• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayırlara vesile olsun inşallah canımm 🤗🤗
Canım benim hosbuldum ben hayıt tohumunu öneririm bana diyen arkadasım bu şekilde hamile kalmıs ben denedim ve 2. Ay tuttu çok şükür bende 2 arkadaşıma bahtettim biri ilk ay digeri 3. Ay hamile kaldı rabbim isteyen herkese nasip etsin anne oomak cok güzel bi duygu ben şuan her ne kadar istemiyorum olmasında desem aslında içten içe istiyorum pozitif çıksa çok sevinirim

Amiinn Rabbim bizede tattırsın çok fazla anaç hissediyorum kendimi inşallah nasip olur
Bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum canım olmadı önümüzde ki ay onu denerim çok sağol bizimle paylaştığın için 🤗

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi canım ben soğan kürünü 8-10 gün yapmaya karar verdim. Ovulasyon testim yok akıntıya göre yumurtlama gününü tahmin edip ogün bırakacağım.
Epey araştırdım kürü uyguladiklari ay hamile kalıp sağlıkla ilerleyen de var düşük yapan da. Düşündüm ki bende myom kist vs yok. 15 gün genelde pko vs olanlar için söylenen bi kür bu. Bir hafta bana yeter diye karar verdim sonraki ay da geri kalan bir haftayı yaparım. Şifa niyetine Rabbim diyerek içiyorum üçüncü günümü de tamamlamış oldum hakkımızda hayırlısı olsun canım 🤗 sen nasılsın ne var ne yok?

Canım bende iyiyim çok sağol bende bugün temizlendim ama yine geldi bi saat önce falan 🙄
Yarın sağon kürüne başlamayı düşünüyorum
Ve bende senin gibi düşündüm anca alıntılarımı yapıp yazabildim 🤗

Bi 10 gün yaparım sonra testere içerim diyorum regle kadar

Bide bu ay eşim şehir dışına gidecek
Biraz umutlar düşük
Ama tabi Rabbim ol derse olur
Tevekkül ediyorum 💞💞

