
Birçok hamile kalan arkadaşımız var
İnşallah bize de nasip olur

Ben bi sorunım varmı yokmu bilmyorım bu kürü yapıp eğer olmazsa öule doktora gitmeyi istiyorum o yüzden başladım canım 🤗
İnşallah bir sorun yoktur faydası olurda hamile kalırsın bende denicem soğan kürünü bu ay bakalım belkı faydası olur inşallah

Sana diyorum ama bende sabredemiyorum
Canım korkma eğer Allah yazdıysa o bebiş tutunur sana arkadaşım çuval kaldırmış dımates kasası kaldırmış haberi yokken 😲 yani geleceği varsa geliyor bebiş

Yarın ki testin fotosunu bekliyoruuuzz 😍😍
Haklısın yaaa herşey nasip tamam yarın atıcam resim buraya. ilk ben o testi bi evirir çevirir ışığa tutar filaşla bakar güzel bi eziyet ederim sonra size resimlerini göbderirim😂😂😂😂

Back