- 13 Mart 2019
- 14.377
- 51.598
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.541
İyiyim canım sağol sen nasilsin
Peki bişey sorucam bu testte kuruduktan sonra mesela bugün sabah yaptım negatif aksam testi kırıp îşıkta tuttügümda renksiz şekilde 2. Çizgiyi görüyorum o narmal mi?Insallah sizde saģol canim. Ben ornek olarsk testimi attim normalde doğru testtir hic yanilmadim. Bozukmus ama seninki bariz.
Valla benm cizgiler hemen 5 dk cikti.kurumasi konusunda tecrubem yok.geri ver yenisini al bi yap bakalim.Peki bişey sorucam bu testte kuruduktan sonra mesela bugün sabah yaptım negatif aksam testi kırıp îşıkta tuttügümda renksiz şekilde 2. Çizgiyi görüyorum o narmal mi?
O soyledigin cizgide testimde var. Ama aşiri silik olan bile cok beklemeden belli oldu. Yani bildigin zor goruluyordu. Cok cok silikti. Ama 5 dk sora goruldu hep.o yuzden bekledikce kurudu yaptiklsrim belirmedi daha cok. Zaten basta gozukuyorduPeki bişey sorucam bu testte kuruduktan sonra mesela bugün sabah yaptım negatif aksam testi kırıp îşıkta tuttügümda renksiz şekilde 2. Çizgiyi görüyorum o narmal mi?
İnşallah çıkabilirsem gidicem buğün ögleden sonra eczanelerde tatil olmuşmudur kiValla benm cizgiler hemen 5 dk cikti.kurumasi konusunda tecrubem yok.geri ver yenisini al bi yap bakalim.
Pek sanmam bugun olduklarini ama bi arayip sor istersen numarasi varsa.İnşallah çıkabilirsem gidicem buğün ögleden sonra eczanelerde tatil olmuşmudur ki
Kapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?
Çok heyecanlıyımm
Bende bugun oglen yaptim erken gebelik testi bisey cikmadi bi saat sonra silik cikti bende emin olmak icin bir kasimi beklicem. Hadi bakalim insaallah hamilesindir bence yarin kan testi yap cikar hemen
Canım yaklaşık 2 hafta önce yaptığım testti
Adet oldum ben ve bitti bile
İnşallah sende bebiş vardır
Bende burdayımmmmSelam Kızlar kimler burdayoklama var acil test var elimizde yorumlayalım lütfen
4. Cü resimdeki test ne kadar bekledi canım hemen mi belli oldu? testin markası ne? Bide lekelenmen nasıl?8 günlük geçikme bugün lekelenmem başladı adet mi yoksa yerleşme mi diye test yaptım test bu şekil kızlarayın 25 i beta hcg 0.1 çıkmıştı
8 günlük geçikme bugün lekelenmem başladı adet mi yoksa yerleşme mi diye test yaptım test bu şekil kızlarayın 25 i beta hcg 0.1 çıkmıştı
Canim sen adet olmadinmi daha ?8 günlük geçikme bugün lekelenmem başladı adet mi yoksa yerleşme mi diye test yaptım test bu şekil kızlarayın 25 i beta hcg 0.1 çıkmıştı
Selam Kızlar kimler burdayoklama var acil test var elimizde yorumlayalım lütfen
Bence kanda tekrar baktir meaaj yeni dustuHayirdir
Çok net sen bir kan daha ver canım şimdiHayır canım olmadım
4. Cü resimdeki test ne kadar bekledi canım hemen mi belli oldu? testin markası ne? Bide lekelenmen nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?