İyiyim canm sen nasılsın 😊annemdeyim eşim kafa iznine gönderdi bakalım ne olacak 🤭adetimin bekliyorum gelen gidende yok hala siz 2.ye adet göre eceksiniz ben hala bekliyorum 😪 hala belirtiler devam sanırım hafif Bi enfeksiyon geçiriyorm.
Canım ben evlendiğim geceden hamile kaldım çok sıkıntılı geçti ilk hamileliğim acemiyim bilgi veren yok folik asit kullan diyen yok 9 hafta sürdü her hafta sonu hastaneye yatırılıyodm sabaha kadar serumlarla ağrılarımı dindiriyorlardı. Bayramdı tutturdu lar uzun yola gidicez hamilesin yolculuk yapamazsın diyen yok bende düşer mi hiç bilgim yok gittik sonra tabi rutinim hafta sonu oldu ben yine fenalaştım hastaneye kaldırdılar falan o gün düşük başlamış kimse anlamadı ben hastaneden çıktm ağrılar devam edince kaynanam dedi eve gidin siz beni o halimle yola gönderdiler ve eve yakınladk alttan Bi şey geldi eşim hastaneye götürdü pembe lekelenme oldu Dr baktı dedi ki bak annesi kalp atışları işte eve git ayaklarını dik havaya yat dinlen ben ilk defa duydum eve geldim ağlaya ağlaya falan yattım tabi ağrılar arttı yerimde duramıyorum ruh j gibi olmuşum eşim korktu dedi yine hastaneye gidelim gittik alttan muayene ettiler kırmızı leke geldi düşük riski var gibi eve git yat dinlen dendi eve geldim afedersin wc ye oturdum bebeğim düştü Fasulye kadar bişey kıvrık elleri ayakları incecek sonra ben yine toparlandım yattım birden kanamam başladı ama çeşme gibi akıyo w c ye gidene kadar heryer battı eşim hemen hastaneye götürdü ultrasonlar falan koca koca parçalar düştü 5 6 tane parça kocaman kocaman sabaha kadar beklettiler en son kürtaja alındım onuda bayoltmadan yaptı bide hakaret hakaret üstüne ne tatlı canın varmış vs. Bana laf saya saya yaptı en son baygınlık geçirince korktu da iyi davranmaya başladı bitince sedye ile değil kalk odana geç dedi bana hasta bakıcının koluna girdim zorla yatağıma geçtim. Bu kürtajım dan sonra bende tramva oldu ben eşimi yanıma yaklaştırmadm Bi süre. İlişki zaten asla eşim yaklaşınca ağlamaya başlıyodm çok zor geçti o zamanlarm 2 sene sonra eşimi zorla ikna ettim ve 2 3 ay kafayı yeme derecesinde eşimi zorla ilişkiye zorluyodm olacak çocuğum olmalı falan ağlıyodm ilişki esnasında testler yapıyodm çıkmıyordu tekrar yapıyodm gün boyunca gidip tekrar alıp tekrar yapıyodm eşim korkmaya başladı halimi görünce bigün dedi ki artk çocuk mocuk istemiyorum bitti sen bana yetersin o an kendimi frenledim napıyorm ben diye tabi 1 sene ara verdi yine eşim sonra istersen deneyelim dedi tamam dedim olmuyo nasılsa diye hiç umursamadm ve o ay hamileydim Dr a gittim değerin çok düşük dedi 2 gün sonra tekrarla inşallah artış olur sağlıklı Bi gebelik gibi durmuyo dedi tekrarladim 2 katına çıktı gittim tekrar kan ver dedi ultrason da gördüm 7 haftalık oldu ama gelişmiyodu Dr 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi tekrar gittim hala 7 haftalık tı kalp atımı var ama beslenemediği için gelişimi durmuştu 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama evde bol bol zıpla atla ağır kaldır yukarılara asıl sağlıksız gebelikse düşer dedi ne yaptıysam düşmedi gittik 12 haftalık Ken 9 haftalık tı ve büzüşmeye geçmiş ilaç vericem düşmesi için dedi yatoşımı yaptılar alttan fitik koydu yat kanaman başlayacak dedi ağrın olacak falan bekledim sabah 8 den öğlen 2 ye kadar bişey olmadı tekrar fitil koydu tekrar düşük başlamayımca beni sedyeyle ameliyathaneye aldılar ve bebeğimi aldılar kontrole gittim 3 hafta sonra betam yüksek çıktı Dr hamile misin dedi imkanı yoktu sonra ultrasonla bakınca Bebeğim den parça kalmış içimde yarn gel tekrar kürtaj olacaksn dedi. Sabah gittim ve 3. Kürtajımı oldum. Eşim eve gelince bu evde çocuk lafı geçmicek bitti ben seni öyle görmek istemiyorum artk dedi ve 2 sene kesinlikle lafını bile ettirmedi ben d vitamini tedavisi görüyodm ve babam akciğer kanseri tek isteği torunu olmasıydı tek seferlik denememiz oldu başkada korunmasız ilişkimiz olmadı o ay ve ben yine hamileydim perinatolji ye gittim 19 çeşit ilaç yazdı başladım 9 ay kullandım çok şükür kızımı aldm kucağıma ama babam ben 5 aylıkken vefat etti görmek nasip olmadı.

Canım benim her ikisi içinde çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın
Babanın ömrü o kadarmış tabi gönül çok isterdi ama Rabbim ahirette bir eylesin inşallah

İnsanlıktan nasibini almamış bu doktorları hiç anlamıyorum böyleleri olmasın doktor

Allah hep iyilerle karşılaltırsın canım

O zaman sen küçük mü evlendin

Hayırlara vesile olsun inşallah canımm 🤗🤗

Amiinn Rabbim bizede tattırsın çok fazla anaç hissediyorum kendimi inşallah nasip olur
Bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum canım olmadı önümüzde ki ay onu denerim çok sağol bizimle paylaştığın için 🤗

