Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh maşallah yane güzel hem kız hem erkek annesi hayırlı saglık iyi evlatlar olurlar inşallah bir anne başka ne isterki belirtilerin varmıydı acaba benim bat yarın de bir haftadr kasık sancısı diz sancısı çekiyorum ayrıca çene kısmım sivilce doldu nolur benimde böyledi de ve bana umut ol

Canım belirti olarak istahım cok açılmıstı midem bulaniyo gibiydi ama böyle çıkarcak kadar değil vücut ısım 37 derecenin altına hiç düsmüyodu ben dedigim gibi çok istiyodum 2 ayda hayıt tohumu kullandım sivilcem herzaman olur adet zamanlarımdada onun icin bisey diyemicem bat ne zaman?

Benim midem de öyle ara ara bi garip oluyo bulantı mı degilmi anlaşılmıyor gibi bat yarın yanaklarım da al al birz sıcagım yani

Benim midem de öyle ara ara bi garip oluyo bulantı mı degilmi anlaşılmıyor gibi bat yarın yanaklarım da al al birz sıcagım yani
İnşallah güzel haberler verirsin bize bende 2 ekimde adet oldum 6 ekimde bitti 10 ekimde iliski okdu korunmustuk aslında ama iş bitiminde bi baktık ki o malum şey yirtılmiş ben de eşim şuan istemediği için ertesi gün hapı ictim 10 saat sonra ayın 14 dede kahve kırmızı arası 3 gün kanamam oldu haptanmıdır yoksa psikolojik mi içten içe 3. Yü istediğimdenmidir bilmiyorum ama midem bulanıyo yanıyo gözüm kararıyo yine sürekli açım cok sık wc ye gidiyorum ve sürekli bi ıslakĺık var bugün 2 kez adet oldum sandım ama yumurta beyazı gibi akıntım oluyo için rahat etsin diye 20 ekimde kan tahlili yaptırmıstım 0 çıkmıstı sonuç ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum bugünde 2 tane idrar testi aldım bat 2 kasım ama ben sabredemiyorum işte

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende de normalde adet öncesi başlardı beyaz akıntı gbi ama şuan kupkuruyum bat yarın eger yarın olmazsam pazar günü test alıp yapcam 11aydır deniyorz hüsran ama bu ay ovulasyon dönemimi kaçırmadk be ilişkimiz sık olduaşırı ümitliyim hele bu kasık sancısı varya aşırı umutlandırıyor içimden ben hamileyim demek geçiyor herkese anlam veremegim bir duygu 10ayda hiç böyle hissetmemiştim

Seni o kadar iyi anlıyorum ki inan bana insan çok tuhaf hissediyo mutluluk merak var mı yok mu diye güzel haberlerini bekliyoruz hiç idrar testi yaptın mı peki? Bide inşallah hamilesindir ama olurda değilsen muhakkak hayit tohumunu dene arkadasım

Henüz yapmadım test gecikme olursa alıp yapıcam evde test olsa kesin yapardım bu kadar sancıya tavsiyen içn teşekkür ama inşallah gerek kalmaz

Çok erkn canım ya bence yapma derim psikolojik olarakta yoruyor insanı testi negatif görmek
Duramıyorum yaaa var mı diye düsünmekten catlıcam ben ilk gebeliğimde böyle sadece ışıga tutunca görünen çizgi vardı kuzenim hemsire o demişti ki 2 gün arayla artar bhgc iki gün arayla yap testi yaptıgımda surekli beliginlesiyodu ama ilk çizgi sadece ışıkta havaya kaldırınca belliydi ama burda arkadaşların testlerini görüp adet olduklarını okuyunca çok şaşırdım

Canım öncelikle evlatlarını Allah bağışlasın
Hayıt tohumunu hap olarak mı içtin ben de agnucaston almayı düşünüyorum ama nasıl kullanıcam anladım heryerde farklı yazıyor biri demiş hiç bırakılmadan 3 ay içilecek biri yazmış yumurtlama dan sonra bırakılıp adet olunca tekrar başlanacak kafam çok karıştı sen nasıl kullanmıştın

Saol canım Rabbim sizlerede nasip etsin hayıt tohumunu sakın sürekli kullanma hamileyken içersen düşük yaptırıyo adetinin birinci günü başlıyosun 1 tatlı kaşıgı hayıt tohumunu havanda ez özü çıksın su su bardagı kaynar suya ekle ağzını kapat bardağın 10 dk demlensin sonra süz iç biraz acı ama içe içe alısıyosun bunu sabah aķsam 1er bardan olarak 11 gün devam et ve bîrak inşallah bebişin sağlıklı bi şekilde tutunur sana olmazsa yine adetin birinci günü başla ben 2. Ayda hamile kaldım o kadar işe yaradı ki 2.de hemen arkasınsan oldu 2 arkadaşımda deneyip hamile kaldılar darısı sizlerin vaşına inşallah

Allah razı olsun canım benim tamam ben tohumunu alıp dediğin gibi yapayım o zaman

Ayyy iñşallah işe yaradı kız diye msj atmak nasip olur simdi ne durumdasın hastamısın yoksa beklemedemisin?
canım adetimin son günündeyim şu an bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum takviyelerle haziran da kimyasal oldu yaşımda ağustos ta 40 olacak 3 yılı geçti oğluma kardeş yapmak için uğraşıyoruz
inşallah canım ya hayırlısı zaten yaza kadar uğraşıcam olmazsa bırakıcam oluruna

Bebeğin tutunmasini mı sağlıyor canım bu hayıt tohumu?

Canım naptın nasıl durum gelen giden yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…