- 13 Mart 2019
- 14.377
- 51.615
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.501
Aynen canm bende kesinlikle söylemicem![]()
Canım nasılsın ne var ne yok
Kimyasal demedi kuzum erken düşük dedi
Canım geçmiş olsun inşallah bi daha ki aya sağlıklı gebelik oluşur ☺
Canım senin 5 yıl olmadı mı ben hemen oldu sanmıştımOlur olur bacım zamanı değilmiş hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı olarak evladın gelsin rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur. Bak ben 5 sene bekledim dünyalar tatlısı Bi kızım oldu rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize

Gönül meyvesi saol canım benim sabah yumurtlama akintsi gibi bı akintm geldi daha ovu test yapmadım yaparsam atarım
Benim çok açık lekelenmem devam ediyor bugün 6.günüm yarın biter muhtemelen

Ayyy tam iki gündür her firsatta yazdıklarınızı okuyorum kendi sorunlarimın cevabı ı ararken daldım topiğinize ve bidahada çikamadim tam 148 sayfa okumusumtestlerinizde çizgi aramaktan gözlerim şası oldu
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bende hafif pko hastasiydım bebisim olmuyodu sonra bi arkadaşım hayıt tohumunu önerdi 2 ay yaptım ve 2. Ay hamile kaldım çok şüķür ama aynı sizin gibi hergün test tapıyodum hatta şöyle söyliyim testi krıp aspirötörün ışığını açip oraya yaklaştırıp bakıbca cok rahat görünüyodu silik çizgiler
neyse bi oğluşum oldu çok şükür sonra oğlum 10 aylıkken bir kez korunmasız ilişki oldu ve hiç ummasamda Rabbim ol demişti 2 kez hamile kaldım ve çok sükür bi kızım oldu Allahım isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu şimdi kızım 6 yasında ve ben hiç 3. Yü düşünmediğim halde yine topikler karıştırıyorum
![]()
Canımm hoşgeldin Allah evlatlarını hayırlı etsin bizede nasip etsin inşaAllah
Bu hayıt suyu beni meraklandırdı şimdi
Soğan kürü mü yapmalıyım hayıt suyu mu

Oh maşallah yane güzel hem kız hem erkek annesi hayırlı saglık iyi evlatlar olurlar inşallah bir anne başka ne isterki belirtilerin varmıydı acaba benim bat yarın de bir haftadr kasık sancısı diz sancısı çekiyorum ayrıca çene kısmım sivilce doldu nolur benimde böyledi de ve bana umut ol![]()
![]()
Canım inşallah bebiş vardır
Çene bölgesi vajinayla ilgiliymiş
Enfeksiyon falan olmamışsındır inşallah
İltihap durumlarında sivilceler artabiliyor
Bide tabi adet dönemlerinde

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende de normalde adet öncesi başlardı beyaz akıntı gbi ama şuan kupkuruyum bat yarın eger yarın olmazsam pazar günü test alıp yapcam 11aydır deniyorz hüsran ama bu ay ovulasyon dönemimi kaçırmadk be ilişkimiz sık olduaşırı ümitliyim hele bu kasık sancısı varya aşırı umutlandırıyor içimden ben hamileyim demek geçiyor herkese anlam veremegim bir duygu 10ayda hiç böyle hissetmemiştim![]()
![]()
Canımm inşallah vardıııırr
Bizimde 11.ayımız adet öncesinde bende çok farklı hissettim 10 aydır çizgi ilk kez gördüm
Ve hamile kaldım bence öyle düşünüyorum ama kimyasal oldu

Senden güzel haberler bekliyorumm

Duramıyorum yaaa var mı diye düsünmekten catlıcam ben ilk gebeliğimde böyle sadece ışıga tutunca görünen çizgi vardı kuzenim hemsire o demişti ki 2 gün arayla artar bhgc iki gün arayla yap testi yaptıgımda surekli beliginlesiyodu ama ilk çizgi sadece ışıkta havaya kaldırınca belliydi ama burda arkadaşların testlerini görüp adet olduklarını okuyunca çok şaşırdım
Aah ah hiç sorma canım ben ilk kez gördüm bu ay çizgi
Adet olmadan önce ki sabah da vardı çizgi ama tutunamadı heralde bebeğim nasip diyorum
Ama insan çok ümitleniyor
Allah sizinde kalbinize göre versin