Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı sayfadan bende almayı düşünüyorum. Memnun musunu? Testler kolay ve anlaşılır diyorlar ama. Çizgi bende görüyorum inşallah vardır. Sağlığıyla da gelirr
Canim ben yumurtlamayı gördüm memnun kaldım acıkcası sorun olmadı 2 tane gebelik testi hediye yollamıştı nasıl olsa çıkmaz dedim erken gebelik testi değil sonuçta yaptım sonuç bu testleri kaliteli diyorlar ama bilmiyorum 2 gün sonra tekrarlıçam bence al ne kaybedersin ki

İlk defa bu ay takmadım inş tutar hepimizin ki kendimi sanırım alıştırdım hemen olmayacağına

Ben bugune kdr zerre beklemiyodum
Umrumda degildi yapamadik dogru duzgn
Hep onumuzdeki ay sunu yapiyim bunu yapiyim planina girdm ama su 2 gundur biseyler oldu adet sancim var sokulemiyorumda bide ilk defa test yapmadigim icin olabilir:)

Ben bugune kdr zerre beklemiyodum
Umrumda degildi yapamadik dogru duzgn
Hep onumuzdeki ay sunu yapiyim bunu yapiyim planina girdm ama su 2 gundur biseyler oldu adet sancim var sokulemiyorumda bide ilk defa test yapmadigim icin olabilir:)
Ben dayanamadım yaptım yukarıda var resmî silik çizgi çıktı ama nedense sevinemiyorum o kadar gamsız oldum

Kuzu sende mi ebru ablayı takip ediyorsun

Valla benim de bata 2 gün var. Belirttiler var zannediyorum ama her ay bana öyle geliyor. Eczaneye girdim bugün test almadan çıktım. Bir-kac gün daha umutlanayım diye ama hep aklımda

Test kesin yapmicam
Ona eminimde zaman biraz hizli gecse iyi
Olcakti. Normalde test yapardim negatif cikinca hadi adet gelsin die beklerdim. Simdi test yapmadigim icin bu seferde aman adet gelcek die korkuyorum afedersn ama iki ucu ... degnek:) iki turlude rahatlayamiyoruz.

Kızlar akşam yaptığım testin sabahki hali

Eklentiler

• IMG_20191023_071743.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20191023_071717.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 76
günaydın kızlar bugün adetime 3 gün kaldı sabah tuvalete gittiğimde peçeteye hafif pembe kan bulaştı ama şuan gerisi yok acayip bel ağrım ve adet belirtilerim var yanlız.

Hayırlı olsun canım ben de bu ay ondan aldım ovu testini aynı gebelik testinden de koymuştu ama ben heyecandan 8. 9.günde mi ne yapmıştım tabiki negatifti bugün 13.günüm
Canim ben yaptım idrar dağıldı silik çizgide kayboldu sonra gece bidaha yapim dedim aklım karıştı ondan cok inçe çıktı çıkmadı gibi bakarmısın bi anlayamadım bide yumurtlamadan sonra 12.gün benim. Canim

Eklentiler

• A4A3A70A-605C-4B3B-868A-680A3049C8A6.webp
    35 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…