- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.221
Bu ilk yaptığım bide erken gebelik yaptım onuda aticamTestini paylaşır mısın canım ne kadar silikti son hali kana gitmeden önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilk yaptığım bide erken gebelik yaptım onuda aticamTestini paylaşır mısın canım ne kadar silikti son hali kana gitmeden önce
Maşallah canım senin ki baya belliBu ilk yaptığım bide erken gebelik yaptım onuda aticam
Amin canım inşallah yarın bide sağlıklı artış görürsem o zaman içim ferahlicamMaşallah canım senin ki baya bellisağlıkla al kucağına canım
![]()
Benimde öyleydi sonra böyle oldu kuzum
Gözüküyor ama daha mı net olması lazım di
Gözüküyor canımKızlar dayanamadım ben de test yaptım ilk yaptığım anda ve beklemiş hallerini atıyorum bakar mısınız
Testinin rengiyle oynadım bak böyle çıkıyo
Gözüküyor canım
Bu ilk yaptığım bide erken gebelik yaptım onuda aticam
Kuzum ben gördüm belirgin geldi şuanBen de rengi ile oynayınca böyle oldu
Görüyorum ben hadi inşallah sabah dene bi daha ama ilk idrarla yada direk kan ver canimBen de rengi ile oynayınca böyle oldu
Görüyorum ben hadi inşallah sabah dene bi daha ama ilk idrarla yada direk kan ver canim![]()
Canım baya çizgi var ben net görüyorum hayırlısı olsun hakkındaMrb kızlar adetime 4 gün var normal 5 liralık testlerden yaptım çıkmaz diye sizce gözüküyormu silik çizgi gördüm sanki gözlerim yanıltıyomu beni sizce varmı
Kaç dk da çıktı canm bide bu pembe testler hiç doğru göstermiyor diye okudum hep ama inşallah seninki si gebeliktirMrb kızlar adetime 4 gün var normal 5 liralık testlerden yaptım çıkmaz diye sizce gözüküyormu silik çizgi gördüm sanki gözlerim yanıltıyomu beni sizce varmı
3 ay önce gecirmiştim canim son 2 ay denedik olmamıştıCanım baya çizgi var ben net görüyorum hayırlısı olsun hakkında
Sen geçen ay kimyasal geçirmiş miydin öyle okumuştum sanki adını hatırladım
Canım aslında ben fiyatı bilmiyorum öyle tahmin ettim 5 liradır diye ovülasyon testi almıştım inztağramdan bir gebenin günlüğünden onların yanında hediye verdi erken gebelik testi değil onu anlatmak istemiştim kısacaKaç dk da çıktı canm bide bu pembe testler hiç doğru göstermiyor diye okudum hep ama inşallah seninki si gebeliktir
Aynı sayfadan bende almayı düşünüyorum. Memnun musunu? Testler kolay ve anlaşılır diyorlar ama. Çizgi bende görüyorum inşallah vardır. Sağlığıyla da gelirrCanım aslında ben fiyatı bilmiyorum öyle tahmin ettim 5 liradır diye ovülasyon testi almıştım inztağramdan bir gebenin günlüğünden onların yanında hediye verdi erken gebelik testi değil onu anlatmak istemiştim kısaca