- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.201
Ahh ben almazdım onuda eczacı genç erkekti kimse görmesin diye alttan poşete koydu öyle verdi utandı zaarCanım albi çok Nalet bir marka. Ben de geçen ay bildiğin çizgi çıktı ama değerim 0.1di
Ahh ben almazdım onuda eczacı genç erkekti kimse görmesin diye alttan poşete koydu öyle verdi utandı zaar
Hayırlısı bitanem bekle belki biraz düzelir test bazen öyle olup sonra düzeliyorYok kuzum 1 tane aldm oda bu işte
Pardon albi testim bozuk çıkmış başka bir marka almıştım onu hatırlamıyorum bak böyle olmuştu sonra silinmişti
Benimde öyleydi sonra böyle oldu kuzumPardon albi testim bozuk çıkmış başka bir marka almıştım onu hatırlamıyorum bak böyle olmuştu sonra silinmişti
Yok kuzum 1 tane aldm oda bu işte. Moralini bozmak istemem canm ama senin çizgi hiç koyulaşmadı seninde yok gibi geliyo bana
Görmemişim seni Meclis dışında tutuyorum aşkım
Gözüküyor ama daha mı net olması lazım diCanım ya bana da bak istediğin gibi flaşlı attım niye Benimle ilgilenmiyor kimse çok pis küstüm hepinize
İşte o benim aklımı karıştıran durum niye net çıkmıyorGözüküyor ama daha mı net olması lazım di
İşte kan en önemlisiİşte o benim aklımı karıştıran durum niye net çıkmıyor
Yok canm malesefYine yaptım şimdi bu da böyle çıktı
Sanki bunda gölge gibi bisi varYine yaptım şimdi bu da böyle çıktı
Ben onu söylüyorum zaten canım çok net çizgi den bahsetmiyorum ki olmasa bu niye çıksın üstünden saatler geçen bir test değil sonuçtaSanki bunda gölge gibi bisi var
Yarın sabah ilk idrarla dene benimde pazar günü silik çıktı epey dün kan verdim 43.87 çıktı yarın kan testini yenilicem bence sen sabah dene olmadi kan verBen onu söylüyorum zaten canım çok net çizgi den bahsetmiyorum ki olmasa bu niye çıksın üstünden saatler geçen bir test değil sonuçta
Testini paylaşır mısın canım ne kadar silikti son hali kana gitmeden önce
İnşallah vardır da testler de çıkmamış olsun buna da razıyımTestinin rengiyle oynadım bak böyle çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?