Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayırlara vesile olsun inşallah canımm

Amiinn Rabbim bizede tattırsın çok fazla anaç hissediyorum kendimi inşallah nasip olur
Bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum canım olmadı önümüzde ki ay onu denerim çok sağol bizimle paylaştığın için

Canım bende iyiyim çok sağol bende bugün temizlendim ama yine geldi bi saat önce falan
Yarın sağon kürüne başlamayı düşünüyorum
Ve bende senin gibi düşündüm anca alıntılarımı yapıp yazabildim

Bi 10 gün yaparım sonra testere içerim diyorum regle kadar

Bide bu ay eşim şehir dışına gidecek
Biraz umutlar düşük
Ama tabi Rabbim ol derse olur
Tevekkül ediyorum

Canım benim her ikisi içinde çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın
Babanın ömrü o kadarmış tabi gönül çok isterdi ama Rabbim ahirette bir eylesin inşallah

İnsanlıktan nasibini almamış bu doktorları hiç anlamıyorum böyleleri olmasın doktor

Allah hep iyilerle karşılaltırsın canım

O zaman sen küçük mü evlendin

Sağol canm amin inşallah. 19 yaşında evlendim canm 7.senemizdeyiz işte

Maşallah canım Rabbim nice güzel yıllara kavuştursun sevginiz ve muhabbetiniz bol olsun

Adet oldun mu bu arada ?

Annende misin nasıl geçiyor

Bende dün gitmiştim
Amin canm hepimizin inşallh
Olmadm ve belirtiler aynı devam ediyor gebeliğin olmadığı kesin zatende adet olsamda rahatlasam diyorm menepozlu gibi geziyorum evde sıcak basıyor olmadığım için herkes donuyor ben atlet şort annemdeyim hala canm cuma geldim Bi kaç gün daha kalmayı düşünüyorum olmazsa Bi Dr a gidicem ne oluyo bana diye

Canım belki de hamilsin ama çıkmadı
Kan deperin kaç çıkmıştı
Sen çabuk hamile kalıyosun maşallah
O yüzden yine dikkat et kendine
Yani hamiş olabilirisn canımm

kızlar şimsi test taptim ama c çizgisi bile hayalet gibi test bozuk demi bat a 6 gün kalmıştı midem bulanıyo gögüslerim ağrıyama başladı

Oyyy maşallah seninki pozitif ya arkadasım geçtimi adet günün
Canim ben sifirlanmasini bekliyorum maalesef bende durumlar karisik. Kan veremiyorum kollarim morardigi icin kan vermekten idrarla takip ediyorum.yarin doktora gidicem. Benm tüp bebekle olan biseydi ama degerler bi dusüp bi yükseliyor. Dusmesi lazm yarin bakicam doktora gorunucem kismetse.. allah sizlere hayirlisindan nasip etsin

Amin canım Rabbim sizinde yardımcınız olsun insallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bi şekilde gebe kalır bebişini alırsın kucağına

Reactions: H M
Amin canım Rabbim sizinde yardımcınız olsun insallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bi şekilde gebe kalır bebişini alırsın kucağına
Insallah sizde saģol canim. Ben ornek olarsk testimi attim normalde doğru testtir hic yanilmadim. Bozukmus ama seninki bariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…