Canım bende iyiyim çok sağol bende bugün temizlendim ama yine geldi bi saat önce falan 🙄
Yarın sağon kürüne başlamayı düşünüyorum
Ve bende senin gibi düşündüm anca alıntılarımı yapıp yazabildim 🤗

Bi 10 gün yaparım sonra testere içerim diyorum regle kadar

Bide bu ay eşim şehir dışına gidecek
Biraz umutlar düşük
Ama tabi Rabbim ol derse olur
Tevekkül ediyorum 💞💞

Canım benim her ikisi içinde çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın
Babanın ömrü o kadarmış tabi gönül çok isterdi ama Rabbim ahirette bir eylesin inşallah

İnsanlıktan nasibini almamış bu doktorları hiç anlamıyorum böyleleri olmasın doktor

Allah hep iyilerle karşılaltırsın canım

O zaman sen küçük mü evlendin

Sağol canm amin inşallah. 19 yaşında evlendim canm 7.senemizdeyiz işte

Maşallah canım Rabbim nice güzel yıllara kavuştursun sevginiz ve muhabbetiniz bol olsun 💞💞💞

Adet oldun mu bu arada ?

Annende misin nasıl geçiyor

Bende dün gitmiştim 🤗
Amin canm hepimizin inşallh 🤗🥰🥰
Olmadm ve belirtiler aynı devam ediyor gebeliğin olmadığı kesin zatende adet olsamda rahatlasam diyorm menepozlu gibi geziyorum evde 🤭 sıcak basıyor olmadığım için herkes donuyor ben atlet şort 🤣 annemdeyim hala canm cuma geldim Bi kaç gün daha kalmayı düşünüyorum olmazsa Bi Dr a gidicem ne oluyo bana diye

Amin canm hepimizin inşallh 🤗🥰🥰
Olmadm ve belirtiler aynı devam ediyor gebeliğin olmadığı kesin zatende adet olsamda rahatlasam diyorm menepozlu gibi geziyorum evde 🤭 sıcak basıyor olmadığım için herkes donuyor ben atlet şort 🤣 annemdeyim hala canm cuma geldim Bi kaç gün daha kalmayı düşünüyorum olmazsa Bi Dr a gidicem ne oluyo bana diye

Canım belki de hamilsin ama çıkmadı
Kan deperin kaç çıkmıştı
Sen çabuk hamile kalıyosun maşallah
O yüzden yine dikkat et kendine
Yani hamiş olabilirisn canımm 🤗🤗

20191028_135046.webp
kızlar şimsi test taptim ama c çizgisi bile hayalet gibi test bozuk demi bat a 6 gün kalmıştı midem bulanıyo gögüslerim ağrıyama başladı

Oyyy maşallah seninki pozitif ya arkadasım geçtimi adet günün
Canim ben sifirlanmasini bekliyorum maalesef bende durumlar karisik. Kan veremiyorum kollarim morardigi icin kan vermekten idrarla takip ediyorum.yarin doktora gidicem. Benm tüp bebekle olan biseydi ama degerler bi dusüp bi yükseliyor. Dusmesi lazm yarin bakicam doktora gorunucem kismetse.. allah sizlere hayirlisindan nasip etsin

Canim ben sifirlanmasini bekliyorum maalesef bende durumlar karisik. Kan veremiyorum kollarim morardigi icin kan vermekten idrarla takip ediyorum.yarin doktora gidicem. Benm tüp bebekle olan biseydi ama degerler bi dusüp bi yükseliyor. Dusmesi lazm yarin bakicam doktora gorunucem kismetse.. allah sizlere hayirlisindan nasip etsin
Amin canım Rabbim sizinde yardımcınız olsun insallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bi şekilde gebe kalır bebişini alırsın kucağına

• Beğen
Reactions: H M
Amin canım Rabbim sizinde yardımcınız olsun insallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bi şekilde gebe kalır bebişini alırsın kucağına
Insallah sizde saģol canim. Ben ornek olarsk testimi attim normalde doğru testtir hic yanilmadim. Bozukmus ama seninki bariz.

Back