• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen böyle oldu canım
Canım o zaman var bişeyler sen bi kan ver çünķü olmadığında bu çizgi asla çıkmıyo benim 2 çocuğümdada yerleşme kanamam kahverengi gelmişti dedikleri gibi pembe değil ama düşük tehlikem vardı pregesteron kullandım hep bence sen git acilde bidaha kan ver kasıklarım agŕıyo çok felan de bidaha baktır kana

8 günlük geçikme bugün lekelenmem başladı adet mi yoksa yerleşme mi diye test yaptım test bu şekil kızlar 🙄 ayın 25 i beta hcg 0.1 çıkmıştı
Ayy gerçekten çok net gözüküyor, inşallah vardır. Bize hemen haber ver olur mu benim de gebelik testi negatif çıktı ama adet olmadım, ümit olursun bana

Selam kızlar,5 gündür ovulasyon testi yapıyorum 2 gündür ikisi tarafta aynı renkti bugün bi taraf daha silikti..bugün yumurtamın çatladığını mı gösterir sizce? Bide pepapp programına göre bugün yumurtlama günüm ama silik çıktı..fikri olan var mı..Allah herkesin gönlüne göre versin istediği zamanlarda..🌸

Kızlar benim adetim bugün bitti ama sabahalrı kusma olmaksızın midem bulanıyor
Dün gün içindede bulandı
Karnım çok şiş
İdrar rengim su içmeme rağmen koyulaştı
Ve birliktelik de acı ve yanma :(

Yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah
Enfeksiyon falan varsa temizler 😏

Aaa çook kolay gelsin canım vede hayırlı olsun
Taşınmak hiç kolay değil bende 3 ay önce taşındım

İnşallah istediğin gibi bi eve çıkıyorsundur 🤗

Benimde iyi gidiyor canım bugün yemekti ev işiydi gün bitti 🤗
6 ay önce taşınmıştım kuzum ama bize herşeyin ortak olduğunu soylememislerdi her ay fix elektrik Aydar 200 olur mu ya ki gündüzleri annemdeyim eşimde akşam oraya gelir 10 gibi eve geçeriz düşün

6 ay önce taşınmıştım kuzum ama bize herşeyin ortak olduğunu soylememislerdi her ay fix elektrik Aydar 200 olur mu ya ki gündüzleri annemdeyim eşimde akşam oraya gelir 10 gibi eve geçeriz düşün

Sadece elektirik faturası mı 200 tl
Ay çok fazla niye öyle yaa
Bütün apartmanınkini toplayıp daire başımı bölüyorlar

İnşallah test bozuk değildir ya canım varsa da lekelenme korkutuyor düşük olur yine 😞
Kuzum kan versene bekleme belkide düşük riskin varsa iğne ilaç bişey verirler acile git hemen ben şimdi bakabildim ancak yazaabildim sana kan sonucunu at olur mu haber bekliyorum senden

Back